Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Това с откупуването на играчи не е нашата сила. :mrgreen:
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Днес е първият тест за ЕТХ ! Очаквам да бъде приземен :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Бях забравил, че не при нас ротации не се правят освен ако не е контузен някой или не са ни продънили предния мач с поне 3 гола :D
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- Scholesy93
- Контакти:
Много важен гол, след поредна загубена топка от Рашфорд. Да ходи пак Тен Хаг да го защитава тоя безполезник след мача.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- Scholesy93
- Контакти:
Пак не играем лошо, ама има конкретни имена които разочароват. Магуайър сигурно десети гол подарява, защото при центриране на ниво крак не е уверен да си използва безполезни кокил и я оставя да му мине зад гърба без да знае какво става там. Рашфорд май само 20 топки загуби, Бруно засега играе слабо през сезона, Амад и той е доста слабичък откъм решения в последната трета.
Второто пак Зиркзее и Гарначо и дано спасим точката.
Второто пак Зиркзее и Гарначо и дано спасим точката.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Брайтън ни водят без да са по-добри от нас. Добре изнасяме топката, добра преса, но за съжаление в последната третина сме безопасна игла. Не виждам как ще вкараме гол, какво остава за 2. Не се възползвахме от грешките на Брайтън, Диало с много грешни решения, Рашфорд е трагичен отново. И остава да разчитаме на пресата на Бруно, Маунт и Коби.
Тоя цървул Уелбек когато и да се пенсионира все ще е късно. Не съм сигурен дали някога е вкарвал гол на друг отбор от топ 6, обаче срещу нас всеки мач се отчита с поне 1 парцал. :D
Тоя цървул Уелбек когато и да се пенсионира все ще е късно. Не съм сигурен дали някога е вкарвал гол на друг отбор от топ 6, обаче срещу нас всеки мач се отчита с поне 1 парцал. :D
- MASTER_COOL
- Контакти:
Бруно какво е виновен, че е забит напред. Това не е неговата позиция..имаш 10-ка от от световна класа и му сменяш позициите през мач. За какво е купен оня Зиркзее ??? Да е резерва ? И отново Хари, чий го дърви любимеца на пейката ? Маунт титуляр - .....
Абсолютен малоумник е тоя ЕТХ. На Реал да е треньор пак ще е същински провал
Абсолютен малоумник е тоя ЕТХ. На Реал да е треньор пак ще е същински провал
Ебаси и късмета...
- MASTER_COOL
- Контакти:
Не съм съгласен. Престъпно отменен гол. Просто трябва да се мисли, но не им отърва. Топката беше вътре със или без коляното на Зиркзее. ВАР да ти ЕПМ !!!
- Scholesy93
- Контакти:
Бих описал тази загуба като много хубава и отрезвителна за клуба. Никво топ 4 с половината от тия играчи не заслужаваме. Рашфорд ни коства първия гол, а след като пуснахме Скот тотално сдадохме центъра. Не може за едното пласиране в противниковото поле да си халф на Юнайтед. На всичкото отгоре той изпусна да покрие задната греда, защото е тъп на г**. Последните 15 минути пак се затворихме и блъскахме, което е основната тактика на Хага. Повече такива загуби си пожелавам-да го разкараме това менте и половината му пасмина в първия състав. Скот му дават перфектни топки, а той с първото си докосване вече я е изпуснал десет метра пред себе си. Много калпави смени след изравняването-Скот и бразилския пумпал нямат място на терена за Юнайтед. Затова Колиер трябва да играе. Затова и Тен Хаг трябва да си ходи.