Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Хахахах масово неграта се изпоконтузиха и знаем какво ще последва следващите месеци. Почето или Портата да чакаме :D
- Scholesy93
- Контакти:
И днес нова порция контузии. Единственото хубаво е, че с контузиите на Рашко и Тони Финта ще почнем сезона с тройка Зиркзее, Гарначо и Амад. 23, 22 и 20-годишен. Лошото е, че холандското менте и тях ще ги строши по някакъв начин. Като цяло Хага е гибел за отбора. Никакви трансфери повече-или ще вземи некви свои познати ментяци, или по чудо ще му докарат читав и ще го счупи. Да си ходи зимата тоя шамандурник и следващото лято евентуално останалите трансфери с новия треньор да се осъществят.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
+1 !
Никакви нови повече за този откровен извратеняк и изтрещялник :idea:
Никакви нови повече за този откровен извратеняк и изтрещялник :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
На мен Ц/Зиркзее изобщо не ми вдъхва доверие, няма да се изненадам в някакъв момент от сезона да почнем да играем на върха на атаката с този маняк, дето взехме от Арсенал. Или Санчо, ЕТХ неведнъж го е пробвал като централен нападател, напълно безуспешно досега.
Лошото е, че в момента водим предсезонна подготовка без нито един от нападателите, които се говори, че ще ползваме през сезона.
Лошото е, че в момента водим предсезонна подготовка без нито един от нападателите, които се говори, че ще ползваме през сезона.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- Scholesy93
- Контакти:
Ще го видим Зиркзее. Аз малко погледах Болоня миналия сезон и лъха на Фирмино. Лошото е, че на моменти ти трябва нападател който просто да дебне гола в наказателното поле а той това не го прави. И на центрирания не е нищо особено, което е тъпо, защото е 193, бая нацепен е и има резон да ги смазва на втория етаж.
Иначе до момента в предсезонната правят добро впечатление Колие, Хари Амас, Ойеделе и Джак Флетчър. За първите трима, ако няма да изиграят поне хиляда минути за първия състав тоя сезон, е редно да отидат някъде на читав наем. С това зверче от Арсенал хептен оформяме една сериозна основа за бъдещето, сега и некъв дрибльор от Палас сме взели на 16 гледам. Но пак трудния въпрос-какъв е смисълът като Тен Хаг ще ги счупи. Сър Алекс щеше да използва групите на Лига Европа трима от юношите да натрупат сериозен опит, ние ще пускаме там всички титуляри, защото Хага пак ще гони неква Мики Маус купа която да отсрами трагичното ни представяне в лигата.
Иначе до момента в предсезонната правят добро впечатление Колие, Хари Амас, Ойеделе и Джак Флетчър. За първите трима, ако няма да изиграят поне хиляда минути за първия състав тоя сезон, е редно да отидат някъде на читав наем. С това зверче от Арсенал хептен оформяме една сериозна основа за бъдещето, сега и некъв дрибльор от Палас сме взели на 16 гледам. Но пак трудния въпрос-какъв е смисълът като Тен Хаг ще ги счупи. Сър Алекс щеше да използва групите на Лига Европа трима от юношите да натрупат сериозен опит, ние ще пускаме там всички титуляри, защото Хага пак ще гони неква Мики Маус купа която да отсрами трагичното ни представяне в лигата.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Ливърпул ни отупаха и ни писаха една тройчица в мач по нощите. Гледах до 60-тата минута някъде, но като цяло резултатът леко залъгва. През първото полувреме според мен даже бяхме по-добри. Рашфорд беше най-острия ни играч, но излезе на полувремето. Владеехме повече топката, а Ливърпул бях доста опасни на контраатаки и със сигурност в пъти по-клинични в последната третина. Глупава грешка на Каземиро за първия гол, за втория пък Колиър беше буквално смазан от Салах. Хари Амас имаше реалити чек срещу Салах и стоеше доста добре на терена. Малко ме притеснява, че буквално нямаме нито един титуляр в защитната линия седмица преди мача със Сити за КШ. Еванс и Линдельоф започнаха и бяха сменени на полувремето от Бенет и Фиш. Отдясно с АУБ, който ще шитваме май на Уест Хем и 17-годишния Хари Амас отляво. Йоро е контузен, Мартинез най-вероятно също ще е контузен до следващия мач на Аржентина, когато ще се оправи и пак ще се контузи и оставаме с бидона, Еванс и Линдельоф... По бековете Маласия е вечно контузен, съдейки по статистиката Шоу най-вероятно също ще се контузи след 2 поредни мача и единствен Дало изглежда надежден.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
- Scholesy93
- Контакти:
Добре играхме, резултатът залъгва. Някакви наченки на футбол се виждат-последните мачове пресираме агресивно, опитваме се да я изнасяме от дълбочина с идея. Важното е Хага да не се притесни от едната загуба и да ни върне към безцелните дълги топки от миналия сезон. Иначе хубавото е, че Маунт засега изглежда във форма, Амас в защита бърка чат пат но вчера не се притесни от Салах. Колие и той със грешки, но има футбол и в него. Санчо като цяло направи калпава подготовка, а Касемиро вече е прекалено бавен, за да покрива всички в защита. Скот и Уан-Бисака трябва да ги махаме тая седмица-много ограничени играчи. Не ми се иска да взимаме Мазрауито, ама той поне като е здрав е по-уверен с топка от Уан. А Угарте може да пасне като дялан камък до Коби и Бруно. С Касемиро, Колие и Маунт на скамейката що годе и опции имаме. Дано слуховете за Амрабат да не са верни де...
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ние една седмица преди официалните мачове нито веднъж не сме играли с предполагаемите титуляри. Това още един път показва колко сбъркан клуб сме и колко лоша ни е организацията
MASTER_COOL написа:Ние една седмица преди официалните мачове нито веднъж не сме играли с предполагаемите титуляри. Това още един път показва колко сбъркан клуб сме и колко лоша ни е организацията
Спокойно, ние снощи излязохме с 4 вътрешни халфа и Нкунку като нападател срещу Сити. Не знам кой от двата клуба е по-нефункциониращ в момента, сериозно състезание си заформяме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- MASTER_COOL
- Контакти:
За двубоя в неделя „червените дяволи” останаха едва трима здрави бранители, като най-вероятно мениджърът на тима Ерик Тен Хаг ще трябва да преквалифиицира някоя от звездите си за мача срещу „гранжданите”.
Не изобщо ! Нямаме никакъв проблем с кондиционните тренировки. Имаме топ кондиционен треньор !
ЕТХ е магьосник, но големият малшанс го преследва.