Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Scholesy93 » 25 юни 2024 08:01

Ами, поне според информациите, Сър Джим е натиснал Тен Хаг да го вземе за помощник и той е склонил. Явно нещо в тренировъчния процес не им харесва на новите ръководители, какво ли ще да е то?
"Доверието" на новите в нашия старши треньор е забележително. Моля те остани...ама ние ще ти избираме екипа, играчите и т.н. За мен това е добре-не успяха да намерят идеалния човек да замени Тъпото, ама тотално ще го обезвластят, за да спре да прави поразии. Сега предполагам Рууд ще поеме няколко отговорности-избор на стартов състав, тренировки, анализ на опонентите и индивидуалното развитие на младите в състава. На Тен Хаг ще му оставят любимата част-надувките пред медиите и хленченето за контузиите, които той сам причинява реално с лошия тренировъчен процес и менажиране натоварването на играчите...
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 25 юни 2024 10:20

Това за Ван Нистерлой ще бъде голяма изненада. Последно беше треньор в ПСВ и май доста добре се справяше там, поне от това, което съм чел. Не знам всъщност защо е напуснал, но е спечелил купата и суперкупата на страната. Не следя холандското и може би някой има повече информация. Но определено е странно да си бил мениджър, успешен при това и да се навиеш да станеш асистент.
Не знам дали не се канят да сготвят ЕТХ по някое време през сезона и да имат готов план Б :D
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 25 юни 2024 10:34

Ами за мен точно това се готвят да направят. Идеята е да имат план Б ако пак тръгнем със загуби през сезона. Рунд уж има оферта и от Бърнли-тия на 80 процента се връщат във ВЛ през следващия сезон с този състав. Едва ли ще им откаже, за да седи на пейката пет години и да подкрепя Тен Хаг. Той в ПСВ имаше добри резултати, но май покрай някакви неразбирателства с ръководството напусна.
Лошото е, че ако го уволнят по средата на сезона Рууд ще иска да е главен треньор за постоянно. С Оле тоя филм го играхме. А и има само един сезон зад гърба си откъм опит. Ако след три месеца Тен Хаг му бият шута и го заменят с Рууд бих се радвал. Но ми се иска през този сезон да се водят активно разговори с треньори като Нагелсман, Чаби Алонсо, Аморим и ако върви добре и Маккена. И за следващото лято да сме готови с читав избор за треньор и с ясна видим какво ще гони като цели. А не Рууд да ни е дългосрочния план...
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 юни 2024 13:19

Не знам. Изгледах почти цялата кариера на Рууд в Юнайтед и ми е един от идолите. Да не се налага да го псуваме като Оле. Сега сме тотална мелачница за мениджъри и всичко пада под ножа.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 26 юни 2024 10:32

Като цяло слабичък трансферен прозорец се очертава. Може би очаквано с оглед на това, че от шест месеца се подменя администрацията в клуба а новите шефове хич нямат явно доверие на Тен Хаг, въпреки новия му договор. Аз бих бил доволен на максимално ниски харчове и подбиране на млади играчи за бъдещето. Но за плявата няма много движение. Варан си тръгна, най-после и Марсиал, но има и други за махане. Някакви бегли слухове за Уан-Бисака, който трябва задължително да си ходи защото е обидно за емблемата да го гледам пак как се плаши от топката. Тук там слух за Касемиро в Арабия, нищо не се чува за Ериксен, Скот, Хари, Маласия и бездарната караока отдясно. Чат пат някакви надежди да грабне 30 милиона за Санчо. Като цяло единствено нашите са се фокусирали май да разкарат Гриийнууд та да получим одобрението на социалните медии....а след 2 месеца като Антъни почне да се спъва в топката същите тези медии ще ни спукат пак от подигравки.

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 26 юни 2024 13:22

Ние реално нямаме играч който някой друг клуб би давал баламската заплата която взема при нас(изключвам единствено Бруно). Та кой би дал повече от 15-20м за Антъни, че и заплата от +150к на сед... Просто дано нашите преглътнат загубите и почнат да ги продават по 10,15,20 милки и да изчезват! Тежко и трудно ще е, но има някаква надежда в тази управа. Дано пове вземем някое друго младо и нахъсано момче!

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 26 юни 2024 14:11

По-скоро ще ги чакат да им свършат договорите.. те и да се навият да ги продадат за 15 млн, никой няма да им даде заплатите, дето даваме ние.
Иначе Рангник на върха в група с Франция и Нидерландия. Много искам точно той да прати Англия вкъщи. Роналдо също май го беше натропал в онова интервю, та ако отстрани и Португалия ще е приказка.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 27 юни 2024 22:50

ЕКСКЛУЗИВНО: Манчестър Юнайтед подготвя нови попълнения към екипа на Ерик тен Хаг след сключването на нов договор!

Манчестър Юнайтед планира да добави треньора на Go Ahead Eagles Рене Хаке към новия треньорски екип, потвърждават клубни източници.

Очаква се Рууд ван Нистелрой да се завърне в клуба като нов асистент-треньор, както беше разкрито изключително миналата седмица.

Тези промени са част от договореното с Ерик тен Хаг, който скоро ще подпише нов договор, по който е постигнато съгласие.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 28 юни 2024 21:01

да подписват направо за 20 години с Тен Хаг - следващия Алекс Фергюсън :)))
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 01 юли 2024 11:43

Ашуърт и той вече е в клуба, Ван Нистелрой и Хаке са в щаба. Като цяло промените в ръководството май станаха, сега остава те да променят и състава. Че слуховете не ми харесват. Тотнъм ще взимат Арчи Грей от Лийдс, който си изглеждаше като бижу тая сезон, Палас ще взимат Джоб Белингам, който ще е поредния им удар от втората дивизия. А ние напредваме за....Де Лихт. Преди 5 години беше талант, ама сега мяса на Магуайър-едвам се движи по терена. Резерва е на Де Врай в националния и на Дайър в Байерн, което говори красноречиво за таланта му. Освен това агент му е асистенката на Мино Райола, демек 200к седмично минимум ще иска. Трябва някой отгоре да спре купуването на тия лалета...

Върни се в “Манчестър Ю”