Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MASTER_COOL » 13 юни 2024 09:43

Холандчето ни, дори вече е поставило три условия за да преподпише :
Едно от тях е твърде интетересно за мен :
- Без Санчо, ако не се извини :lol:
Окей господин ЕГО, нарочил си кроасанчо и очакваш да ти се извини след като публично си го нарекъл МЪРЗЕЛИВЕЦ ! Ебати наглото ко..ле. В същото време "немързеливият, супер талантлив и порядъчен във всяко едно отношение" бразилец - към него никакви забележки, ще си живурка до пенсия при нас...
Е немога да го дишам тоя мерзавец :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 13 юни 2024 14:37

Добре де, много се изписа! Та я кажете, кой треньор идва и прави чудесата!?

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 13 юни 2024 22:36

Ами Тен Хаг ако остани ще продължи да ни мята в лицето ла***а. Какво значи кой идва и оправя нещата? Едно предприятие като замре шефа да не го сменяме защото нямаме гаранции за успех с друг ли? Аз отсега мога и да предвидя лятото с Тен Хаг-вместо Скот и Хари, които от пет години знаем, че не стават за клуба, да си тръгнат, Тен Хаг ще продължи да ги реабилитира. Между другото, Сити имат за десетки Де Бройне и Фоудън, Арсенал имат Йодегор, Пуул имат Собослай, ние ще се борим с тях с нашата десетка...Сакатия Скот. Защото това беше ''брилянтната'' идея на Тен Хаг този сезон-да пуска Скот зад гърба на нападателя. Нашите опоненти търсят десетки които да движат играта, ние търсим ръгач дето чат-пат да я засече на далечната. Та да продължа-Хари, Скот, любимия Антъни остават, Санчо си тръгва, защото се обиди на публичните атаки на брилянтния холандец. Мейсън си тръгва, защото играе на позицията на любимеца, Амад и той си тръгва сигурно по същата причина. Рашфорд остава, защото миналия сезон 40 пъти предаде отбора и въпреки всичко тъпия държи на него. Уан-Бисака остава, защото пак на финал спираше един на един крилото на противника, нищо че е скаран с футбола. Касемиро остава и ще бъде гарниран с "новия" Амрабат, защото са работили заедно в Утрехт. На позицията централен защитник, нападател и халф ще търсим сакати лалета най-вероятно-за Де Лихт вече гърмят всички медии(след Хари той е следващия бавен трамвай във световния футбол на тази позиция) и Брайън Броби от Аякс, който е нещо като Лукаку, ама с още по-лошо първо докосване.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 14 юни 2024 13:38

Официално:ще се инвестират 50 милиона в Карингтън от другата седмица. Като, че ли тръгва да се оправя първо клубът като такъв и чак тогава отбора. Това може и да е основната причина за оставането на Тен Хаг.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 14 юни 2024 15:01

Beloev написа:Официално:ще се инвестират 50 милиона в Карингтън от другата седмица. Като, че ли тръгва да се оправя първо клубът като такъв и чак тогава отбора. Това може и да е основната причина за оставането на Тен Хаг.

Пълен батак е според мен. Най-вероятно са искали Тухел, но той е отказал

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 15 юни 2024 17:53

И пак не се отговори на въпроса: КОЙ!?!?!??! Само по Тен Хаг се плюе, ясно е! Но това, че всички бягат от нас не ви ли говори нещо!? Ама ние говорим колко е зле ЕТХ.

Пичове, ОТБОТЪТ ни е зле!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 юни 2024 12:13

Щом са преговаряли с други мениджъри е ясно колко го харесват. Ските са му намазани, въпрос на време е да го пуснат по надолнището

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 16 юни 2024 20:17

Ами аз не знам какво да очакваме в началото на сезона...Тен Хаг да вини контузиите и късмета колкото си иска, Люк Шоу призна, че именно той го е натискал да играе контузен...Три пъти през изминалия сезон Шоу излизаше на терена и се виждаше, че има проблем...Три пъти излезе доизпотрошен. Единственото хубаво е, че тотално са му иззели трансферите на тъпия холандец-Брантвайт, Йоро, Сеско и тем пободни млади играчи само се спекулира. Отгоре ще идват трансферите, а не Тен Хаг да ти изтърси Антъни за сто милиона и ти да се съгласиш. Но пак тия млади играчи ще трябва да играят под ръководството на този тъпанар. Още миналото лято се видя в приятелските, че ни подготвя както Биг Сам готвеше Болтън едно време. Амад пак няма да играе, Гарначо пак ще бъде стимулиран само да играе 1 на 1 вместо да научи качествен футбол, Майнуу ще го учат да я блъска напред пък квото ще да става, а не както при юношите да я задържа и да контролира темпото. Хоулунд си стана резерва в края на сезона, защото не бележеше. Никой обаче не коментираше, че е най-ефективния нападател във ВЛ, защото от половин положение на мач пак натрупа сериозен голов актив... Сега гледам Дания- движение без топка, контролиране на темпото, качествена циркулация на топката...Абсолютно чужди фрази за наш Хагич......
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 17 юни 2024 15:04

ЕТХ публично се е подиграл на Инеос :oops: :lol: :lol: :lol:

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 19 юни 2024 14:21

Трансферното лято върви смело към тотален провал, но има едно хубаво нещо, според мен: поне ще освобождаваме финансови ресурси за бъдещето. Също така, това означава, че ще се налагат и млади момчета от школата. И, лично според мен, тогава ще видим уменията на Тен Хаг. И преди съм го споделял: той е свикнал да РАЗВИВА играчи, а не да купува готови, хеле пък големи имена. При нас му наложиха да играе с ГОТОВИ играчи (Варан, Казе, Бруно, Рашфорд, по дяволите, дори и Дядо Ериксен), докато човекът просто може да развива играчи.

Нека да видим какво ще направи и този сезон. За мен класирането е ясно какво ще бъде: горната половина на таблицата, но в долната й част. Нещо като този сезон. Това, което искам да видя, е прогрес в играта ни. Ето, почти всички доказани и дърти играчи се махат, което дава шанс за младоците да се изявят. Няма как при такава ситуация да се надяваме на титла, но поне да видим изразен стил на игра. След това ще дойдат и резултатите.

Върни се в “Манчестър Ю”