Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Линк за мача -> http://www.coolsport.tv/stream2.php
На топчийчетата пяна им излиза
Поредният им капитан си събра багажа............ Стига само да бодне 3 гола на Емирейтс.

Излязла е информация, че сме взели Перси за 15 милиона + 7 милиона бонус ако се представи на ниво - изиграни мачове, голове и пр. 

Не мога да повярвам взехме си Перси, зимата си купуваме Гарет Бейл и пей сърце 

[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
Трябва да се помисли и за дефанзивната част от играта ни 

- t0bl3ro_bg
Трябва сериозно да се мисли и за защитата, сега очаквам и Бейнс да дойде, както и да застане до Скоулс/Клевърли някое добро футболистче, че това е една от най-важните зони в съвременният футбол.
Едит: Сега видях тук-там из англ.медии, че ще взима 200бона на седмица, тоесто 9,6 млн на сезон, колкото и Руни. Също видях и че Уелбек ще взима 75бона на седмица. Много ми е интересно имали статистика за миналият сезон, колко е дало ръководството за заплати, защото ще става въпрос за големи цифри - сигурен съм. Ако някой знае за такава статистика да я постне ако е възможно.
Едит: Сега видях тук-там из англ.медии, че ще взима 200бона на седмица, тоесто 9,6 млн на сезон, колкото и Руни. Също видях и че Уелбек ще взима 75бона на седмица. Много ми е интересно имали статистика за миналият сезон, колко е дало ръководството за заплати, защото ще става въпрос за големи цифри - сигурен съм. Ако някой знае за такава статистика да я постне ако е възможно.
Селекцията до тук:
Кагава (от Дортмунд)
Бебе (от наем)
Пауъл (от Крю)
Перси (от Арсенал)
Кагава (от Дортмунд)
Бебе (от наем)
Пауъл (от Крю)
Перси (от Арсенал)
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че новото попълнение на тима Робин ван Перси ще дебютира още в понеделник вечерта, в мача срещу Евертън.
Снощи стана ясно, че досегашният капитан на Арсенал ще се състезава за „червените дяволи“ от новия сезон. Очаква се, нападателят да премине медицински прегледи и да парафира официално днес.
„Той пътува от Лондон за медицински тестове този следобед. Надяваме се всичко да протече по план. Неговият агент преговаря с Дейвид Гил сега. Сигурен съм, че той ще бъде на разположение на тима още за мача в понеделник“, сподели сър Алекс Фъргюсън.

-
- Контакти:
Ще ми е интересно да видя с каква схема ще излезем.Аз салагам на 4-4-1-1
Де Хеа
Рафаел-------Видич-------Фърдинанд-------Евра
Вленсия-----Скоълс-------Кагава------Нани
Руни
Перси
Според моето скромно мнение може би ще ги пусне така.
Де Хеа
Рафаел-------Видич-------Фърдинанд-------Евра
Вленсия-----Скоълс-------Кагава------Нани
Руни
Перси
Според моето скромно мнение може би ще ги пусне така.
Пичове,този сезон ще си направим ли игра с прогнози?