Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Играем трагично в контролите... няма титла 

-
- Контакти:
Ако не вземем играчи нищо добро не ни чака.Просто трябват още играчи като,Кагава само с него нестава.
Спокойно, който не вкарва много в контролите, вкарва после в официалните мачове...
..иначе сериозно, наистина сме зле и ни трябва още един вътрешен халф, даже вече смятам, че ни трябва и класен нападател, щото и отпред взехме да издишаме нещо.

- lrlazarov_19
- Контакти:
Я по-спокойно, колеги. Какво значение имат резултатите от контролите. Изобщо не е фатално, ако не сме във форма през Август и Септември, най-малкото защото и повечето от останалите отбори няма да са още във форма. Важното е после да влезем в ритъм. Миналата година като победихме Барселона в САЩ и като почнахме с летящ старт първенството да не би да ви беше приятно онова 1:6. Лека по-лека, без много шум отбора ще си навлезе във форма и отсега се вижда кой ще е звездата този сезон - Кагава е страхотен, този човек няма грешно отиграване. Притеснен съм по-скоро от други неща:
1. Видич - сякаш всички очакваме безгрешния Видич от 2006-2008. Но годините са се понатрупали, а и контузията беше жестока. Просто не се знае колко време ще му е необходимо и дали изобщо ще успее да се върне към прекрасната си игра от преди години.
2. Руни - беше сянка на европейското, беше сянка и в последната контрола. Дано просто още да е далеч от навлизането си във форма. Все пак всички разчитаме на него.
3. Семейство Глейзър - до скоро нямах нищо против тях въпреки всички дългове, които прехвърлиха върху клуба. Мислих, че целта им е да изплатят дълга и да продължават да градят. Но вече съм убеден, че единствената цел на тези хора е да изцедят Юнайтед до последната капка. Дано по-скоро тези паразити наситят алчността си и се махнат от клуба.
1. Видич - сякаш всички очакваме безгрешния Видич от 2006-2008. Но годините са се понатрупали, а и контузията беше жестока. Просто не се знае колко време ще му е необходимо и дали изобщо ще успее да се върне към прекрасната си игра от преди години.
2. Руни - беше сянка на европейското, беше сянка и в последната контрола. Дано просто още да е далеч от навлизането си във форма. Все пак всички разчитаме на него.
3. Семейство Глейзър - до скоро нямах нищо против тях въпреки всички дългове, които прехвърлиха върху клуба. Мислих, че целта им е да изплатят дълга и да продължават да градят. Но вече съм убеден, че единствената цел на тези хора е да изцедят Юнайтед до последната капка. Дано по-скоро тези паразити наситят алчността си и се махнат от клуба.
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
Индикации, че Флетч ще се завърне 

- lrlazarov_19
- Контакти:
Rofles написа:Болт в Юнайтед ?
Аз съм напълно съгласен да разменим Болт за Чичарито. Ако не друго, Болт е по-бързият от двамата.

[center]Then raise United's banner high,
lrlazarov_19 написа:Rofles написа:Болт в Юнайтед ?
Аз съм напълно съгласен да разменим Болт за Чичарито. Ако не друго, Болт е по-бързият от двамата.
+1

-
- Контакти:
Прочетох,че Зенит преговарят за Берба.А някава информация за Иско от Малага.Най-радостното за мен е,че се завръща Флечер.
-
- Контакти:
Прочетох,че Зенит преговарят за Берба.А някава информация за Иско от Малага.Най-радостното за мен е,че се завръща Флечер.