Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот olimpi » 03 ное 2023 13:30

Твърдо за Зидан. Има манталитет на шампион, добри виждания за играта, които импонират на МЮ. Аморим при всичкото ми уважение към него, но не може да се сравни Спортинг Лисабон с Юнайтед.

Минус при Зидан - ще ни понапълни с френци (Гризман ?) и тарамбуки (Амрабатще изяде терена при него ), но ще държи съблекалнята, която ЕТХ изпусна.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 ное 2023 14:24

Зидан би бил страхотен удар ! Но не вярвам, докато не го видя да позира с фланелката :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 03 ное 2023 16:20

Зидан не говори английски. В мултинационални състави като Юнайтед не би трябвало това да е проблем, все пак той владее перфектно френски, италиански и испански. За неговия личен стил на треньорстване обаче това е проблем, защото Зидан е една осъвременена версия на Анчелоти и отношенията му с играчите и комуникацията вътре в отбора са изключително важни. Иначе тактически той се доближава повече до Марчело Липи и френската школа и разчита на баланс - нито прекалено атакуващ, нито прекалено защитен футбол. Изключително държи на физическата подготовка на играчите. Според мен би бил страхотен вариант за Юнайтед, но самият той няколко пъти е казвал, че няма интерес да работи в Англия. Неговите дестинации по принцип са Реал, Ювентус, Марсилия и националния отбор на Франция..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 03 ное 2023 16:27

Според мен би бил провал за Юнайтед, ама айде да не им превръщаме темата в спор между фенове на други отбори.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 03 ное 2023 16:51

Аз също не съм особено ЗА него. Ако ще се маха ЕТХ А то вероятно ще стане), лично за мен следващия трябва да е Конте/Анчелоти, но като че ли съм ЗА Конте - изобщо няма да им цепи басма на тия лекета.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 03 ное 2023 17:02

Трябва ви стил и според този стил да налагате определени мениджъри. Не говорим за титли, за величие , за успех, говорим само за философия. Или изпадаш, или печелиш титлата, другото е само преход към едно от двете.
Анчелоти.

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 03 ное 2023 17:16

Furious_Monk написа:Трябва ви стил и според този стил да налагате определени мениджъри. Не говорим за титли, за величие , за успех, говорим само за философия. Или изпадаш, или печелиш титлата, другото е само преход към едно от двете.

Първо ни трябва човекът с главно Ч, дето ще зададе тона в съблекалнята и ще има властта да маха играчи, дето не играят за него. После стил и т.н.

И отделно, ако все още има някой, дето мисли, че проблемът е в мениджъра и като го сменим и ще ги караме да си бъркат по дупките, го съветвам да изгледа следното видео - https://www.youtube.com/watch?v=d6HbE_uQ5yo

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 03 ное 2023 18:11

Разликата между водач и лунатик понякога е много тънка. Според мен, в момента ви трябва или гений, или търпение. Много време вече мина.
Анчелоти.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 03 ное 2023 18:49

Зидан трябва да е голям олигофрен, за да дойде при нас. То който и да дойде при нас да работи всъщност според мен е олигофрен. В момента не мисля, че имаме по-добър реален вариант от Тен Хаг. И това е по простата причина, че тези, които биха дошли при нас, ще дойдат или за неустойката, или защото са някакви страшни наивници. Тен Хаг е поредният наивник, чийто последен по-мащабен клуб сме ние и не мисля, че ще се намери друг мераклия да си съсипва кариерата.
Ако дъртия вземе акциите може евентуално да прикотка треньора на Ница (не следя френското, просто чета добри неща за него), но коефициента Ратклиф да умре е по-нисък от този сделката да бъде завършена скоро.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 ное 2023 20:35

Стил и изчистена игра едва ли скоро ще видим, така че единственото спасение е да се постигат някакви резултати.
Според мен ШЛ или титлата могат да спасят Тен Хаг от уволнение(ако оцелее до края на сезона).
Първият голям тест явно ще е ШЛ и дали ще продължим напред.
Няма сила, която да го спаси, ако не успее.

Иначе, ключовото на този етап е нападението да започне да вкарва голове.
С голове от халфове и защитници няма как всеки път да се получава.
Рашфорд, Бруно, Расмус като водещи титуляри.
Маунт, Гарначо, Антони, Марсиал като ротационни.
7 човека са това, мамка му!
Ако бойкотират - жалко, но поне ще е разбираемо.
Но ако не е така - не знам, но Тен Хаг трябва да се опита да промени нещо, да рискува с указания, тактика, само и само да потръгнат головете.
Няма да стане изведнъж вероятно, но ей така с 1-2 гола от някои, после 1-2 гола от другите и да се започне някакъв кръговрат.

За мача с Фулъм
Бисака, Евънс, Хари, Регилон
Маунт, Скот, Ериксен
Бруно, Расмус, Рашфорд

Върни се в “Манчестър Ю”