Bianco написа:mnogo komplimenti mejdu fenove na pool i united vijdat ochite mi naposledyk![]()
ima lubov.....

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Bianco написа:mnogo komplimenti mejdu fenove na pool i united vijdat ochite mi naposledyk![]()
ima lubov.....
MQplaya написа:we are the champions написа:MQplaya написа:3/4:1
и като се сабуди кво стана
Празнувах победата.
ima lubov.....
t0bl3ro_bg написа:Bianco написа:mnogo komplimenti mejdu fenove na pool i united vijdat ochite mi naposledyk![]()
ima lubov.....
Това се нарича уважение към великите отбори, чудя се как така повечето от вас ги наричат Лузърите(в превод - загубеняците) при положение, че имаха повече титли от нас до преди 2 години.. Това говори за едно - нямате никакво уважение към големите отбори или по-точно великите. Мисля,че трябва да се позамислите малко за отношението си към такива отбори ...
t0bl3ro_bg написа:Прекрасна логика, поздравления !
MuFc1878 написа:Легендата се завърна. Шмайхел в Юнайтед
Празнувах победата.
♥Nike♥ написа:MuFc1878 написа:Легендата се завърна. Шмайхел в Юнайтед
kirchaka написа:♥Nike♥ написа:MuFc1878 написа:Легендата се завърна. Шмайхел в Юнайтед
[offtopic]Аре стига си спамил,голяма работа да имаш повечко мнения,ти въобще имаш ли едно мнение,което да не е спам или да не са само емотикони в него?Все едно ти плащат на мнение....[/offtopic]
Празнувах победата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта