Айде стига бе .. Гледайте мача със Стоук баси ..
MANCHESTER UNITED FOREVER !!! И ТВА СИ Е !!!
Ливърпул - Манчестър Юнайтед, ФА Къп
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед, ФА Къп

Като гледам класата на Дани, и с оглед на възрастта си какъв футболист се очаква да стане + 26 годишния Руни + Бербатов + Оуен + Македа дали не минава през главата на сър Алекс да вземе 25+ млн за Чичарито, отколкото да го държи на пейката 

Manchester United - 20
Liverpool - 18
R.Giggs - 13
Arsenal - 13
P.Scholes - 11
Everton - 9
Aston Villa - 7
Sunderland - 6
Chelsea - 4
Manchester City - 2
Liverpool - 18
R.Giggs - 13
Arsenal - 13
P.Scholes - 11
Everton - 9
Aston Villa - 7
Sunderland - 6
Chelsea - 4
Manchester City - 2
Я виж ти, как съм си спестил късането на нерви без да искам... Не гледах мача... Ама явно и феномена не го е гледал. Не разбрал, разбираш ли как загубили... Сигурно е слушал конните надбягвания...

- cantonaFAN
- Контакти:
SUPERSTAR написа:Иначе всепризнато е,че най-важните трофеи са вътрешното първенство и ШЛ.По това се гледат големите отбори и за мое съжаление отпаднахме от ШЛ и именно там изоставаме сериозно като отличия,но оставаме в борбата за титлата.Ако се върнат по-скоро контузените(от трайно контузените най-вече Клевърли,който според мен ще промени коренно играта ни)не мисля,че ще имаме проблеми за титлата.Сигурен съм,че Сити ще издъхнат.Такива купи са само бонус за големите отбори.
Много ме е яд. Ако ще се борим за титлата с някои, по-добре това да са Шпорите,а не тия гадни цигани Сити. Тоя отбор никакъв респект не заслужава. Ливърпул, Арсенал, Тотнъм - отбори, които заслужават уважение и са ни истински съперници.. Челси и Шити са просто.. Дъното на порока във футбола..
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lv9lav0NoG1qavph8.gif[/wrapimg]
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.
- lrlazarov_19
- Контакти:
samobotev написа:Да така е.Отбора на Ливърпул от преди 3-4 години без проблеми би размазал днескашния отбор на Юнайтет.Те и тогава ви биеха пък камо ли сега.
Истината е , че в момента английските отбори като цяло са по слаби в сравнение с това което бяха преди 2-3 дори 4 години когато мажеха всичко на ред и висшата лига беше наистина най силната.
Днеска аз лично наблюдавах два доста слаби отбора които направиха доста грешки и като изключим головете нито една наистина бърза и добре изработена атака.Общо взето както казват някои специалисти спукаха топката от ритане.
И сега ви чета постовете и се изумявам на коментарите ви.Като например за добрата игра на Скоулс и Карик, доброто владеене на топката и разни тем подобни глупости.Затова искам да ви питам къде в целия мач видяхте едно добро извеждащо подаване на тези двамата играчи или поне техен пас който да е изострил атаката на отбора, защото аз такова нещо не си спомням.Също така не ви ли направи впечетление безобразно слабата игра на Уелбек ? Та той не се пребори за нито една топка не направи и един пас, не догони и една топка отправена към него, а ИГРА ЦЯЛ МАЧ. После чета как плюете вратаря чиято единствена вина беше, че при първия гол излезе от рамката на вратата, а трабваше да си стои там, а не да се опитва да преборва Керъл. И искам да ви питам ако вратаря ви е чак толкова черен какво ще ми кажете за дузината защитници които седяха под топката и се оставиха един играч на Ливърпул да ги надскочи.
За мен Единствените които играха наистина силно от Юнайтед бяха Валенсия и Рафаел като първия тази година бележи доста голямо развитие поне според мен и вече не разчита само на един финт. Тези двамата заедно с Руни са бъдещето на отбора всички останали които съра налага в момента ще е добре да се разкарат иначе титла няма да видите поне още 25 години![]()
То най-вече заради този същия Фъргюсън, за когото говориш, един друг отбор не може да види титла от 25 години

[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
- lrlazarov_19
- Контакти:
cantonaFAN написа:SUPERSTAR написа:Иначе всепризнато е,че най-важните трофеи са вътрешното първенство и ШЛ.По това се гледат големите отбори и за мое съжаление отпаднахме от ШЛ и именно там изоставаме сериозно като отличия,но оставаме в борбата за титлата.Ако се върнат по-скоро контузените(от трайно контузените най-вече Клевърли,който според мен ще промени коренно играта ни)не мисля,че ще имаме проблеми за титлата.Сигурен съм,че Сити ще издъхнат.Такива купи са само бонус за големите отбори.
Много ме е яд. Ако ще се борим за титлата с някои, по-добре това да са Шпорите,а не тия гадни цигани Сити. Тоя отбор никакъв респект не заслужава. Ливърпул, Арсенал, Тотнъм - отбори, които заслужават уважение и са ни истински съперници.. Челси и Шити са просто.. Дъното на порока във футбола..
Моята философия напълно се припокрива с твоята... Нека се борим за титлата с отбори, които са си заслужили уважението на феновете. Не с помияри като Балотели и компания.
- Devilment1878
- Контакти:
Началото на 90-те, когато бяхме просто един добър отбор в Англия, САФ нямаше голям избор, търсеха се евтини чужденци и най-вече се наблягаше на Академията (до едно време го имаше и правилото за 3-та чужденци в групата за мача). По този начин и политика станахме фактор в Англия, но нямахме успехи на най-високото европейско ниво- ШЛ. Какво стана сезон 98-99, счупихме си трансферния рекорд с покупката на Йорк, дадохме солидни пари за централен защитник- Стам, купихме и Бломквист. Това беше сезон, в който САФ отдели много повече пари от когато и да е било. 07-08 стана същото, наляха се близо 60млн за нови имена.
САФ когато е имал пари винаги ги е влагал и то правилно, много рядко, почти никога не е пестил пари, гледал е да добавя нов, качествен играч/и всеки сезон за да поддържаме това високо ниво, е има и някои изключения. Почти всеки сезон от над 10г. той купува някой и то за много сериозни пари. Обаче какво стана напоследък, удари ги здраво кризата в Америка и Глейзърите клекнаха. 2 сезона подред бюджета ни беше скромен за отбор като Юнайтед, на САФ му се налагаше да замества играчи като Роналдо и Тевес с Оуен, Обертан и Валенсия. За 2 години дупките станаха много за запълване, а пари за това почти нямаше, затова и купувахме играчи до 10млн- Смолинг, Чичарито, Бебе и т.н. Чак този сезон когато ни напуснаха 4-5 човека, вече нямаше как да не се скложат повече пари на масата.
Има и още нещо, през годините САФ никога не е толерирал неубедителните и непостоянни за Юнайтед играчи, даваше им макс 2 сезона и ако продължаваха да разочароват, просто ги продаваше- Поборски, Джемба-Джемба, Клеберсон, Форлан, Верон, Боснич и т.н. Ако последните 3-4 години бяхме финансово осигурени, както преди, САФ никога нямаше да остави за повече от 2 сезона играч като Гибсън примерно или да взема дори и за без пари амортизиран футболист като Оуен.
САФ много добре знае, че няма правото да мрънка по медии за пари и как не му се отпускат достатъчно, за разлика от някои други. Това са неща от "кухнята" и те се обсъждат и решават вътрешно в клуба, не по вестници и телевизии. Затова и винаги ще казва, че няма проблеми в тази насока. Хубавото сега е, че дори и по-бедни от Сити и Челси, влиянието и способностите на САФ ще ни държат над водата, може да не сме винаги 1-ви, но ще сме наравно с най-добрите. Проблемите ще дойдат след пенсионирането на Съра, ако и след него сме под крилото на Глейзър, тогава наистина ще стане грозно.
САФ когато е имал пари винаги ги е влагал и то правилно, много рядко, почти никога не е пестил пари, гледал е да добавя нов, качествен играч/и всеки сезон за да поддържаме това високо ниво, е има и някои изключения. Почти всеки сезон от над 10г. той купува някой и то за много сериозни пари. Обаче какво стана напоследък, удари ги здраво кризата в Америка и Глейзърите клекнаха. 2 сезона подред бюджета ни беше скромен за отбор като Юнайтед, на САФ му се налагаше да замества играчи като Роналдо и Тевес с Оуен, Обертан и Валенсия. За 2 години дупките станаха много за запълване, а пари за това почти нямаше, затова и купувахме играчи до 10млн- Смолинг, Чичарито, Бебе и т.н. Чак този сезон когато ни напуснаха 4-5 човека, вече нямаше как да не се скложат повече пари на масата.
Има и още нещо, през годините САФ никога не е толерирал неубедителните и непостоянни за Юнайтед играчи, даваше им макс 2 сезона и ако продължаваха да разочароват, просто ги продаваше- Поборски, Джемба-Джемба, Клеберсон, Форлан, Верон, Боснич и т.н. Ако последните 3-4 години бяхме финансово осигурени, както преди, САФ никога нямаше да остави за повече от 2 сезона играч като Гибсън примерно или да взема дори и за без пари амортизиран футболист като Оуен.
САФ много добре знае, че няма правото да мрънка по медии за пари и как не му се отпускат достатъчно, за разлика от някои други. Това са неща от "кухнята" и те се обсъждат и решават вътрешно в клуба, не по вестници и телевизии. Затова и винаги ще казва, че няма проблеми в тази насока. Хубавото сега е, че дори и по-бедни от Сити и Челси, влиянието и способностите на САФ ще ни държат над водата, може да не сме винаги 1-ви, но ще сме наравно с най-добрите. Проблемите ще дойдат след пенсионирането на Съра, ако и след него сме под крилото на Глейзър, тогава наистина ще стане грозно.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/439/4231439W.jpg[/wrapimg]
OldTrafford написа:Колега..и на теб ще го кажа.
Как си изгубил всякаква надежда като си го гледал едва 15 мача с екипа на МЮ,вярно е че играе доста неубедително слаб напоследък и си го псувам редовно,но се надявам САФ да не го изхвърли и после ще съжалява!
Както стана с Де Роси,Пике и т.н
Де Хея има уникален рефлекс,липсва му малко физика за Англия,доста големи вратари са се дънили във Англия.
Де Хеа може да има уникален рефлекс (макар, че чак уникален - не знам), но е страшно неубедителен при центрирания (говорим си за Англия, все пак). Пък и един срещу един не е бетон. Като прибавим и парите, които бяха платени за него...
Гледах последните мачове на Юнайтед с Линдегаар. Определено пази по-добре. Далеч по-добро позициониране има, излиза уверено и пресреща топки. А и явно може да си построй защитата при статични положения.
Въобще, Фърги трябваше да си върже гащите с опитен вратар, като Стекеленбург, например. Толкова пък ако иска млад - да се беше обърнал към Рон-Робър Зелер или Бернд Лено.
Мисля, че в Европа това са едни от най-проспериращите млади вратари.
А като казах Лено, той явно ще замести напълно Рене Адлер, който ще бъде продаден за цена най-много 10млн. евро (ако въобще някой даде толкова за него). Съмнявам се обаче Фъргюсън да "клекне" и да вземе друг вратар.
Реално, като изключим големи имена, като Касияс, Буфон, Жулио Сезар, Нойер, Валдес, Лорис - то не остават много вратари, които няма да струват една камара пари, ако въобще могат да бъдат купени/продадени (макар последния да не е точно с такъв статус).
Аз лично не се сещам за много вратари, които могат да застанат под рамката на Юнайтед и пак казвам - да не струват повече от 13-15млн. евро (което за вратар е сума). Може би в това число са Стекеленбург (когото казах), Тим Вийзе, Рене Адлер, Диего Алвеш (вратаря на Валенсия - някой ще кажат, че прави един силен сеозн, но който е гледал мачове на Алмерия, знае, че е стабилен), Хелтон, Стив Манданда.
Последна промяна от dxl на 29 яну 2012 00:18, променено общо 1 път.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- Devilment1878
- Контакти:
Claymore написа:Като гледам класата на Дани, и с оглед на възрастта си какъв футболист се очаква да стане + 26 годишния Руни + Бербатов + Оуен + Македа дали не минава през главата на сър Алекс да вземе 25+ млн за Чичарито, отколкото да го държи на пейката
Ако ШЛ се печелеше с трансфери, Челси трябваше да са я взели вече, или греша? Реал от колко време не са я взимали? Е да, Челси стигнаха финал, но срещу кого? Срещу нас, тия без трансферите. На мен пък ми е странно как някои хора реват за трансфери постоянно. Няма да стане, или поне не до степен, до която ви се иска. Докато Фъргюсън е в отбора, което няма да е още дълго, нещата ще са такива, каквито са. Едва ли има нещо общо със собствениците, при положение, че той си го кара така общо взето през цялото време, в което е начело на Юнайтед. Човекът си има стил на работа, има си план, и си го следва. Изчакайте още малко да се пенсионира, ще дойде друг треньор с други възгледи и може би тогава ще сте доволни. Само съжалявам, че при всички положения Фърги няма да е начело на отбора достатъчно дълго, за да се наслади изцяло на плодовете от сегашната си работа. Отборът, който се гради в момента, ще стане силен ако се запази, но това иска време. Но не се знае следващият мениджър какво ще реши да прави.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/439/4231439W.jpg[/wrapimg]
- lrlazarov_19
- Контакти:
Devilment1878 написа:Claymore написа:Като гледам класата на Дани, и с оглед на възрастта си какъв футболист се очаква да стане + 26 годишния Руни + Бербатов + Оуен + Македа дали не минава през главата на сър Алекс да вземе 25+ млн за Чичарито, отколкото да го държи на пейката
Ако ШЛ се печелеше с трансфери, Челси трябваше да са я взели вече, или греша? Реал от колко време не са я взимали? Е да, Челси стигнаха финал, но срещу кого? Срещу нас, тия без трансферите. На мен пък ми е странно как някои хора реват за трансфери постоянно. Няма да стане, или поне не до степен, до която ви се иска. Докато Фъргюсън е в отбора, което няма да е още дълго, нещата ще са такива, каквито са. Едва ли има нещо общо със собствениците, при положение, че той си го кара така общо взето през цялото време, в което е начело на Юнайтед. Човекът си има стил на работа, има си план, и си го следва. Изчакайте още малко да се пенсионира, ще дойде друг треньор с други възгледи и може би тогава ще сте доволни. Само съжалявам, че при всички положения Фърги няма да е начело на отбора достатъчно дълго, за да се наслади изцяло на плодовете от сегашната си работа. Отборът, който се гради в момента, ще стане силен ако се запази, но това иска време. Но не се знае следващият мениджър какво ще реши да прави.
И аз имам много вяра в сегашния отбор. Дори нищо да не спечелим тази година, не бих се чувствал разочарован от момчетата... Дори напротив! Има доста млади играчи в отбора, няма да изброявам имената им - всички ги знаем. Всичко, което се иска е време. Един велик и силен отбор си замина, от него останаха само Руни, Нани и Видич. Време е за промяна, а всяка промяна изисква време.
А от нас се иска просто да подкрепяме безрезервно отбора и нищо повече... Лека нощ от мен, дяволи