Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Scholesy93
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Хубавото е, че Тен Хаг ще посрещне Коледа със семейството си и извън Манчестър Юнайтед. Лошото е, че Манчестър Юнайтед ще имат тежко наследство от него и след Коледа. Антъни няма продаване, Онана и той, Касемиро и той. Амад и Коби Майну са тотално игнорирани, Мейсън Гриинууд беше наказан за грешки, които и Антъни направи.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Tи него не го мисли. Въпросът е, че и следващия мениджър и той ще изкара колкото ЕТХ, а половината заплатаджии като Бруно Мрънкалдеш, Рашо и сие ще са още тук.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Още утре е аут. Всичко е ясно.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Аз не съм убеден, че утре е аут.
Ако не смени Ханибал на полувремето съм готов да се обзаложа, че мача го завършваме с 10 човека. Нещо много емоционални нашите юноши - при едни избива на терена, при други на жените им 
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
-
Astronomer
- Контакти:
И аз мисля, ме утре е аут! Жалко, но с такива бездушници на терена, толкова! Да му мисли следващият треньор. Не виждам кой себеуважаващ се ще дойде обаче
Абе няма да замине бе, има пълна подкрепа. Отделно ако сега на всички не им е станало ясно, че проблеът не е треньора, а бандата некадърници, с които трябва да се оправя ЕТХ, значи никога няма да им стане ясно. И да го сменим, ще стане както с ЛВГ, Оле, Моуриньо и да не продължавам, няма да мръднем и с 0.00000001% напред, щото пак ще е поредния transition (намразих я тая дума супер много).
- rebelheartous
- Контакти:
Супер сте.
Главун с поредна страхотна асистенция. А тоя Ханибал за пръв път го чувам, но трябваше да е чао още в 15 мин.
Главун с поредна страхотна асистенция. А тоя Ханибал за пръв път го чувам, но трябваше да е чао още в 15 мин.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Проблема този сезон конкретно е треньорски. И на бебетата е ясно,че през лятото сме били на екскурзия и сега берем плодовете. Стига клишета, плешивеца трябва да изчезва на секундата !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Проблема този сезон конкретно е треньорски. И на бебетата е ясно,че през лятото сме били на екскурзия и сега берем плодовете. Стига клишета, плешивеца трябва да изчезва на секундата !
Проблемът грам не е в треньора. Това вече се случва за 6 или 7-ми път и все треньора е виновен. Как па футболягите не излязоха виновни...