Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот vasilnv » 14 окт 2023 23:30

Дано да им приседнат на алчните гейзери... Няма толкова противни хора, как отказваш 6 милиарда ей така ве :x
Още по-тегаво става и като чуеш какви са били плановете за клуба на катарците...
Пожелавам си всички акции на клуба да се сринат и тия да не видят и 1/10-та от парите дето искат, ма*ито им проклето. Ако ще продават сега им е момента, защото нищо добро не ни чака с тия проклети пиявици начело и изобщо не ги виждам как очакват някой да даде повече пари за марка, която запада с всяка година. Изобщо не ме интересуват вече мачове, футболисти, треньори докато тези смучат пари за сметка на клуба и феновете :x
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 15 окт 2023 01:07

1.5 милярда в инфраструктура за отбора изчезнаха... 0 дългове... Нали мн фенове имаме,някой там няма ли нещо да направи или ще си гледаме как потъва отбора :x

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 15 окт 2023 07:56

Ще направим....Ще пеем Glazers Out 15 секунди.......Толкова ли местните фенове не могат да повторят реакцията срещу Суперлигата и да ги разкарат тия алчни боклуци.....
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 15 окт 2023 08:08

И аз това се чудя...
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 15 окт 2023 20:58

Не знам просто. То на мен ми идва да взема билет и да ходя дапротестирам. Мейсън като се готвеше да играе група фенове си късаха дрехите и пращаха писма като невидяли. Сега потенциален инвеститор и купувач излиза официално с позиция, че тия са прекалено алчни и по-скоро биха ни затрили отколкото уважили(все едно не знаехме)-пълен покой в Манчестър. Уж сър Джим щял да вземе спортнотехническата власт, били му обещали. Но пък те тия ти обещаха, че ще се разкарат...Твърди се, че Ратклиф можело да докара Пол Мичъл за спортен директор, което не би било лошо. В Тотнъм и светците доста читави трансфери направи-Мане, Сон, Деле Али...Не че и нашите нямат добри хитове де-Антъни само те решиха, че струва стомилиона....А ван дер Сар реши, че такава хубава пара е заработил от тоя трансфер, че може и да се пенсионира...
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 16 окт 2023 11:24

С протести и с драскане по форуми и социални мрежи нищо няма да стане. Дела трябват. Аз ако бях там в Манчестър, влизам директно в офиса на тия и им сритвам алчните гъзове, пък ако ще после да прекарам някакво време в затвора. Само с крясъци, банери и писане и чешене на езици и разтягане на локуми няма да стане.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 окт 2023 15:36

Ние вървим уверено към долните дивизии !
Този британски анонимник, феновете на Ница искат да го изгонят с камъни ! :oops:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 17 окт 2023 16:07

Никога не съм си и помислял, че е възможно "разрушението из основи" на такъв велик и огромен клуб като Манчестър Юнайтед. Ето, че евреите успяха да извършат чудото и сме на няколко крачки от това да отидем в посредствеността завинаги.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 17 окт 2023 17:01

Започвам да чета все повече и повече, че играчите подкрепяли Санчо Панса и се обърнали срещу действията на Тен Хаг! Значи, ясна е каква е работата!

Върни се в “Манчестър Ю”