Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Да, и аз мисля, че драмата с продажбата и, следователно, НЕпродажбата видя сметката на всичко. Според мен не е до физическа подготовка или умора. Виждаме ги какви са из националните си отбори. Търчат като коне и играят добре, както винаги. Според мен е психологична причината
Astronomer написа:Ами аз Каземиро не съм го виждал в друг отбор, за да кажа дали е професионалист. Миналият сезон, да! Този сезон нещо рЕзко спад. Съмнително ми е. Дано се промени отношението му, но ми се струва, че спадът се дължи на това, че е усетил, че работата е на зле в Юнайтед и че няма смисъл да се напъва. Един вид, щом не е Реал или Бразилия, няма смисъл. Може и да съм в грешка де. Варан и той така. Миналият сезон беше добре, този сезон е тотал щета. Не знам, но в момента на терена няма нито един професионалист.
При вас от години се получава един странен ефект. Когато някой е в добро състояние, той не увлича другите със себе си, а обратното. Тези, които са в лошо състояние успяват някак да го издърпат при тях. Случва ви се от доста години с адски много играчи.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
-
- Контакти:
Така е! Защото сме пълни със заплатаджии, които искат да си получават огромните заплати с минимално усилие. Само покрай евентуално преподписване малко се напъват, светът започва да говори какви футболни гении са, преподписват за ОЩЕ по-голяма заплата и след това хайде пак летаргия.
- Furious_Monk
Това е нормално състояние във всяка компания.... когато групата е сплотено мнозинство, тя определя правилата. В подобни моменти, трябва да имаш успешен на световната сцена лидер, който да смачка опозицията на това движение, за да накара другите да се страхуват от него, но той трябва да притежава успеха зад гърба си. Това е единственият начин да повярват на грубостта му, а тя от значение.
За мен по-скоро е разликата между уважение и страх играят сериозна роля, но кой знае, бъдещето ще покаже, може просто да е моментна слабост, която повечето отбори показват през определени моменти от сезона.
За мен по-скоро е разликата между уважение и страх играят сериозна роля, но кой знае, бъдещето ще покаже, може просто да е моментна слабост, която повечето отбори показват през определени моменти от сезона.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Моментна слабост? Ние тая моментна слабот я показваме вече 10 години. Правим един добър първи сезон с всеки от треньорите, после 2-рия сезон е трагедия. Що? Щото се дават безумни договори на заплатковци и псоле нямат продаване, щото знаят, че нищо няма да се случи и защото и да са пейка, пак ще си вземат паричките и ги боли фара какво се случва с клуба.
Дано ни вземе шейха и да се разкарат подобни лигавщини от клуба.
-
- Контакти:
Някакви слухове за връщане на Де Хеа има като свободен трансфер. Някой знае ли дали има изобщо нещо достоверно в това!?
Не вярвам, слуховете са на база постовете му в социалните мрежи, като вчера се беше тагнал от Манчестър. И причината за това е, че вечерта е бил на мач на женския отбор срещу ПСЖ в женската ШЛ. Като цяло активността му в социалните мрежи е винаги след грешки на Онана и хората се надяват на нещо, но няма истина в тези спекулации според мен.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- Furious_Monk
man_utd_ написа:Моментна слабост? Ние тая моментна слабот я показваме вече 10 години. Правим един добър първи сезон с всеки от треньорите, после 2-рия сезон е трагедия. Що? Щото се дават безумни договори на заплатковци и псоле нямат продаване, щото знаят, че нищо няма да се случи и защото и да са пейка, пак ще си вземат паричките и ги боли фара какво се случва с клуба.
МЮ се превърна в съра, а институцията е над личността..В момента всеки, който е недоволен, може да се бунтува, няма го човекът от който да се страхуват.
В Реал например, това е Перес, в Сити е Гуардиола, в Арсенал(след изгонването на възрастните тартори) това е Артета, в Ливърпул това е Клоп, но Тен Хааг много бърза, и действа крайно агресивно в моменти, когато не трябва да го прави.
Тях ще ги бори фара, защото са хора с достойнство, ако утвърдена личност се изправи срещу теб, имаш два варианта- да се биеш срещу страховит противник, или да подвиеш опашка и да се съобразяваш с неговата воля.
За съжаление, човечеството не се се променя с годините. Всичко си е по старому, само технологиите са различни.
Пак си оставя разбирането за живота при повечето хора, моята воля е твой господар.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
СДЕЛКАТА ЗА КЛУБА Е НА 90% ФИНАЛИЗИРАНА ЗА СУМАТА МЕЖДУ 6-10 МИЛЯРДА
Според Фабрицио Романо и Скай... Не смятах,че ще доживея тези дни!

Не съм сигурен колко истина има в продажбата на клуба, поне аз не намерих от Романо някакво инфо. Всичко започна от някаква информация, че ако катареца ни вземе Бекъм ще има роля в клуба, но досега поне аз не намирам нищо от по-сериозен източник.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.