Мнениеот Scholesy93 » 09 окт 2023 15:10
Аз доста почвам да се съмнявам вече в Тен Хаг. Просто наистина фаворитизира играчи, които не им е мястото на терена. Гарна цял месец влиза от скамейката и играта винаги тръгва нагоре, но натискаме Рашката. Касемиро не ми се говори даже-в отвратителна форма е. И няма какво да се лъжем-доста от играчите, в които инвестирахме, са си негови хора. И те разочароват. Антъни миналия мач беше скандален-не стига, че десния крак го няма, ми и с левачката почна да подарява топката. А на Онана грешките станаха баячка. Де Хея като дойде и правеше грешки Дедо не се посвени да го остави резерва на Линдегор. Смятам,че е време да видим турчето в игра малко. Но най-лошото е, че нямаме никакъв ясен стил в момента. Половината играчи в момента си правят каквото си искат-Рашката играе стрийтфутбол, Бруно героизми опитва, Касемиро с тия дълги пасове явно иска куотър бек да става. Няма комуникация и разбиране за играта. А миналия сезон се виждаше. Или предсезонната подготовка е тоталщета(BTW такава беше), или тези на терена хич не стават. А не мисля, че сме с играчи за средата на таблицата. Рашфорд от играч на сезона в Англия стана Кирил Десподов-това си е и на треньора вина. Така както го похвалихме, че миналия сезон изведе Раш на друго ниво, няма да се посвеня да критикувам Тен Хаг, защото в момента Раш прави поне по 6-7 докосвания и ни забавя циркулацията на топката, а Гарначо не е почвал титуляр от първия мач с Палас(където ги разкатахме)
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.