Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Astronomer
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Astronomer » 08 окт 2023 21:08

MASTER_COOL написа:Освен обрата нищо хубаво. ЕТХ говори за "повратна точка", но аз силно се съмнявам. Попитан,защо е сменил Каземиро- търсил повече футбол......... :oops: :oops:

Не че нещо, но както беше отбелязано и от друг потребител: излязоха Каземиро и Рашко и играта живна.

Иначе слабо представяне! Да не се радваме на ибрат на наш терен срещу Бренфорд! Но ако това наистина се окаже повратна точка, то си имаме шансовете за топ 4

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 08 окт 2023 21:33

Аз не отричам , че са в слаба форма особено Рашфорд. Но да използваш такива думи срещу 5-кратен шампион в ШЛ е несериозно и дори срамно от негова страна !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 09 окт 2023 11:33

Отново ще се радваме на паузата за националните отбори - дано си изчистят главите, защото проблема е психологически според мен. Аз все още съм твърдо зад Тен Хаг и твърдо против противните глейзъри. Надявам се при една негативна серия в даден етап от първенството недоволството на феновете да бъде насочено към тях, а не към треньорския щаб.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 09 окт 2023 15:10

Аз доста почвам да се съмнявам вече в Тен Хаг. Просто наистина фаворитизира играчи, които не им е мястото на терена. Гарна цял месец влиза от скамейката и играта винаги тръгва нагоре, но натискаме Рашката. Касемиро не ми се говори даже-в отвратителна форма е. И няма какво да се лъжем-доста от играчите, в които инвестирахме, са си негови хора. И те разочароват. Антъни миналия мач беше скандален-не стига, че десния крак го няма, ми и с левачката почна да подарява топката. А на Онана грешките станаха баячка. Де Хея като дойде и правеше грешки Дедо не се посвени да го остави резерва на Линдегор. Смятам,че е време да видим турчето в игра малко. Но най-лошото е, че нямаме никакъв ясен стил в момента. Половината играчи в момента си правят каквото си искат-Рашката играе стрийтфутбол, Бруно героизми опитва, Касемиро с тия дълги пасове явно иска куотър бек да става. Няма комуникация и разбиране за играта. А миналия сезон се виждаше. Или предсезонната подготовка е тоталщета(BTW такава беше), или тези на терена хич не стават. А не мисля, че сме с играчи за средата на таблицата. Рашфорд от играч на сезона в Англия стана Кирил Десподов-това си е и на треньора вина. Така както го похвалихме, че миналия сезон изведе Раш на друго ниво, няма да се посвеня да критикувам Тен Хаг, защото в момента Раш прави поне по 6-7 докосвания и ни забавя циркулацията на топката, а Гарначо не е почвал титуляр от първия мач с Палас(където ги разкатахме)
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 09 окт 2023 15:14

Иииии....Атлетик разкриха, че собствениците на Сити държат половината рефери във ФА на хранилка......Ама NP, нали взеха требъл като нас....Малко омърсен требъл, но.....И това ден след като Майкъл Оливър на три пъти видя как Ковачич скача да чупи крак и го остави на терена.Като между другото Мики Оливър е един от съдиите, сниман на софрата със собствениците им. Няма ли някой английски Крум Савов малко да надигне вой? Реал казаха, че ще съдят Барса покрай подкупите към Негрейро, нашите къде спят?
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 10 окт 2023 09:56

Отново се слугува на миналото на един играч, а не това какъв е сега. Да си призная, очаквах Каземиро да е такъв още миналият сезон, но ме изненада приятно. Сега... просто е такъв, какъвто очаквах. Надут 5 кратен световен шампион.

Рашфорд си е рецидивист. И преди е имал силни моменти, всеки го обявява за Пеле и след това... хайде пак с лакомиите си. Не е само Тен Хаг. Просто е лигличка. Марсиал и той така. И при Моу, и при Ван Гаал, и при Оле, сега и при Тен Хаг. Формата е временна, лигавщина е постоянна.

ЗА Сити дори няма да коментирам. На всеки му е ясно как станаха носители на требъл.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 окт 2023 11:46

Няма как да се съглася с теб за Каземиро ! Нито пък е надут ! Абсурд. Супер професионалист и огромен футболист !
Кой е силен в момента, че той да се откроява ?
Целия отбор е в трагична форма, заради слабата лятна подготовка и грешни треньорски решения !

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 10 окт 2023 12:36

То цялостно нещо ни се обърка спрямо предния сезон- тактика,позиции и т.н. Каземиро си играеше деф.халф и вземаше топката от вратар/защитник и я разпределяше заедно с Ериксен/Фред по някога. Този сезон играе уж по назад ама да отива напред,а пък левия бек да я разпределя, ама пък то Бруно забит в дясно(не е свободен електрод),ама то пък като търчи постоянно напред Казе,не може да си върши работата в защита както трябва(с една година е по-стар все пак). Ериксен си я цъка без мн напрежение,не смее да се затича,и той не знае по отпред ли да играе ама в защита го няма никакъв тогава... Маунт все още не знае къде се намира с някакви епезодични проблясъци. Абе с някаква анархична схема играем. Вярно е,че и контузиите допринасят ама с тази игра и това не ротиране на играчи нищо добро не ни чака! Според мен в момента на Тен Хаг най-полезния ход би му бил 1 седмица да ни гледа най-добрите мача от миналия сезон и просто да играем за точките. За тези флуидни простотии не сме дорасли за тях и нямаме наличните играчи за това!

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 10 окт 2023 13:08

Ами аз Каземиро не съм го виждал в друг отбор, за да кажа дали е професионалист. Миналият сезон, да! Този сезон нещо рЕзко спад. Съмнително ми е. Дано се промени отношението му, но ми се струва, че спадът се дължи на това, че е усетил, че работата е на зле в Юнайтед и че няма смисъл да се напъва. Един вид, щом не е Реал или Бразилия, няма смисъл. Може и да съм в грешка де. Варан и той така. Миналият сезон беше добре, този сезон е тотал щета. Не знам, но в момента на терена няма нито един професионалист.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 окт 2023 14:46

Варан не го броя вече. Приключил е за големия футбол. От сезони насам е в тотален регрес. Като цяло грешен трансфер.
Истината е, че провалената продажба на клуба повлия изцяло негативно на целия клуб !Може би това е основаната причина за тоталния срив и падение.

Върни се в “Манчестър Ю”