Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот vasilnv » 02 окт 2023 16:15

Това с козирката е скандално. А още по-скандално е поведението на Рашфорд преди мача, който отказва да излезе преди Каземиро, защото иска да е последен и да е "лицето" на отбора. Миналия сезон изглеждаше, че ще опровергае Рангник, но май и за него ще е прав.
Иначе нямах възможност да гледам мача в събота, но като цяло ми се струва, че няма за какво да съжалявам. Ако този сезон ще пуска резервите само за мики маус къп, шанса да я спечелим е по-голям, защото явно титулярите ще ги бият къде ги хванат. :lol:
[offtopic]Тцтцтц, що така солите собствениците, нали наливат чувалите с пари всяко лято :mrgreen:[/offtopic]
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 02 окт 2023 16:21

ЕТХ ме убива днес...Видял много позитиви в играта ни :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Трябва толкова да го е срам от моментното състояние на отбора, че да не припарва до медиите :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 окт 2023 16:35

И неговата не е лесна. Супер нереални казуси му се стовариха, а мениджъра не коли и беси като Фърги преди години. Роналдо тропа по телевизията, Де Хеа не получи нов договор, а нямаше нужда от смяна на вратаря. Малките келемета Мейсън и Антони си бият жените, а депресирания Санчо псува мендижъра по социалките. Отделно цар негър получи доживотния договор и повече не го търсете.
Играха каквото играха 1 сезон и пак на изходна позиция. Мързи ги та две не виждат. Така, ако продължават да се влачат по терена, Ерик е много пътник до месец-два най-много.

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 02 окт 2023 17:43

Абе те че даваха пари Глейзърите, даваха! Вижте колко ние сме харчили откакто САФ се пенсионира, вижте и другите. Едни от най-харчещите отбори сме. А теглим ли чертата за коефициента разходи/приходи за/от играчи, там сме твърдо на първо място.

Проблемът е, че ги хвърлиха за грешните играчи и с грешната цел: не футболна цел, а маркетингова.

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 03 окт 2023 09:58

Лича го пишете бегал! Ще му правят втора операция, така че оставаме завинаги без него. Никога няма да се върне същият като миналия сезон.

Антони се завръща в игра днес. Обвинението било оттеглено. При Мейсън същото стана и беше натирен под наем в Хетафе! Определено двоен стандарт тук, но не знам от чия страна! Дали Тен Хаг, дали ръководството.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 окт 2023 10:26

Astronomer написа:Лича го пишете бегал!

Антони се завръща в игра днес. Определено двоен стандарт тук,

Абсолютно съм съгласен !
При вече амортизиран и вече почти приключил Варан и с хронично контузения Лича - липсата на нов защитник е гаранция за лош сезон. Линдельоф, Магуайър и Евънс - не може да се броят за алтернативи

Точно този двоен аршин мен ме побърква и изнервя максимално ! За лекето Антъни - всичко може ! За нашето момче от школата , при това оневинено - БАСТА :oops:

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 03 окт 2023 10:33

Аз ли само разбрах, че не е оневинен Анъни, ми се продължавало разслкедването, само че вече май само в Англия? Може и да греша....
Иначе тоя сезон го пишете бегал, макса ни е топ 10.

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 03 окт 2023 11:33

man_utd_ написа:Аз ли само разбрах, че не е оневинен Анъни, ми се продължавало разслкедването, само че вече май само в Англия? Може и да греша....
Иначе тоя сезон го пишете бегал, макса ни е топ 10.

Мисля, че по едно от обвиненията, главното, е оневинен. И не съм юрист и не знам дали има разлика, но не е оневинен, а просто обвиненията са оттеглени. Някакво друго разследване се продължавало, но той съдействал на полицията и заради това нашите го връщат в игра! Fuck logic! Мейсън какво, да не би да е се укривал някъде докато е текло делото!? Тъпанари! А Мейсън имаше повече голове и асистенции за няколко мача отколкото Антони за цял сезон при нас като титуляр.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 окт 2023 11:38

Трагикомедията е пълна.
ТОП 10 - дори не мисля, че ще сме и там.
Борба за оцеляване до последния кръг :oops: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 окт 2023 11:57

Astronomer написа:
Антони се завръща в игра днес. Обвинението било оттеглено. При Мейсън същото стана и беше натирен под наем в Хетафе! Определено двоен стандарт тук, но не знам от чия страна! Дали Тен Хаг, дали ръководството.

100м инвестиция срещу играч от школата, плюс че е лично желание на мениджъра.......

Сори че ви се бъркам, ама в нашия форум е скучно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”