Оспамихте темата защото искаш да си модерен и да си на страната на тези, на които защитават потенциалните и най-вече вероятно ,а не настоящи жертви.
Човек обвинен неоснователно в подобно действие, също е жертва на насилие, но явно въпросът е от кое насилие може да се печели повече, след като вече съдът се превърна в символ на подигравка за тарикатите.
След властта на журналистите , сега и тази на съдебните заседатели отива по дяволите...Анархията е най-доброто начало за рестарт на човешките възгледи.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Furious_Monk
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
rmfan5 написа:Thsmith написа:Щом не е обвинен има някаква причина или се съмняваш в Кралската съдебна система? Разбери ме максимално правилно. Аз нямам мнение относно действията на Мейсън. Не съм се интересувал дълбоко от случая му и не смятам, че има с какво да ме заинтригува. Просто съм на мнение, че единствено съд има право да издава присъди и да наказва граждани за криминални деяния и не смятам, че даден работодател трябва да взима отношения и да наказва отново съответния гражданин върху евентуалните действия на съдебните органи и полицията.
Работодателя трябва да се интересува от това как съответния работник си изпълнява задълженията за които е нает, а не спрямо това какво прави в извънработно време.
[offtopic]Смъкнати са от страна на ответната страна не знам защо и ти и ЦСКА нарочно го пропускате това няколко пъти го споменах вече.
За да се стигне до съд трябва някой да те съди.[/offtopic]
Ще отговарям на ЛС ако има нещо вече че осрахме темата с тоя Грийнууд, така се пише за него човек ще каже че е някаква легенда на Юнайтед.
Ами щом никой не го съди, (тези обвинения се свалят от прокурор, а не са граждански иск, просто обвинителката вече няма намерение да им съдейства) от каква позиция работодателя ще го прави?
Пак ти казвам, подробностите нямат никакво значение. Единствено съответните органи трябва да прилагат наказания предвидени от закона, а не някой да си измисля негово си наказание за нещо, което е направил евентуално някой в свободното си време. Работодателя трябва да те наказва за това, което правиш в качеството си на негов работник и на работното място, не за това какво правиш вкъщи.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:rmfan5 написа:Thsmith написа:Щом не е обвинен има някаква причина или се съмняваш в Кралската съдебна система? Разбери ме максимално правилно. Аз нямам мнение относно действията на Мейсън. Не съм се интересувал дълбоко от случая му и не смятам, че има с какво да ме заинтригува. Просто съм на мнение, че единствено съд има право да издава присъди и да наказва граждани за криминални деяния и не смятам, че даден работодател трябва да взима отношения и да наказва отново съответния гражданин върху евентуалните действия на съдебните органи и полицията.
Работодателя трябва да се интересува от това как съответния работник си изпълнява задълженията за които е нает, а не спрямо това какво прави в извънработно време.
[offtopic]Смъкнати са от страна на ответната страна не знам защо и ти и ЦСКА нарочно го пропускате това няколко пъти го споменах вече.
Ще отговарям на ЛС ако има нещо вече че осрахме темата с тоя Грийнууд, така се пише за него човек ще каже че е някаква легенда на Юнайтед.
Ами щом никой не го съди, (тези обвинения се свалят от прокурор, а не са граждански иск, просто обвинителката вече няма намерение да им съдейства) от каква позиция работодателя ще го прави?
Пак ти казвам, подробностите нямат никакво значение. Единствено съответните органи трябва да прилагат наказания предвидени от закона, а не някой да си измисля негово си наказание за нещо, което е направил евентуално някой в свободното си време. Работодателя трябва да те наказва за това, което правиш в качеството си на негов работник и на работното място, не за това какво правиш вкъщи.
[offtopic]Недей писа глупости, работодателя може да те накеже, че си насилник и да те изхвърли от работата , дори и да си най добрия работник на света. А кралската съдебна система е толкова зле, че през последните 20 години е успяла да стане една от най корупираните в света. Знам, че си им фен на английските инцести, ама да ги хвалиш точно тях, показва колко си некопетентен.
Манчестър няма да чакат някакво решене на малоумен съд, за да си защитят реномето на клуб. Те са институция и това което направиха с Грийнууд, беше най правилното. Ако изобщо си запоознат с неговия случай, малко пе.ерастче, което в онзи момент е решил, че е повече от мъж и плати толкова пари на това момиче, че и дете и направи, само и само да замълчи.[/offtopic]
Sstefanov написа:Thsmith написа:rmfan5 написа:Thsmith написа:Щом не е обвинен има някаква причина или се съмняваш в Кралската съдебна система? Разбери ме максимално правилно. Аз нямам мнение относно действията на Мейсън. Не съм се интересувал дълбоко от случая му и не смятам, че има с какво да ме заинтригува. Просто съм на мнение, че единствено съд има право да издава присъди и да наказва граждани за криминални деяния и не смятам, че даден работодател трябва да взима отношения и да наказва отново съответния гражданин върху евентуалните действия на съдебните органи и полицията.
[offtopic]Недей писа глупости, работодателя може да те накеже, че си насилник и да те изхвърли от работата , дори и да си най добрия работник на света. А кралската съдебна система е толкова зле, че през последните 20 години е успяла да стане една от най корупираните в света. Знам, че си им фен на английските инцести, ама да ги хвалиш точно тях, показва колко си некопетентен.
Манчестър няма да чакат някакво решене на малоумен съд, за да си защитят реномето на клуб. Те са институция и това което направиха с Грийнууд, беше най правилното. Ако изобщо си запоознат с неговия случай, малко пе.ерастче, което в онзи момент е решил, че е повече от мъж и плати толкова пари на това момиче, че и дете и направи, само и само да замълчи.[/offtopic]
То естествено, че може. Може да те прати и да гледаш от трибуната докато ти плаща заплата, но не е правилно и е страхотна тъпотия. Иначе е забавно как либералите сте първите в редицата за извънсъдебните и народни наказания.
Иначе се очаква с годините да стане много забавно като всяка трета кучка се усети, че може да съсипе кариерата на всеки с някакво подобно обвинение.
п.с. Кралската съдебна система е била пример и все още е пример за огромна част от света.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
- Контакти:
Още три девойки са обвинили Антъни в домашно насилие. Значи да го пишем бегАл тоя.
Да не накрая от една камара десни крила(тип хвани единия-удари другия) накрая да останем с Амад и Палистри 

Още 300-400 милиона ще трябват за десни крила, ама тоя път да гледат и да са щастливо женени, че иначе ще ги опандизят набързо. 

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
аз преди 3 седмици написах, че в момента, в който Антъни напусне отбора, ще тръгнете нагоре
Ако бях фен на Юнайтед щях да се насера от кеф от факта, че може би е изиграл последният си мач. Скоро ще видите, че съм прав. Определено това е най-хубавата новина свързана с отбора ви за последните 2-3 години

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Furious_Monk
Ти ще се насереш и без факти, така че, това със срането не е животоспасяващо за когото и да е било..

Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
BREAKING: Antony statement.
“I have agreed with Manchester United to take a period of absence while I address the allegations made against me”.
“I want to reiterate my innocence of the things I have been accused of, and I will fully cooperate with the police”.
Амад до кога е контузен?
“I have agreed with Manchester United to take a period of absence while I address the allegations made against me”.
“I want to reiterate my innocence of the things I have been accused of, and I will fully cooperate with the police”.
Амад до кога е контузен?