Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Scholesy93
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Ами то сега е големия тест за Тен Хаг. Сезона почна лошо, въпреки че играта почна да върви. Миналата година се конфронтира с Роналдо. Но португалеца е такъв егоист, че рядко прави приятелства в съблекалнята. Сега на Тен Хаг му остава да разкара останалата от Оле мързелива мърлящина в съблекалнята. Уан Бисака, Бруно и Шоу демонстрират уважение към клуба и се опитват да се адаптират към новия стил. Марсиал и Санчо обаче си искат ганкиното, Магуайър иска да си седим в наказателното, че да не го издебнат на контри. Притеснявам се, че може пак да надделеят футболистите. Реално от всички треньор след САФ Оле се задържа най-дълго, защото най-малко стягаше каиша. Но наистина е време и Тен Хаг да премахне двойния стандарт, който и той наложи-време е любимия бразилец да седне на скамейката. От шестимата в атака Ериксен, Касемиро, Бруно и Рашфорд винаги допринасят с нещо в атака. На Марсиал времето му също е преброено-датчанина излезе на терена вчера буквално търсейки с кой да се сбие, което е глътка свеж въздух в сравнение с манталитета "Търся къде да се скрия". И остава един безполезен в атака, който ограничава движението на топката, непредвидимостта и широчината ни. Дано с Брайтън почне Пелестри или Амад, ако е готов, и да върви разиграването.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
-
- Контакти:
Потресаващо начало на сезона, но все още нищо не е загубено. Лошото е, че винаги имаме по едно мрънкало в съблекалнята: я Погбиту, я Роналдо, а сега и Санчо. Да му се прекратява и на него договора и да си бие камшика.
Аз все още не знам как може даден играч да е бил страхотен миналия сезон, а този да не знае къде се намира. Визирам Каземиро, Рашфорд, Ериксен, а дори и Бруно в някаква степен. Хайде, за Ериксен е ясно, ама за другите ми е непонятно. Дано новите попълнения се впишат добре и внесат глътка чист въздух. Антъни ми беше ясен, че няма да го бъде, но да видим. Може пък да избухне. Гарначо и той нещо показва, че май си е кифле, което след един що-горе силен сезон се възгордява и става голяма звИздЪ.
И тук вече идва ролята на треньора. Той трябва да ги стегне, а който не се стегне да остава на скамейката. За съжаление, засега виждаме, че и при ЕТХ има двойни стандарти. Антъни да играе като титуляр е чистото доказателство. Или просто му казват и на него като на Оле: щом даден играч струва толкова много пари, ЩЕ ГО ПУСКАШ!!!! Не може да закотвиш на скамейката играч за 90 млн. Това е! Или националния герой Рашфорд! И все пак, на хартия сме с не лош състав, но нещо ЕТХ не съумява да ги окомплектова като хората. Контузиите в защита също не допринасят за началото на сезона ни, но все пак. Оле с Магуайър и Линдельоф ни беше закотвил в топ 4 поне.
Както и да е. Гледаме напред сезона и да се надяваме, че ще се окопитят играчите ни и ще заиграем поне на нивото от миналия сезон.
Аз все още не знам как може даден играч да е бил страхотен миналия сезон, а този да не знае къде се намира. Визирам Каземиро, Рашфорд, Ериксен, а дори и Бруно в някаква степен. Хайде, за Ериксен е ясно, ама за другите ми е непонятно. Дано новите попълнения се впишат добре и внесат глътка чист въздух. Антъни ми беше ясен, че няма да го бъде, но да видим. Може пък да избухне. Гарначо и той нещо показва, че май си е кифле, което след един що-горе силен сезон се възгордява и става голяма звИздЪ.
И тук вече идва ролята на треньора. Той трябва да ги стегне, а който не се стегне да остава на скамейката. За съжаление, засега виждаме, че и при ЕТХ има двойни стандарти. Антъни да играе като титуляр е чистото доказателство. Или просто му казват и на него като на Оле: щом даден играч струва толкова много пари, ЩЕ ГО ПУСКАШ!!!! Не може да закотвиш на скамейката играч за 90 млн. Това е! Или националния герой Рашфорд! И все пак, на хартия сме с не лош състав, но нещо ЕТХ не съумява да ги окомплектова като хората. Контузиите в защита също не допринасят за началото на сезона ни, но все пак. Оле с Магуайър и Линдельоф ни беше закотвил в топ 4 поне.
Както и да е. Гледаме напред сезона и да се надяваме, че ще се окопитят играчите ни и ще заиграем поне на нивото от миналия сезон.
- Scholesy93
- Контакти:
Ииии.. Антъни е обвинен в побой над жена си. Писна ми от несериозни лапета в тоя отбор. Санчо взима 400к и струваше 80 милиона, а циври че не може да играе ганкиното. За тоя платихме 100 милиона, миналия сезон падна с мотора, сега с жената конфликт пред медиите.
Погба 100 милиона, агента му пет години на плю, оня се изпокара с братята си за пари.
Някой бързо да му намира някаква стойностна мома на Хоулунд и PR агент дето да го следи 24/7, че и тоя ще изгори. И да му спрат телефоните и интернета, комуникации с околния свят само по пощата.
Погба 100 милиона, агента му пет години на плю, оня се изпокара с братята си за пари.
Някой бързо да му намира някаква стойностна мома на Хоулунд и PR агент дето да го следи 24/7, че и тоя ще изгори. И да му спрат телефоните и интернета, комуникации с околния свят само по пощата.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
е това за Антъни е най-добрата новина за вас в момента
не мисля, че може да ви се случи нещо по-хубаво от това Антъни да бъде разкаран от отбор поради някаква причина

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Scholesy93
- Контакти:
kingofpop написа:е това за Антъни е най-добрата новина за вас в моментане мисля, че може да ви се случи нещо по-хубаво от това Антъни да бъде разкаран от отбор поради някаква причина
Проблемът е,че три дни след края на трансферния прозорец основното ти дясно крило изгаря. И че 100 милиона се изпаряват.
Лисандро, Маунт, Варан, Шоу, Маласия, Скот, Амад-контузени. Санчо аут поради мързел, Антъни поради селяния. Добър сезон се задава....
С тази глупава политика, толкова. Скоро ще започнат масово разни девойки да изнудват футболистите, че ще вдигнат шумотевица за насилие и ще им блокират кариерите с години.
Абсурдно е да вадиш някого от отбора за нещо, което няма нищо общо с футбола и отгоре на това е само твърдение.
Абсурдно е да вадиш някого от отбора за нещо, което няма нищо общо с футбола и отгоре на това е само твърдение.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Даже е премахнат от националния отбор на Бразилия! Очаквам всеки момент от отбора да излезят с официално изявление,а след това да останем без дясно крило или с мързеливо такова(не,че Антани е най-ефективния ни играч)!
Накрая да си налагаме Амад. В момчетохима хляб и с още малко физика и работа с него би бил доста добро дясно крило!
Накрая да си налагаме Амад. В момчетохима хляб и с още малко физика и работа с него би бил доста добро дясно крило!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Това може би е добра новина за нас. Антъни е много слаб играч, визирам приноса му (ефективност, асистенции, голове ) за отбора - почти нулев е.
Шанс за Гарначо, Пелистри, Амад. Ясно е, че дните на Санчо са преброени също.
ЕТХ за мен е добър треньор, има ясни идеи и виждания. Що се отнася обаче за селекция - за мен е много слаб !
Шанс за Гарначо, Пелистри, Амад. Ясно е, че дните на Санчо са преброени също.
ЕТХ за мен е добър треньор, има ясни идеи и виждания. Що се отнася обаче за селекция - за мен е много слаб !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
Като купуваме кифли, така ще е! Кифли с кифли се събират. Нормално е да станат скандали и драми. Но пък това би дало шанс за младите в състава, а Тен Хаг може да развива играчи. Лошото е, че тия двама тъпанари (Санчо и Антъни) струваха много и получават много! Така че сме блокирани с една огромна финансова тежест, която ни спира да им намерим читави заместници. Ясно е, че няма да успеем да продадем Санчо за 80 млн. или Антъни за 90. За по максимум 30-40 млн., и това дори влошава нещата.
А реално, ако Санчо се стегне, има много хляб в него. Едва на 23г., показвал е, че има потенциал, просто трябва да се стегне лапето му тъпо! А не да реве, че треньорът изисква да си подобри играта.
Колкото до трансферите на Тен Хаг: миналият сезон го възхваляхме как успя да вземе такива страхотни играчи, точните трансфери, зверове и пр. За съжаление обаче, контузии и лигавщини ще му изядат и неговата глава. А най-лошото в цялата схема е, че ръководството не е зад него в такива случаи. Тен Хаг може да е планирал бъдеще с Мейсън!? Махат го! Сега и Антъни излита! Може да иска да махне Санчо Панса! Тцъ, англе е! Както Байи е казал по времето на ОЛе: защо пускаш този играч? Ами трябва, защото не можеш да закотвиш на скамейката играч, който струва 80 млн. и получава 300к на седмица. Така че не съдете Оле! Той дори не можеше да си прави своите трансфери, а му ги спускаха директно и трябваше да играе с Магуайър, Линдата, а пред тях с МакФред.
Ръководството се интересува от маркетинга и социалните мрежи, а не от треньора. Така беше с Ван Гаал, така беше с Моу, така беше с Оле, сега е така и с Тен Хаг. Всеки треньор при нас е обречен докато Глейзър са при нас.
А реално, ако Санчо се стегне, има много хляб в него. Едва на 23г., показвал е, че има потенциал, просто трябва да се стегне лапето му тъпо! А не да реве, че треньорът изисква да си подобри играта.
Колкото до трансферите на Тен Хаг: миналият сезон го възхваляхме как успя да вземе такива страхотни играчи, точните трансфери, зверове и пр. За съжаление обаче, контузии и лигавщини ще му изядат и неговата глава. А най-лошото в цялата схема е, че ръководството не е зад него в такива случаи. Тен Хаг може да е планирал бъдеще с Мейсън!? Махат го! Сега и Антъни излита! Може да иска да махне Санчо Панса! Тцъ, англе е! Както Байи е казал по времето на ОЛе: защо пускаш този играч? Ами трябва, защото не можеш да закотвиш на скамейката играч, който струва 80 млн. и получава 300к на седмица. Така че не съдете Оле! Той дори не можеше да си прави своите трансфери, а му ги спускаха директно и трябваше да играе с Магуайър, Линдата, а пред тях с МакФред.
Ръководството се интересува от маркетинга и социалните мрежи, а не от треньора. Така беше с Ван Гаал, така беше с Моу, така беше с Оле, сега е така и с Тен Хаг. Всеки треньор при нас е обречен докато Глейзър са при нас.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Тук съм напълно съгласен с всичко написано !
Глейзърите остават. Пичовете си направили собствено проучване на пазара и ще вдигнат мизата на 10 млрд.
Така че, Тонката е прав !
За какво си хабим нервите за тези милионери
Глейзърите остават. Пичовете си направили собствено проучване на пазара и ще вдигнат мизата на 10 млрд.

Така че, Тонката е прав !
За какво си хабим нервите за тези милионери

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]