Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Ериксен просто вече не е това което беше...абсолютен брак и грешка при гола!
- Scholesy93
- Контакти:
Ериксен все си изтърва човека в защита. Страхотни пасове, но наистина амрабат трябва да е титуляр от следващия мач.
А девятката отпред....То как да го наречеш девятка. Тоя Бодуров ако го натисне ще му я отнеме. Вече си мисля просто да излезем с някой картонен макет на Марсиал, може и по-ефективен да е. Дано това датчанче е готово, поне ще пресира като хората.
А девятката отпред....То как да го наречеш девятка. Тоя Бодуров ако го натисне ще му я отнеме. Вече си мисля просто да излезем с някой картонен макет на Марсиал, може и по-ефективен да е. Дано това датчанче е готово, поне ще пресира като хората.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Харито влезе...минута мълчание
Абе олигофрена Евънс кой реши, че е адекватен... тоя където и да иде отборите му накрая изпадат - днес влиза и Арсенал ни вкараха два гола заради него.
Иначе заслужена победа на Арсенал, те и две дузпи им спестиха според мен. Не знам за кой път го пиша, ама Марсиал, Магуайър и Евънс дано са изиграли послединя си мач за нас... Бахти подигравката
Иначе Глейзърите били непукисти и не им пукало каква ще е реакцията на хората като обяват, че няма да ни продават. Абе накратко за една седмица яко се сговнясаха нещата.

Иначе заслужена победа на Арсенал, те и две дузпи им спестиха според мен. Не знам за кой път го пиша, ама Марсиал, Магуайър и Евънс дано са изиграли послединя си мач за нас... Бахти подигравката

Иначе Глейзърите били непукисти и не им пукало каква ще е реакцията на хората като обяват, че няма да ни продават. Абе накратко за една седмица яко се сговнясаха нещата.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- Scholesy93
- Контакти:
Тия контузии ни съсипаха....Ериксен играе по 100 минути, защото Майнуу и Маунт са контузени....Регилон под наем, защото Маласия и Шоу са контузени...Евънс влиза, защото първите ни три опции не могат да играят....
Жалко, първото добре стояхме. Второто издъхнахме. Касемиро и Рашфорд поне вдигнаха нивото този мач, Линдельоф и той добре игра. Гарначо за малко да отпразнува новия си номер подобаващо. За мен и Хоулунд добре се включи, определено надгражда над Марсиал. Вижда се какво е да имаш бърза и мощна девятка, която да не се сгъва от най-близко стоящия противник. Ноо... тия контузии трябва да спрат. Едвам мина четвърти кръг, а вече-Лисандро, Варан, Маунт, Шоу, Маласия, Амад, Майнуу. Брайтън идват, дано Амрабат и Хоулунд почнат титуляри и дадат енергия на отбора.
Жалко, първото добре стояхме. Второто издъхнахме. Касемиро и Рашфорд поне вдигнаха нивото този мач, Линдельоф и той добре игра. Гарначо за малко да отпразнува новия си номер подобаващо. За мен и Хоулунд добре се включи, определено надгражда над Марсиал. Вижда се какво е да имаш бърза и мощна девятка, която да не се сгъва от най-близко стоящия противник. Ноо... тия контузии трябва да спрат. Едвам мина четвърти кръг, а вече-Лисандро, Варан, Маунт, Шоу, Маласия, Амад, Майнуу. Брайтън идват, дано Амрабат и Хоулунд почнат титуляри и дадат енергия на отбора.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Наистина не е нормално толкова контузени след 4тия кръг! Треньорския щаб трябва да промени нещо!
Иначе станала е драма със Санчо - ЕТХ не го е включил днес в групата за мача заради представянето му в тренировките. И той е отговорил някъде, че се е представял на ниво и не е това причината... Абе за първи път съм доволен, че има пауза за националите, та малко да си починем.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Когато играеш с централни защитници Евънс и Главун на Емирейтс
Няма какво да се случи
Цяло лято си изхабих езика тук, че без нов централен защитник няма да стане. Дори беше по-важен от централният нападател.
Онана за пореден път скандален ! Допуска елементарни голове. Де Хея беше поне 2 класи над него, относно рефлекси и спасявания. Иначе с крака е много добър, хубаво ама.....
Не играхме зле, напротив. За първи път можехме да бием като гост - водещ отбор.
Тенденцията обаче продължава - гост / загуба
Най-неприятното от всичко е изказването на Санчо. Който може да чете между редовете - положението хич не е добре в съблекалнята
Защо ли си мисля, че основната причина се крие в един бразилски циганин !

Цяло лято си изхабих езика тук, че без нов централен защитник няма да стане. Дори беше по-важен от централният нападател.
Онана за пореден път скандален ! Допуска елементарни голове. Де Хея беше поне 2 класи над него, относно рефлекси и спасявания. Иначе с крака е много добър, хубаво ама.....

Не играхме зле, напротив. За първи път можехме да бием като гост - водещ отбор.
Тенденцията обаче продължава - гост / загуба
Най-неприятното от всичко е изказването на Санчо. Който може да чете между редовете - положението хич не е добре в съблекалнята

"Моля, не вярвайте на всичко, което четете! Няма да позволя на хората да казват неща, които са напълно неверни. Държах се на тренировка много добре тази седмица", написа Санчо.
"Вярвам, че има други причини за това решение на треньора, в които няма да навлизам. Дълго време бях изкупителна жертва, което не е честно. Всичко, което искам да правя, е да играя футбол с усмивка на лицето и допринасям за моя отбор."
Защо ли си мисля, че основната причина се крие в един бразилски циганин !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Scholesy93
- Контакти:
Ми Санчо си мързелува и на терена. Може и да се дразни на бразилеца, ама и той е пълно разочарование. А в момента е най-скъпоплатения футболист в клуба. Бразилеца поне се раздава. Като толкова много си вярва, зимата да звънне на който се сети и да си намери друг отбор, където да му дават тая заплата. Що имам чувството че ще се ядосва на Тен Хаг, но ще продължи да си седи в клуба. Според мен Джейдън се е ядосал,че година вече не го викат за националния и е попитал Тен Хаг защо не играе редовно. И Тен Хаг му е казал. А това, че не му е харесал отговора, си е негов проблем. В момента пред Санчо по крилата има резон да са Рашфорд, Антъни, Гарначо, Амад и Пелестри. Вчера паднахме, но поне се раздадоха момчетата(изключвам девятката, той излиза за бройката). Това е начинът на мислене, който трябва да се налага. Ако Тен Хаг продължава да гони скъпоплатените мързеливци ще има моята подкрепа. Ама как гониш Санчо и Магуайър на тия заплати?
Тренера застана зад Санчо и направи всичко възможно да си върне формата миналия сезон и какво....накрая ножа в гърба! Колко време да се чака да развие потенциала си?! Марсиал номер 2! Лошото е ако се образуват лагерчета в отбора и тровят атмосферата в съблекалнята...