AnalBreaker написа:Фил Джоунс,който очевидно не притежава кой знае какви спортно-технически качества,но за сметка на това компенсира с много борба/хъс и себераздаване на терена,особено в дефанзивен план.
Какво компенсира бе ? Че Карик се мъчи сам и в защита и в изнасянето напред ? Всеки мач в който Джоунс е сложен да играе халф е потресаващ за Юнайтед, защото нашият самороден талант блуждае на терена.
Имал хъс ? Никакъв хъс няма, защото аз не си спомням като халф да е пресякъл пас на противника или пък да отнеме някоя топка.Единствено може да скача за първа и това е.
Джоунс като халф е равно на Юнайтед с 10 души на терена.
Виж,ти имаш една гледна точка,а аз коренно различна! Но...да се твърди,че Джоунс няма хъс и борбеност/мотивация е не само смешно,но и страшно абсурдно
Въпреки,че не е най-доброто доказателство,но ето една компилация на Джоунс към този момент през сезона.Да,тя по-скоро акцентира върху положителните качества и успеваемост,но по-важното е че очертава главната същност на Фил Джоунс като футболист,фокуса тук пада върху себераздаването/разбиването на играта,което превръща Фил Джоунс и сега/за в бъдеще в един изключително ценен играч за отбора!
Единствено може да скача за първа и това е.
Доста иронично изказване и подценяване на ситуацията относно т.нар първа топка във въздуха,не мислиш ли!?
аз не си спомням като халф да е пресякъл пас на противника
Явно ти е доста къса паметта,но нищо...надявам се този клип да ти опресни спомените
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vswiVlhFdu0[/youtube]
Приятно гледане!
[offtopic]Убийствен саундтрак като фон на действията на Фил Джоунс

[/offtopic]