Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Някакъв хаос е настанал в последните минути на крайният срок вчера. Катарците я изпратили, след като научили че е удължен срока с 48 часа я анулирали. В голям цирк ще се превърне тази сага
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
Паузата идва перфектно добре! Очаква се Ериксен и Марсиал да се върнат, другите ни играчи ще починат. Има и доста такива, които поради "контузии" няма да играят за националите си, така че добре ще дойде тази почивка. МНого мачове, много нещо!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Може би и наказанието на Каземиро няма да е фатално, Ериксен ще се завърне.
Отделно булдога е уморен и затова наппоследък влизанията са му опасни.
Дано избутаме следващите 3 мача в лигата. Мястото ни в топ 4 е застрашено.
Не искам в края на сезона да съжаляваме !!!
Отделно булдога е уморен и затова наппоследък влизанията са му опасни.
Дано избутаме следващите 3 мача в лигата. Мястото ни в топ 4 е застрашено.
Не искам в края на сезона да съжаляваме !!!
Днес между другото много различни информации - едните са, че Осимен определено е първият ни избор за нападател през лятото, а другите са, че ще предлагаме Хендерсън + доста пари в сделка за Кейн. Така като дойдат глупавите паузи за националите и журналистите почват да си чешат езиците :D
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз съм много раздвоен относно избора на нов централен нападател. Очевидно ще се избира между Осимен и Кейн. Има слухове и за Коло Муани, но си мисля че е преувеличена тази история.
Та да се върнем на дуела Хари Кейн VS Виктор Осимен
Кейн
Предимства:
- креативност и визия
- голова ефективност
- постояннство
- богат опит във ВЛ
- лидер
- англичанин
Недостатъци:
- напреднала възраст
- бавен
Осимен
Предимства :
- бързина
- експлозивност
- голова ефективност
- идеална футболна възраст
- върхова спортна форма
Недостатъци :
- няма опит във ВЛ
- период на адаптация
Честно казано ние и сега имаме скорост и експлозивност в лицето на Рашфорд, Антъни, Санчо и надявам се Грийнууд.
Липсва ни креативност в атака и лидер. Прекалено сме зависими от Ериксен и Бруно. Кейн ще е перфектен просто.
Моят избор е Хари Кейн !
Кейн
Предимства:
- креативност и визия
- голова ефективност
- постояннство
- богат опит във ВЛ
- лидер
- англичанин
Недостатъци:
- напреднала възраст
- бавен
Осимен
Предимства :
- бързина
- експлозивност
- голова ефективност
- върхова спортна форма
Недостатъци :
- няма опит във ВЛ
- период на адаптация
Честно казано ние и сега имаме скорост и експлозивност в лицето на Рашфорд, Антъни, Санчо и надявам се Грийнууд.
Липсва ни креативност в атака и лидер. Прекалено сме зависими от Ериксен и Бруно. Кейн ще е перфектен просто.
Моят избор е Хари Кейн !
Последна промяна от MASTER_COOL на 24 мар 2023 10:33, променено общо 3 пъти.
Митрович май ще е аут за 8-10 мача. А аз още не съм сигурен за какво точно спореше, че така да му гръмне главата :D
- MASTER_COOL
- Контакти:
vasilnv написа:Митрович май ще е аут за 8-10 мача. А аз още не съм сигурен за какво точно спореше, че така да му гръмне главата :D
Типичен балкански селяк ! Затова няма как да бъде голям играч, въпреки таланта си !
За сега изглежда, че са трима кандидатите за клуба - катарците, Джим Ратклиф и някакъв Томас Зилакъс (не съм сигурен, че така се произнася). Специално на последния са ми много странни вижданията - иска да купи половината клуб, а другата да принадлежи на феновете (брутална грешка е феновете да се месят в ръководенето на отбор, това в България мисля, че доста ясно се вижда). Щяло да има някакво приложение, в което феновете да могат да гласуват и решенията в клуба щели да се взимат само ако има мажоритарен кворум :D :D Щял да говори и с другите 7 участници в наддаването, за които се спекулира и ако някой споделя идеите му (силно се съмнявам) би се включил към тяхната оферта. На база на офертата му, донякъде има резон да се опита да спечели феновете с тези негови думи:
Та като цяло се моля да не е този :D
Тази нощ катарците са пуснали и втората си оферта и се говори, че е рекордна. Миналата седмица разговорите с тях са отнели 10 часа, с Джим Ратклиф - 6.
Повечето фенове искат катарците, защото мислят, че ще налеят много пари за трансфери. Реално и при Глейзърите сме почупили доста пари за трансфери, не е това проблема на отбора. Хората, които според мен трябва да ни вземат не е толкова важно да наливат пари, а да въведат някаква адекватна структура, с която този отбор да бъде управляван.
Като цяло положението при Ратклиф е много хайп, а реално оставам с впечатлението, че си няма и на представа какво ще прави като ни вземе. Катарците поне имат някаква идея да се построи стадион, база и така нататък. Да видим, интересно ми е кой друг се е включил, макар че се съмнявам да има други сериозни играчи в надцакването.
"The current development, where billionaire sheikhs and oligarchs take over clubs and control them as their personal playgrounds is not a healthy trend.
Та като цяло се моля да не е този :D
Тази нощ катарците са пуснали и втората си оферта и се говори, че е рекордна. Миналата седмица разговорите с тях са отнели 10 часа, с Джим Ратклиф - 6.
Ratcliffe and his INEOS delegation have been described as impressive and sophisticated in their approach, having visited the club for six hours last Friday.
Ratcliffe says he will not pay a "stupid" price for United but his interest in the club would be "purely in winning things", calling the club a "community asset".
It was previously understood the Qatari bidders were determined not to pay over the odds for the club but that stance has softened in recent days, coinciding with a delegation's visit to Old Trafford.
Повечето фенове искат катарците, защото мислят, че ще налеят много пари за трансфери. Реално и при Глейзърите сме почупили доста пари за трансфери, не е това проблема на отбора. Хората, които според мен трябва да ни вземат не е толкова важно да наливат пари, а да въведат някаква адекватна структура, с която този отбор да бъде управляван.
Като цяло положението при Ратклиф е много хайп, а реално оставам с впечатлението, че си няма и на представа какво ще прави като ни вземе. Катарците поне имат някаква идея да се построи стадион, база и така нататък. Да видим, интересно ми е кой друг се е включил, макар че се съмнявам да има други сериозни играчи в надцакването.
MASTER_COOL написа:Аз съм много раздвоен относно избора на нов централен нападател. Очевидно ще се избира между Осимен и Кейн. Има слухове и за Коло Муани, но си мисля че е преувеличена тази история.
Кейн
Предимства:
- креативност и визия
- голова ефективност
- постояннство
- богат опит във ВЛ
- лидер
- англичанин
Недостатъци:
- напреднала възраст
- бавен
Осимен
Предимства :
- бързина
- експлозивност
- голова ефективност
- върхова спортна форма
Недостатъци :
- няма опит във ВЛ
- период на адаптация
Моят избор е Хари Кейн !
Аз съм определено за Кейн. Това че е на почти 30 не е пречка да играе още около 5г. на високо ниво и да ни е лидер на отбора (капитан) и лидер в атака. Стилът му е такъв, че стига да се опази от контузии ще играе още не малко време (не е скоростен играч).
Великолепно играе с гръб към вратата, обира доста топки и ней-вече ги разпрделя към крилата, където имаме скорост. Няма да му трябва адаптация и ще е гладен за трофеи. Трябва ни само вратар, който да му хвърля точните пасове (Пикфорд ?).
Осимен е ясен, малко съм го гледал, признавам си, но и Дарвин беше машина, а виждаме в Пуул какви ги върши (да им е честит), не е ясно дали ще се адаптира към ВЛ. Също съм малко съм разколебан и за Густаву Рамуш, който определено ме кефи, а и въобще май не ни влиза в плановете, но не е ясно как ще заиграае във ВЛ.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Май ще натискаме за Рубен Невеш, но предполагам там ще има конкуренция, защото договорът му изтича.
Зимата сме се пробвали за Амрабат, но от Фиорентина са отказали и предполагам тогава сме се насочили към Забицер.
Зимата сме се пробвали за Амрабат, но от Фиорентина са отказали и предполагам тогава сме се насочили към Забицер.