Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Уорд Прауз май е на 1 гол от фаул от това да счупи рекорда. Само аз ли имам неприятното усещане какво ще се случи днес? :D
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- MapTo_D
- Контакти:
Нямам нищо против да го счупи, стига целия комплект точки да дойде в нашия актив.
Мач срещу последния, борят се за оцеляване, привидно лесни 3точки трябва да са, дано няма подценяване и си ги нашием добре.
Мач срещу последния, борят се за оцеляване, привидно лесни 3точки трябва да са, дано няма подценяване и си ги нашием добре.
- MASTER_COOL
- Контакти:
vasilnv написа:Уорд Прауз май е на 1 гол от фаул от това да счупи рекорда. Само аз ли имам неприятното усещане какво ще се случи днес? :D
Ако аз съм "оптимиста" тук, ти си вечният "песимист"
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MapTo_D
- Контакти:
Тегаво ще е, ужас! Касемиро пак ще си почива извънредно, намери му начина :)
П.П. Тоя червен картон, ако се обжалва си мисля, че има голям шанс да бъде отменен. Лично мое мнение!
П.П. Тоя червен картон, ако се обжалва си мисля, че има голям шанс да бъде отменен. Лично мое мнение!
Последна промяна от MapTo_D на 12 мар 2023 16:59, променено общо 1 път.
MASTER_COOL написа:Ако аз съм "оптимиста" тук, ти си вечният "песимист"
Баланс да има.. :D
Колкото до мача - нещата пак ще се закучат без Каземиро и то не само днес...
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
Щяхме да ги убиваме тези с 4,5,6 гола,а накрая 0:0:D Каземиро изгоря за 4 мача заради ши**ните времена в които се намираме от към съдииските правилници.... На Бруно задължително трябва да му се даде поне 1 мач почивка защото последните 15м нямаше нито едно вярно отиграване! Какъвто и да е започва да вреди на отбора вместо да помага!
До края имаме 3 тежки мача: Тотнам,Челси,гостуване на Нюкасъл,така че би трябвало да сме си гарантирали четворката!
До края имаме 3 тежки мача: Тотнам,Челси,гостуване на Нюкасъл,така че би трябвало да сме си гарантирали четворката!
Имах много лошо предчувствие за този мач и не се излъгах. Няма да сме МЮ ако няма драма. Даже мислех, че може и да го загубим мач (Уорд Проуз Фърли такива две гюлета от фаул, че де Хея само гледаше с интерес).
На теория сме в топ 4, Пуул също се дънят редовно, на свраките им е време да спукат гума.
Каз молко мач е аут ? Нарисуван ч.к. Още кото го видят уппс отървахме се само с ж.к., но като тръгна към телевизора беше ясно.
Само не разбрах защо ни резнаха за дъзпата играта с ръка, давали са такива.
На теория сме в топ 4, Пуул също се дънят редовно, на свраките им е време да спукат гума.
Каз молко мач е аут ? Нарисуван ч.к. Още кото го видят уппс отървахме се само с ж.к., но като тръгна към телевизора беше ясно.
Само не разбрах защо ни резнаха за дъзпата играта с ръка, давали са такива.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Ненужно офанзивен състав за отбор като Светците.
Срещу Рединг, Чарлтън или Форест не го направи, а сега когато имахме спешна нужда от реанимация след Пуул му хрумват подобни идеи...
Скот задължително трябваше да е титуляр, казах го още след мача с Бетис.
Санчо ако продължава с амплитудите май ще е най-добре лятото да се продаде.
От Дортмунд все на камък удряме, а уж им купуваме водещите асистенти и двигатели - Кагава, Микхтарян, Санчо и всичките не направиха по една или друга причина достатъчно, за да си оправдаят цената.
Явно не са за Англия, това е истината!
Но нищо чудно да има и някакви задкулисни финансови игри между клубовете по някоя бизнес нишка.
Целите са следните:
Пускане на повече резерви срещу Бетис и класиране.
Победа срещу Фулъм за ФА Къп.
Поне Х срещу Нюкасъл, което косвено ще е провал де, но...
И победи срещу Брентфорд, Евертън и Форест.
Нямаме право на повече грешки в този период, защото равенствата срещу Палас и Светците, и загубите от Арсенал и Пуул много натежават.
Това са 2 от мининум 8 точки, ужасяващо!
Които и могат да се компенсират само с 10 или 12 в следващите 4 мача във ВЛ.
С което спокойно ще се затвърдим в Топ 4.
Дали 3 или 4-ти вече няма особено значение предвид, че си изгърмяхме шансовете да се включим в борбата за титлата.
Срещу Рединг, Чарлтън или Форест не го направи, а сега когато имахме спешна нужда от реанимация след Пуул му хрумват подобни идеи...
Скот задължително трябваше да е титуляр, казах го още след мача с Бетис.
Санчо ако продължава с амплитудите май ще е най-добре лятото да се продаде.
От Дортмунд все на камък удряме, а уж им купуваме водещите асистенти и двигатели - Кагава, Микхтарян, Санчо и всичките не направиха по една или друга причина достатъчно, за да си оправдаят цената.
Явно не са за Англия, това е истината!
Но нищо чудно да има и някакви задкулисни финансови игри между клубовете по някоя бизнес нишка.
Целите са следните:
Пускане на повече резерви срещу Бетис и класиране.
Победа срещу Фулъм за ФА Къп.
Поне Х срещу Нюкасъл, което косвено ще е провал де, но...
И победи срещу Брентфорд, Евертън и Форест.
Нямаме право на повече грешки в този период, защото равенствата срещу Палас и Светците, и загубите от Арсенал и Пуул много натежават.
Това са 2 от мининум 8 точки, ужасяващо!
Които и могат да се компенсират само с 10 или 12 в следващите 4 мача във ВЛ.
С което спокойно ще се затвърдим в Топ 4.
Дали 3 или 4-ти вече няма особено значение предвид, че си изгърмяхме шансовете да се включим в борбата за титлата.
-
Без червения картон си го взимахте мача. Каземиро е твърде важен играч, тъй да се каже трансмисията на отбора ако ползвам автомобилните термини. :)
Барса и Лудогорец, але, алеее...
- MASTER_COOL
- Контакти:
Capitano_Puyol написа:Без червения картон си го взимахте мача. Каземиро е твърде важен играч, тъй да се каже трансмисията на отбора ако ползвам автомобилните термини. :)
За 500 мача нямаше нито един ч.к. , НО във Висшата Лига правилата са други !
Не оспорвам картона, на 100 % си беше червен
Този път отсъствието му, може и да е за добро !
Следва пауза и ще си почине, доста умора му се натрупа. Мачовете не са кой знае какво, отделно се надявам и Ериксен вече да се връща към тренировки...Липсата му е с брутални последици. С Ериксен създаваме поне с 5 положения повече за гол на мач.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]