AnalBreaker написа:smoothc написа:Tobacco написа:MuFc1878 написа:Един център защитник си имаме - Джоунс

Той последно централен защитник ли ще играе,бек ли ще играе,централен халф ли ще играе,един господ знае

Той е като Рууни! Всякакъв може да играе

Какви ги дрънкаш ? Тва е най-малоумното изказване, което си правил.
Джоунс бил като Рууни ! Джоунс може да играе всякакъв !
Първото няма да го коментирам, само по-себе си е достатъчно. Относно второто: Джоунс НЕ МОЖЕ да играе като опорен халф ! НЕ може да подава топката, НЯМА нужната техника да успокои играта в центъра, НЯМА поглед над нещата около него, НЯМА дългият пас на Скоулс, Карик или Рууни, НЯМА усет в пресичането на пасове.
Изобщо е напълно безполезен в центъра. Заради неговите тромави и хаотични действия Челси правеха каквото си искат в атака.
Предвид шеговитият тон на въпроса,аз също си позволих да отговоря по същия начин

Какъв е проблемът,изобщо не мога да разбера?
Всеки знае,че Рууни е най-всеотдайният и борбен играч в Манчестър Юнайтед-истински универсален играч,отборен играч!
Вендага след него(по същите тези "параметри") се нарежда Фил Джоунс,който очевидно не притежава кой знае какви спортно-технически качества,но за сметка на това компенсира с много борба/хъс и себераздаване на терена,особено в дефанзивен план.Едно от най-силните му качества е неговата решителност,нещо което сър Алекс страшно много ценеше в играчите.
Подобни футболисти бяха Алън Смит и Джон О'Шей-играчи,които никога не са блестели с нещо специално,но просто притежаваха неизчерпаема енергия и мотивация,която носеше страхотни дивиденти за отбора.
И в този ред на мисли,казах че Фил Джоунс е като Рууни-универсален футболист,който винаги ще се хвърли в битка,за да помогне на съотборниците си.
Аз лично винаги съм харесвал подобен род играчи,отколкото разни дрибльори/техничари,по които се захласва голяма част от публиката,това е
Адмирирам отборните играчи,които ценят колектива и могат да поемат отговорност за всяко едно свое действие на терена и пред феновете..просто знаят,че носят специална фланелка и трябва да дават най-доброто от себе си!