kirchaka написа:Господи,нямам думи!
НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО ЗАГУБИХМЕ МАЧА,от което идват няколко извода:
1.НИКОГА повече няма да залагам на Юнайтед повече от 2 лева(днес се набутах със 100...)
2.САФ да си стяга багажа и да отлита за Гигант Съединение...Значи преди да ме накачорат 1000 идиотчета,искам да кажа,че много уважам САФ и НАПЪЛНО разбирам какво е дал за отбора,но ЗАЩО сега всичко което е дал,трябва да си го и вземе...ама дай ся да го траем и да изпаднем чак на дъното,докато се махне,защото ЕДНО ВРЕМЕ бил дал много...Помня,че именно той посъветва ВДС да се махне,докато е още на върха!Ама той не...Пари няма,ама се дадоха едни 60 милиона за ей туй вратарче,дето ни закопава всеки мач...Добре,взехме Джоунс-първи наченък на мозък в главата на САФ тази година,явно и последен...
3.Вече почвам много да се дразня на тези,които всеки втори коментар им е "BELIEVE" или нещо от сорта...значи аз самият си го сложих също на подписа,но всяка минута да се казва да вярваме...вярваме в какво?САФ да се махне по бързо или Де Хеа да се гътне от операцията на очите...
4.САФ нареди добър състав(чудно как),но направи АБСОЛЮТНО МАЛОУМНИ СМЕНИ!За какъв к*р трябваше да извади Скоулс,но и на всичкото отгоре,да пусне Чичаритко....но не стига това,ами и гениалният Уелбек да остане на терена...нямам думи!Верно,Бербатов не пасва на стила на Юнайтед,но кой друг може да го замести?Чичарито не бил във форма...просто спря да се кръсти преди мач или не ходи достатъчно на църква...Каква форма може да се очаква от коне с капаци?Абсолютно малоумни отигравания на Уелбек цял мач!Не мога да кажа същото за Чичарито,защото той въобще не барна топката...Хайде,поне защитата беше горе долу добра...
5.Моля тук да ме извинят всички,които си дават времето,наистина уважам точно тези фенове,които правят темите за Юнайтед,но...Значи ще ви помоля да приемете малко градивна критика.Сега да си кажем честно,темите са абсолютно празни и единственото полезно нещо в самата тема е часа на мача...Второ,в темите,друго освен някакви абсолютно безсмислени прогнози от всякакви хора,които служат само за пълнене на страниците и провокациите на малоумните анти-юнайтед фенчета,аз друго не мога да видя!Всяка тема едно и също-падаме,темата се пълни с малоумници,които злорадстват или бием и вече се гласим за Барселона...поне да не се правят.Аз смятам,че щом си се хванал за работа,трябва да си я свършиш качествено или въобще да не я почваш.
6.Вече съм напълно съгласен с всичките еднотипни коментари на надувко...
Ела да ни поздравиш в нашия форум де, наскоро писа там, защо вече не искаш да си общуваш с нас?
Относно мача - радвам се на победата, но признавам, че в големи периоди от срещата ни надигравахте. Не разбирам как САФ успява да направи отбора да е конкурентоспособен въпреки всичките проблеми с контузии, а и ротациите, които непрекъснато прави. Точно тази взаимозаменяемост и това постоянство ни липсват от толкова много години ... затова и недоумявам как има фенове на Юнайтед, които искат той да си ходи - 80% от успехите ви са свързани с него