Ман Юнайтед -Милан

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Ман Юнайтед -Милан

Мнениеот deepblue1963 » 17 фев 2010 22:45

acmilan написа:Юнайтед не са играли опълченски,не твърдя това.Просто ние създадохме повече положения и ги надиграхме.Това е,което имах предвид.Не че са се защитавали умишлено или нещо подобно.Лорде,прав си,не всичко опира до късмета,липсваше и умение пред гола.Дийпблу,не виждам какъв печеливш футбол са играли Манчестър,ако си бяхме вкарали положенията,победители и то убедителни щяхме да сме ние.Не са ни излъгали тактически или нещо подобно,просто съумяха да се възползват от нашите грешки,а ние от техните не.

Абе,те и Манчестър имаха положения.Не само Милан.Ако чете някои коментари човек,ще си помисли,че мачът се е играл на една врата.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 17 фев 2010 23:32

Lord of memory написа:Те и в Англия си имаме такива дето искат напоследък некви неща, така че към момента им правите компания. ;)

Грубо, много грубо :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 18 фев 2010 11:59

Според мен в тази тема може да коментираме и реваншът, така или иначе друга такава ще е със същото заглавие. На тази може да се добави само датата на реваншът.
Вашето мнение?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 фев 2010 13:32

Абе лорде,това с купата го казах не за спечелването на самия турнир,а за мача във вторник.Искаше ми се ние да бяхме победители.Колкото до самата Шампионска лига,точно в този турнир фен на Манчестър да се подиграва на такъв на Милан е,меко казано,несериозно.Що се отнася до Премиершип,там шампионът ще бъде от Лондон и няма да е Арсенал ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 фев 2010 13:33

MuFc1878 написа:Според мен в тази тема може да коментираме и реваншът, така или иначе друга такава ще е със същото заглавие. На тази може да се добави само датата на реваншът.
Вашето мнение?

Така и така сме се заяли отдавна в тази тема,така че съм за :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 18 фев 2010 14:59

acmilan написа:Абе лорде,това с купата го казах не за спечелването на самия турнир,а за мача във вторник.Искаше ми се ние да бяхме победители.Колкото до самата Шампионска лига,точно в този турнир фен на Манчестър да се подиграва на такъв на Милан е,меко казано,несериозно.Що се отнася до Премиершип,там шампионът ще бъде от Лондон и няма да е Арсенал ;)

Еми Фулъм и УХ нямат много шансове за титлата да ти кажа, така че е 4 in a row, да не останеш изненадан.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 18 фев 2010 15:12

Lord of memory написа:
acmilan написа:Абе лорде,това с купата го казах не за спечелването на самия турнир,а за мача във вторник.Искаше ми се ние да бяхме победители.Колкото до самата Шампионска лига,точно в този турнир фен на Манчестър да се подиграва на такъв на Милан е,меко казано,несериозно.Що се отнася до Премиершип,там шампионът ще бъде от Лондон и няма да е Арсенал ;)

Еми Фулъм и УХ нямат много шансове за титлата да ти кажа, така че е 4 in a row, да не останеш изненадан.

Добре, че "основният" ни конкурент(Тотнъм) се дъни наред :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 фев 2010 15:42

Еее,как избягвате да кажете Челси,не е истина :lol:

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 18 фев 2010 19:40

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BflECppoI-Y[/youtube]

Kaто си дъвчи дъвката и се изпълвам :lol: ....иначе какво спокойно говори за полувремето, всякаш не са хвърчали предмети :lol: ...баси великия. :mrgreen:

(о, лео :lol: :lol: )
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 18 фев 2010 20:44

Голям маниак си е, няма спор :lol:

Върни се в “Манчестър Ю”