ВЛ | 9-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Челси - 1:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 9-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Челси - 1:1
В онази ситуация Перси нямаше как да подаде. Невъзможно е. Решението да стреля беше най-доброто, но изпълнението не беше от най-добрите.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- MapTo_D
- Контакти:
Заслужен Х според мен, общо взето отборите си поделиха по едно полувреме. Всъщност аз второто нямах шанс да го гледам на 100%, отивах към работа, после докато отида в 'офиса', че на телевизора... Видях головете.
При гола на Дрогба, не знам как точно са го решили, че един от най-ниските на терена трябва да го пази!? Ван Перси и той тръгна напред, спря се...общо взето остана в доста куца позиция, ако беше стоял на гредата можеше да се намеси доста по адекватно. Янузай мисля, че е време да си седне на пейката, връщат се Руни, евентуално Фалкао и Валенсия, Ерера може да не изпитва болки след фрактурата - напълно достатъчно за да му се даде възможност да почива на пейката. Изобщо не оправда пускането си в титулярните 11 в последните 2 мача. Косата беше почти перфектен, играч на мача за мен. Рохо продължава да прави по 2-3 неадекватни изяви на мач, вчера се разминахме общо взето. Мата също една пейка няма да му се отрази зле, ще има възможност да обмисли действията си на терена на спокойствие там, и евентуално ще влиза и ще помага в движение. След гола Перси изрази бурно радостта си, т.е. радостта на всички беше все едно са спечелили ПЛ, дано това да е един катализатор и от тук нататък да започнат да показват все по-добри игри и да записват точки. Има изказвания, че можело да стигнем Челси, на теория всичко е възможно, аз лично ще съм доволен и просто на завръщане в Шампионската лига, мисля че имаме сили и качество за да го постигнем. Гледаме напред, уикенда има градско дерби, Сити явно не са в оптимална форма и при добро стечение на обстоятелствата като нищо може да ги ударим, още повече, че те сряда играят за една от купите срещу постигналия 2 поредни победи отбор на Нюкясъл, които няма да е лошо ако им се противопоставят по-сериозно, та да поиграят и повече от титулярите на Сити...

Фелайни - 12.7 км, 70 спринта. Ако повтори играта си от Челси (дано е титуляр), ще помогне много и срещу Сити. Типично поведение на box-to-box халф
Къде бяха тия показатели при Грешния?
[wrapimg=]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/10/27/1414407618822_wps_27_Fellaini_touch_map_v_Chel.jpg[/wrapimg]

Къде бяха тия показатели при Грешния?
[wrapimg=]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/10/27/1414407618822_wps_27_Fellaini_touch_map_v_Chel.jpg[/wrapimg]
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: ВЛ | 9-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Челси
boabbb написа:0007 написа:Перси тичаше към топката в посока,обратна на тази на Мата,при това беше с гръб към испанеца и с поглед назад.Според мен това си беше правилното решение,друг е въпросът,че ако я беше копнал,можеше и да се получи по-добре
Точно тогава коментирахме с баща ми, ако Стоичков беше в подобна ситуация в силните си години, топката беше вътре на 100%Дали ще я измлати яко, ще я копне, пусне покрай вратаря, абе всеки път различно, но ефекта е един и същ
Това отличава големите играчи ...
Правилно си го казал - "в силните си години" , това обаче важи и за Перси, на който силните му години приключиха

CHELSEA
Re: ВЛ | 9-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Челси
glarus_ds написа:boabbb написа:0007 написа:Перси тичаше към топката в посока,обратна на тази на Мата,при това беше с гръб към испанеца и с поглед назад.Според мен това си беше правилното решение,друг е въпросът,че ако я беше копнал,можеше и да се получи по-добре
Точно тогава коментирахме с баща ми, ако Стоичков беше в подобна ситуация в силните си години, топката беше вътре на 100%Дали ще я измлати яко, ще я копне, пусне покрай вратаря, абе всеки път различно, но ефекта е един и същ
Това отличава големите играчи ...
Правилно си го казал - "в силните си години" , това обаче важи и за Перси, на който силните му години приключиха
Те кога почнаха, кога приключиха

Леевски, оле

-
- Контакти:
Трябваше да загубим. Много слаба игра !
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]