Песен за Скоулс подлуди футболна Англия, точат ножа на Меси

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Xamy
Контакти:

Re: Песен за Скоулс подлуди футболна Англия, точат ножа на Меси

Мнениеот Xamy » 01 май 2011 00:04

Сигурен съм, че Скоулс ще дава страхотни пасове и пак ще направи някое безумно влизане. Както съм сигурен, че и Барса ще държат постоянно топката, а като я загубят, съдията услужливо ще им я върне. Пък и какъв по-добър завършек на кариерата от една титла в ШЛ и една в Англия.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 04 май 2011 23:49

Xamy написа:Сигурен съм, че Скоулс ще дава страхотни пасове и пак ще направи някое безумно влизане. Както съм сигурен, че и Барса ще държат постоянно топката, а като я загубят, съдията услужливо ще им я върне. Пък и какъв по-добър завършек на кариерата от една титла в ШЛ и една в Англия.

Хахахахаха май няма да завърши тази година кариерата си тогава :lol: :lol: :lol: :lol: Може и да я завърши с счупен кръст че Месито май доста ряско сменя посоката а какво ще кажете по ВПРС ? :? :? :? :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 май 2011 22:41

ами като толкова бързо сменя посоката да не стане така, че една част от тялото му да тръгне на една страна, а останалата на друга :) :lol: след бързата "смяна на посоките" пред Пол Сколс :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 09 май 2011 10:53

Ще завърши той с една балтия срещу някоя ***** симулативна щото той такива не ги търпи ама тва е отделен въпрос.
Как ми се иска да излезнат титуляри той и Рой да им покажат истинска игра на халфове и някоя друга балтия на женските полови органи. ;)

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 10 май 2011 16:31

THE G.A.M.E написа:Че те Юнайтед само на ритане биха могли да бият Барса !
Иначе на футбол си е абсурд !

:lol: :lol: :lol:

Песента е страшно добра :mrgreen:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 10 май 2011 19:51

О Юнайтед може да бие всеки както си иска, но истината е че има 2-3 елемента от Циганите който заслужават да им се строшат краката на по 3 места и едва ли някой ще реве ако се случи.
Пол може да влезе при резултат 0:4 по екземпъл на Милан срещу жените и за респект да трупяса някого по гръб, бих се зарадвал.
Вместо да стават на Рамзи, Едуардо, Валенсия, Харгрийвс и тн защо не се случват тея неща на изявени педофили в тая игра, никога няма да мога да си обясня...просто да се израдваш че е наполовина крака му на мръсното симулативно дегенеративно копеле с циганска кръв.

Върни се в “Манчестър Ю”