Песен за Скоулс подлуди футболна Англия, точат ножа на Меси
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Песен за Скоулс подлуди футболна Англия, точат ножа на Меси
Сигурен съм, че Скоулс ще дава страхотни пасове и пак ще направи някое безумно влизане. Както съм сигурен, че и Барса ще държат постоянно топката, а като я загубят, съдията услужливо ще им я върне. Пък и какъв по-добър завършек на кариерата от една титла в ШЛ и една в Англия.
-
dsadsadasdasdasd
- Контакти:
Xamy написа:Сигурен съм, че Скоулс ще дава страхотни пасове и пак ще направи някое безумно влизане. Както съм сигурен, че и Барса ще държат постоянно топката, а като я загубят, съдията услужливо ще им я върне. Пък и какъв по-добър завършек на кариерата от една титла в ШЛ и една в Англия.
Хахахахаха май няма да завърши тази година кариерата си тогава
ами като толкова бързо сменя посоката да не стане така, че една част от тялото му да тръгне на една страна, а останалата на друга
след бързата "смяна на посоките" пред Пол Сколс

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Ще завърши той с една балтия срещу някоя ***** симулативна щото той такива не ги търпи ама тва е отделен въпрос.
Как ми се иска да излезнат титуляри той и Рой да им покажат истинска игра на халфове и някоя друга балтия на женските полови органи.
Как ми се иска да излезнат титуляри той и Рой да им покажат истинска игра на халфове и някоя друга балтия на женските полови органи.
THE G.A.M.E написа:Че те Юнайтед само на ритане биха могли да бият Барса !
Иначе на футбол си е абсурд !
Песента е страшно добра
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
О Юнайтед може да бие всеки както си иска, но истината е че има 2-3 елемента от Циганите който заслужават да им се строшат краката на по 3 места и едва ли някой ще реве ако се случи.
Пол може да влезе при резултат 0:4 по екземпъл на Милан срещу жените и за респект да трупяса някого по гръб, бих се зарадвал.
Вместо да стават на Рамзи, Едуардо, Валенсия, Харгрийвс и тн защо не се случват тея неща на изявени педофили в тая игра, никога няма да мога да си обясня...просто да се израдваш че е наполовина крака му на мръсното симулативно дегенеративно копеле с циганска кръв.
Пол може да влезе при резултат 0:4 по екземпъл на Милан срещу жените и за респект да трупяса някого по гръб, бих се зарадвал.
Вместо да стават на Рамзи, Едуардо, Валенсия, Харгрийвс и тн защо не се случват тея неща на изявени педофили в тая игра, никога няма да мога да си обясня...просто да се израдваш че е наполовина крака му на мръсното симулативно дегенеративно копеле с циганска кръв.