Моуриньо: Аз ще наследя Сър Алекс начело на Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Моуриньо: Аз ще наследя Сър Алекс начело на Юнайтед
Определено не го искам и не го харесвам Жозе.Бих се зарадвал на Мойс,той е откривател на таланти и вижте какво направи с Евертън с годините.Не го сравнявайте с Ходжсън,преди изобщо да е опитал.
Като чета мненията тук,стигам до извода че не е особено желан в МЮ
Е за сметка на това при нас вратите винаги ще са отворени за него
А на тези дето пишат,че не можел да ИЗГРАДИ ОТБОР,нека първо се запитат кой изгради Челси като отбор с манталитет и дух на шампиони,да оставим на страни успехите му с Порто и Интер
От отбор,който всяка година се бореше за място даващо право да играе в евротурнирите го превърна в отбор борещ се всяка година за шампионската титла в Англия редом с МЮ и Арсенал
Да не говорим,че с отбора изграден от него имаме изиграни 5 полуфинала и един финал в ШЛ
Аз лично не виждам по-достоен заместник на САФ от него 
VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес
- liverpool96
- Контакти:
Предвид издателя отсега казвам, че е спекулация. Любимия отбор на Моуриньо е Челси.
liverpool96 написа:Предвид издателя отсега казвам, че е спекулация. Любимия отбор на Моуриньо е Челси.
Не съм съгласен с тебе. Моуриньо няма да се завърне в Челси, докато собственик на клуба е Роман Абрамович! Та той го натири по най-грозният начин, въпреки че по това време Челси печелеше! Причината: играта им била грозна и нерезултатна.
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Какво значи изградил отбора на Челси? Когато Сър Алекс е поел Юнайтед, не е разполагал с 150млн. паунда за трансфери.
- liverpool96
- Контакти:
Btovfan80 написа:liverpool96 написа:Предвид издателя отсега казвам, че е спекулация. Любимия отбор на Моуриньо е Челси.
Не съм съгласен с тебе. Моуриньо няма да се завърне в Челси, докато собственик на клуба е Роман Абрамович! Та той го натири по най-грозният начин, въпреки че по това време Челси печелеше! Причината: играта им била грозна и нерезултатна.Смея да твърдя, че ако Моуриньо беше останал поне до края на онзи сезон, носителят на Шампионска лига нямаше да бъде Юнайтед. С този си поуст не казвам, че ще дойде в Юнайтед, но няма да се върне и в Челси на този етап!
Не знам какъв е бил проблема на Абрамович да изгони "златната си кокошчица". Да, прав си за това, че той беше буквално "натирен" от ръководството на Челси и му показаха вратата по най-грозния начин, но никога не е късно за изненади. Може би Абрамович ще осъзнае дълбоката си грешка. Някои казват, че причината Челси да спечели титлата на Англия миналия сезон е Карлето. Е да, ама не е така! Този отбор беше изграден от нулата, а именно Жозе откри всички тези таланти. Карлето не е направил и грам работа, за да постигне този успех. Самите играчи, които Специалния взе в отбора имаха манталитета и духа да вземат титлата. Иначе и за треньор на Юнайтед никога не можем да отричаме. Но другото, което е, че ако Жозе отиде в Юнайтед няма да има кой да му плаща, предвид финансовите затруднения.
Последна промяна от liverpool96 на 16 апр 2011 19:43, променено общо 1 път.
- liverpool96
- Контакти:
MuFc1878 написа:Какво значи изградил отбора на Челси? Когато Сър Алекс е поел Юнайтед, не е разполагал с 150млн. паунда за трансфери.
А тези успехи, които постигна в Порто? Тогавашния "гранд" и "световен колос" Порто успяха да спечелят Шампионската титла. Там да не би е да е имал тези "150млн."? Това е позитивното на един такъв тип треньори, че със средства и без отново постига забележителни резултати. Причината за неуспеваемостта на Реал в Примера Дивисион да е начело във временното класиране е, че Моуриньо не е оставен да изгради самостоятелно отбора си. Там нещата стоят по съвсем друг начин...