Има ли двоен стандарт към Манчестър Юнайтед ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Има ли двоен стандарт към Манчестер Юн този и миналия сезон?

Мнениеот daniel875 » 06 мар 2011 23:22

DmG написа:
daniel875 написа:Авторът нещо не е наред. А кой миналият сезон угорови мача със Сити като гост, кой даде пари под масата на Съндърланд в гостуването, как се уреди мача с Арсенал като гост, колко дузпи ви дадоха извън наказателното поле последните години, колко гола в продължението на продължението вкарахте не само миналия сезон. СМЕШНИ СТЕ!

ти си болен !

Ти също ако твърдиш, че голът на Челси бил от засада миналия сезон, ако твърдиш, че дузпата била несправедлива, ако твърдиш, че Юнайтед са ощетявани изобщо. Много си болен даже. Отиди се прегледай на лекар и тогава говори, иначе си много пристрастен.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 06 мар 2011 23:22

Феновете на Барса и Юнайтед са еднакви!За разлика от техните съперници от Мадрид и Ливърпуул,те са селинджъри и не понасят загубите си.Истинския победител е този,който приема загубата.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 06 мар 2011 23:23

[quote="daniel875"][/quote]

Я, пак ли ти, бе промит мозък.Чакай да пробвам тук, дали можеш да ми отговориш на въпросите от една друга тема, или и тука ще си затраеш?Дано се сетиш за какво ти говоря, че като чета мненията ти за "пари под масата" и т.н. направо страх ме хваща..... :lol:

И на мен ми стана интересно кой набор си? Защото не изглеждаш доста схватлив.
И какво като съм набор 85? Уважавам по-възрастните.В тоя форум не се заяждам с другите отбори, освен ако не са започнали от другата страна първи. ТИ си жалкият тип, който дойде да сере на метеното.За твое сведение фейсбук нямам - не ми трябва.Имам си личен живот.С приятелката ми, с която съм от три години не съм се скарал веднъж, защото не вярвам в споровете, завършващи с караница.Пък и си получавам моето, защото съм си мъжко момче.

Като гледам как те е възпитал комунизмът, си ми ясен какъв си ти. Параноик.Фейсбук било за следене, скайп било за следене. Цайтгайст е образователен филм с една гледна точка, приятелче.Не му вярвай много-много.

Да се облагодетелстват Интер? С какво? Една титла и 20 години пауза? О, боже!А Берлускони е толкова нагъл и такъв узурпатор, че на цяла Италия им се повдига от него, но за тяхна щета, той се явява италианският Доган.Щеш не щеш, времето в което е можело да го пратиш където му е мястото е минало.

Хаха.Относно слабото ти изказване за историята на двата клуба. Най-доброто което имат Милан е скандали за уредени мачове и чичко - паричко. Жалка работа.Освен Барези и Малдини, други играчи от школата имали ли сте?

И сте ми писнали от глупостите ви за съдиите.Ако бяха съдийски отбор, най-вероятно нямаше да свирят срещу тях в дербитата с прекия конкурент, както миналата година, същият мач, същият съдия?Бутали ги заради сър-а?Затова ли е треньорът с рекорди за наказания от ФА, заради изказвания срещу реферите? Продължаваш да ме изумяваш с брътвежите си.

А книжки си намери ти.Че ако ти прочетат брътвежите, хора, които са запознати с историята на ЕКТ ще ти се смеят.
Първият английски клуб спечелил КЕШ - Манчестър Юнайтед.
Първият английски клуб играл въобще в турнира КЕШ - Манчестър Юнайтед.
Първият английски клуб спечелил Купата на носителите на купи - Тотнъм Хотспър.
Първият английски клуб въобще излизал от Англия, за да играе с чужди отбори - Бирмингам, ако не ме лъже паметта и то май с Интер.
КЪДЕ са любимите ти Ливърпул?
Та така, драги. Когато човек е живял доста, знае." - Та така драги, тия думи знаеш къде трябва да си ги завреш.Защото не е важно колко си живял, а какво си научил, а ти си се научил само да плюеш и да говориш глупости.

За футбол, няма да те уча повече, защото имам чуството, че не си от знаещите и схватливите, затова ми се ще да получавам заплата за толкова усърдия, които ще ми се наложи да положа за такава загубена кауза, като теб.

За традиции няма смисъл да говорим.То е показателно, кой си има традиции в произвеждането на футболисти, кой си има един мениджър, а не ги сменя всеки сезон, в търсене на бърз успех.

И въпреки, че нямам много против политическият режим на БКП в България, използвам думичката "комунист" за типичните представители на този строй, такива като теб, които не знаят, но изговарят лъжи, за които вярват, че ако се повторят 100 пъти ще станат истина. И за такива като теб, които отбягват неудобните въпроси винаги.Пак ще пробвам да ти ги задам, за да видим големият ти клуб:

Трябваше ли да изхвърлят Милан от Сериа "А" заради "Калчополи"?
Подпря ли ги съдията срещу Тотнъм?
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 06 мар 2011 23:24

Голът на Дрогба си беше от засада, но да се твърди, че Юнайтед е ощетяван е смешно !

В първия мач имаше червен картон за Евънс и дузпа, заради опита му за убийство срещу Дрогба.

Счупи му ребро и Дрогба отсъства 1 месец !

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Cs88nvpF_gw[/youtube]
Последна промяна от Frankie Lampard на 06 мар 2011 23:24, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 мар 2011 23:24

smoothc написа:Даниелчо приятелю Припомни ми Големия Ливърпул кога последно спечели Премиършип??? и Малкия Манчестър Ю колко пъти за последните 17 сезона!!?

А колко пъти благодарение на съдиите и колко КЕШ имаше като последствие? Торпедо, Галатасарай, Монако, кой не ви биеше? Шампион, който пада от основния си конкурент, не е никакъв шампион, а подпиран шампион. Това сте вие. ЖАЛКИ! МНОГО ЖАЛКИ!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 06 мар 2011 23:25

Изображение
Аз мисля , че даже Нани заслужава червен картон , защото си показва кръвта и можеби и коста си . Мръсника мръсен , даже за фал падна - наглост !

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 мар 2011 23:26

Извинявайте но Манчестър Ю не е загубил само от Челси и Ливърпул че точно тези примери току виж са ми хрумнали!!
Загубихме и от Улвс загубихме и от Уест Хем загубихе от Ливърпул 1-4 после 2-0 загубихме и от Байрен 2-1 загубихме и от Фулъм 3-0 и от Барса на финала 2-0 преди загубихме и от Бърнли и от Евертън 3-1 но забележете че във всички тези мачове просто отборът не е бил достатъчно добър малшанс е имало но футбола за това е интересен че понякога може и да си по слаб да те мажат дори но с едно положение да победиш!! Но не е задължително винаги по-силния да побеждава защото това е игра на ситуации реално от всякъде дебне опасност щом сме виждали и вратаря от другата врата да вкара....гола си е гол това е!!

Аз не споря че сме загубили а че губим по такъв начин че ни ощетяват дори и да не сме по-добрите точно в този мач и момент.
Факта че Челси ни биха с измислена дузпа е лошото в случая факт беше че второто бяха по-добри дори съм съгласен с гол в 91 минута да ни бяхте били но не чрез такава дузпа измислена!!
Днес с Ливърпул факт че не бяхме добри колкот се очакваше но съгласен съм пак да е 3-1 или 4-0 5-0 но такива брутални влизания да не се наказват това е лошото за мен!!

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 06 мар 2011 23:28

Фен съм на Юнайтед, но донякъде съм съгласен с феновете на другите отбори, че прекалено се оплакваме от съдиите. Дайте да си говорим честно - в тези мачове някои решения наистина бяха срещу нас. Но пък имаше и 2-3 мача, в които и на нас решения на съдиите ни помогнаха. Сещам се за мача на Блумфилд Роуд срещу Блекпул. 2-0, ако беше дал дузпа срещу Рафаел, който все повече ме изнервя с безумните си влизания, мача ставаше 3-0, и дори и Свети Димитър нямаше да ни измъкне. Но съдията реши друго. Забелязвам как доста отбори се оплакват от съдиите ,когато загубят. Уважавам Сър Алекс за много неща, но според мен една от причините винаги да се оправдаваме след загуба идва от него. Както Ливърпул, така и Челси ни надиграха, и заслужиха победите си. Вместо да се оправдаваме със съдиите, е време да погледнем в собствения си двор - нямаме НИТО един креативен халф. Само дърводелци и лакоми футболисти. Не може Бербатов да е най-креативния ни футболист заедно с Гигс. Единствената причина, поради която сме толкова напред този сезон, е манталитета на отбора. Така че ще е добре да забравим този мач, тъй като въпреки загубите, все още сме фаворит за титлата.
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 06 мар 2011 23:32

AndreyBG написа:Фен съм на Юнайтед, но донякъде съм съгласен с феновете на другите отбори, че прекалено се оплакваме от съдиите. Дайте да си говорим честно - в тези мачове някои решения наистина бяха срещу нас. Но пък имаше и 2-3 мача, в които и на нас решения на съдиите ни помогнаха. Сещам се за мача на Блумфилд Роуд срещу Блекпул. 2-0, ако беше дал дузпа срещу Рафаел, който все повече ме изнервя с безумните си влизания, мача ставаше 3-0, и дори и Свети Димитър нямаше да ни измъкне. Но съдията реши друго. Забелязвам как доста отбори се оплакват от съдиите ,когато загубят. Уважавам Сър Алекс за много неща, но според мен една от причините винаги да се оправдаваме след загуба идва от него. Както Ливърпул, така и Челси ни надиграха, и заслужиха победите си. Вместо да се оправдаваме със съдиите, е време да погледнем в собствения си двор - нямаме НИТО един креативен халф. Само дърводелци и лакоми футболисти. Не може Бербатов да е най-креативния ни футболист заедно с Гигс. Единствената причина, поради която сме толкова напред този сезон, е манталитета на отбора. Така че ще е добре да забравим този мач, тъй като въпреки загубите, все още сме фаворит за титлата.

Ето, че имало и големи мъже, фенове на Ман Ю.
Евала ти за коментара! Нека другите се поучат от теб!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 мар 2011 23:34

Vojdek написа:
daniel875 написа:

Я, пак ли ти, бе промит мозък.Чакай да пробвам тук, дали можеш да ми отговориш на въпросите от една друга тема, или и тука ще си затраеш?Дано се сетиш за какво ти говоря, че като чета мненията ти за "пари под масата" и т.н. направо страх ме хваща..... :lol:

И на мен ми стана интересно кой набор си? Защото не изглеждаш доста схватлив.
И какво като съм набор 85? Уважавам по-възрастните.В тоя форум не се заяждам с другите отбори, освен ако не са започнали от другата страна първи. ТИ си жалкият тип, който дойде да сере на метеното.За твое сведение фейсбук нямам - не ми трябва.Имам си личен живот.С приятелката ми, с която съм от три години не съм се скарал веднъж, защото не вярвам в споровете, завършващи с караница.Пък и си получавам моето, защото съм си мъжко момче.

Като гледам как те е възпитал комунизмът, си ми ясен какъв си ти. Параноик.Фейсбук било за следене, скайп било за следене. Цайтгайст е образователен филм с една гледна точка, приятелче.Не му вярвай много-много.

Да се облагодетелстват Интер? С какво? Една титла и 20 години пауза? О, боже!А Берлускони е толкова нагъл и такъв узурпатор, че на цяла Италия им се повдига от него, но за тяхна щета, той се явява италианският Доган.Щеш не щеш, времето в което е можело да го пратиш където му е мястото е минало.

Хаха.Относно слабото ти изказване за историята на двата клуба. Най-доброто което имат Милан е скандали за уредени мачове и чичко - паричко. Жалка работа.Освен Барези и Малдини, други играчи от школата имали ли сте?

И сте ми писнали от глупостите ви за съдиите.Ако бяха съдийски отбор, най-вероятно нямаше да свирят срещу тях в дербитата с прекия конкурент, както миналата година, същият мач, същият съдия?Бутали ги заради сър-а?Затова ли е треньорът с рекорди за наказания от ФА, заради изказвания срещу реферите? Продължаваш да ме изумяваш с брътвежите си.

А книжки си намери ти.Че ако ти прочетат брътвежите, хора, които са запознати с историята на ЕКТ ще ти се смеят.
Първият английски клуб спечелил КЕШ - Манчестър Юнайтед.
Първият английски клуб играл въобще в турнира КЕШ - Манчестър Юнайтед.
Първият английски клуб спечелил Купата на носителите на купи - Тотнъм Хотспър.
Първият английски клуб въобще излизал от Англия, за да играе с чужди отбори - Бирмингам, ако не ме лъже паметта и то май с Интер.
КЪДЕ са любимите ти Ливърпул?
Та така, драги. Когато човек е живял доста, знае." - Та така драги, тия думи знаеш къде трябва да си ги завреш.Защото не е важно колко си живял, а какво си научил, а ти си се научил само да плюеш и да говориш глупости.

За футбол, няма да те уча повече, защото имам чуството, че не си от знаещите и схватливите, затова ми се ще да получавам заплата за толкова усърдия, които ще ми се наложи да положа за такава загубена кауза, като теб.

За традиции няма смисъл да говорим.То е показателно, кой си има традиции в произвеждането на футболисти, кой си има един мениджър, а не ги сменя всеки сезон, в търсене на бърз успех.

И въпреки, че нямам много против политическият режим на БКП в България, използвам думичката "комунист" за типичните представители на този строй, такива като теб, които не знаят, но изговарят лъжи, за които вярват, че ако се повторят 100 пъти ще станат истина. И за такива като теб, които отбягват неудобните въпроси винаги.Пак ще пробвам да ти ги задам, за да видим големият ти клуб:

Трябваше ли да изхвърлят Милан от Сериа "А" заради "Калчополи"?
Подпря ли ги съдията срещу Тотнъм?

Не трябваше, защото това беше скалъпен процес. Както беше и през осемдесетте. Това, че не го знаеш, е твой проблем. Всичко, което се направи и тогава, и сега, беше с цел да се облагодетелства отборът на Интер, който е създаден с омраза и е такъв. Това, че ги защитаваш, те прави още по - жалък. Интер никога не е бил олицетворение на играта футбол. Ти понеже не си запознат с историята на футбола, ще ти кажа да се поровиш хубаво в нея, защото скандалите са безброй. Както е страшно нахално отбор като Милан да не може стане 44 години шампион, защото така не трябвало. Нито Милан, нито Лацио, нито Фиорентина заслужаваха наказанията, защото те бяха косвени участници във всичкото. И ако при цялата си наглост, харесваш отборът на Интер, който стана изкуствено силен, значи толкова разбираш от футбол. Милан не трябваше да бъде изхвърлен от елита, но и наистина не трябваше да бъде допускан до участие в Европа. Факт. А това, че спечелиха, сте си виновни само вие, които бяхте много силни и вилни, а Милан смля Юнайтед и в двата мача.
Относно втория въпрос. Съдията може би подпираше Милан в първия мач, младежо, но провокациите на Тотнъм заслужаваха розови картони. Това, което направи Джордан е за пет мача наказание. Симулациите бяха също за такова нещо. Тотнъм игра провокативно и си заслужи всичко без простотията на Йепес.

Върни се в “Манчестър Ю”