[quote="daniel875"][/quote]
Я, пак ли ти, бе промит мозък.Чакай да пробвам тук, дали можеш да ми отговориш на въпросите от една друга тема, или и тука ще си затраеш?Дано се сетиш за какво ти говоря, че като чета мненията ти за "пари под масата" и т.н. направо страх ме хваща.....
И на мен ми стана интересно кой набор си? Защото не изглеждаш доста схватлив.
И какво като съм набор 85? Уважавам по-възрастните.В тоя форум не се заяждам с другите отбори, освен ако не са започнали от другата страна първи. ТИ си жалкият тип, който дойде да сере на метеното.За твое сведение фейсбук нямам - не ми трябва.Имам си личен живот.С приятелката ми, с която съм от три години не съм се скарал веднъж, защото не вярвам в споровете, завършващи с караница.Пък и си получавам моето, защото съм си мъжко момче.
Като гледам как те е възпитал комунизмът, си ми ясен какъв си ти. Параноик.Фейсбук било за следене, скайп било за следене. Цайтгайст е образователен филм с една гледна точка, приятелче.Не му вярвай много-много.
Да се облагодетелстват Интер? С какво? Една титла и 20 години пауза? О, боже!А Берлускони е толкова нагъл и такъв узурпатор, че на цяла Италия им се повдига от него, но за тяхна щета, той се явява италианският Доган.Щеш не щеш, времето в което е можело да го пратиш където му е мястото е минало.
Хаха.Относно слабото ти изказване за историята на двата клуба. Най-доброто което имат Милан е скандали за уредени мачове и чичко - паричко. Жалка работа.Освен Барези и Малдини, други играчи от школата имали ли сте?
И сте ми писнали от глупостите ви за съдиите.Ако бяха съдийски отбор, най-вероятно нямаше да свирят срещу тях в дербитата с прекия конкурент, както миналата година, същият мач, същият съдия?Бутали ги заради сър-а?Затова ли е треньорът с рекорди за наказания от ФА, заради изказвания срещу реферите? Продължаваш да ме изумяваш с брътвежите си.
А книжки си намери ти.Че ако ти прочетат брътвежите, хора, които са запознати с историята на ЕКТ ще ти се смеят.
Първият английски клуб спечелил КЕШ - Манчестър Юнайтед.
Първият английски клуб играл въобще в турнира КЕШ - Манчестър Юнайтед.
Първият английски клуб спечелил Купата на носителите на купи - Тотнъм Хотспър.
Първият английски клуб въобще излизал от Англия, за да играе с чужди отбори - Бирмингам, ако не ме лъже паметта и то май с Интер.
КЪДЕ са любимите ти Ливърпул?
Та така, драги. Когато човек е живял доста, знае." - Та така драги, тия думи знаеш къде трябва да си ги завреш.Защото не е важно колко си живял, а какво си научил, а ти си се научил само да плюеш и да говориш глупости. За футбол, няма да те уча повече, защото имам чуството, че не си от знаещите и схватливите, затова ми се ще да получавам заплата за толкова усърдия, които ще ми се наложи да положа за такава загубена кауза, като теб.
За традиции няма смисъл да говорим.То е показателно, кой си има традиции в произвеждането на футболисти, кой си има един мениджър, а не ги сменя всеки сезон, в търсене на бърз успех.
И въпреки, че нямам много против политическият режим на БКП в България, използвам думичката "комунист" за типичните представители на този строй, такива като теб, които не знаят, но изговарят лъжи, за които вярват, че ако се повторят 100 пъти ще станат истина. И за такива като теб, които отбягват неудобните въпроси винаги.Пак ще пробвам да ти ги задам, за да видим големият ти клуб:
Трябваше ли да изхвърлят Милан от Сериа "А" заради "Калчополи"?
Подпря ли ги съдията срещу Тотнъм?