Бербо с най-слаба оценка в дербито на Манчестър

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Re: Бербо с най-слаба оценка в дербито на Манчестър

Мнениеот naduvko » 11 ное 2010 22:22

blue SASHO77 написа:...Кристиано колко асистенции получаваше за да отбележи по 30-40 гола за сезон??? Айде сега ти ми отговори,разбирачо!!!

Много!
И за да не съм голословен, отваряш http://www.premierleague.com/page/Playe ... 97,00.html , където е статистиката на въпросният играч и виждаш какво пише вътре. Във висша лига е вкарал колко? 18 гола, с коефициент удар/гол - 0,11 :!: :!:
Чакай да видим спомням ли си нещо от математиката... ритнал е 163 пъти към вратата и е вкарал 18 гола :!: На това му се вика лакомия :D

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 12 ное 2010 03:08

galin56 написа:.....
Оценките на играчите на „The Telegraph”:
.....

Интересното в случая е, че тези оценки в Telegraph.co.uk ги дават потребителите на сайта. А може би още по-интересно е, на базата на какви работи си пишат статиите в Гонг :lol: :oops:

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 12 ное 2010 11:22

blue SASHO77 написа:Виж ся, никой не ти оспорва правото да си разбирач,но, съгласи се с мен,че Манчо не върви така както ни се иска на всички фенове!!! Къде е проблема?В Бербо ли,в Рууни ли,в Съра ли?

Защо не върви отбора - според мен халфовата линия е причината! От началото на сезона играем с един халф и той не подава, защото е лакомия(визирам Нани). Гигс е контузен, а и на него му изтича времето, Валенсия е контузен, останалите са по-скоро дефанзивни. Обертан и Бебе не са готови да им се гласува подобно доверие, а Харгрийвс не вярвам, че някога ще се завърне в игра. За Парк въобще не ми се говори - вкарва по някой гол, но пасовете му са трагични, сигурно 60-70% на мач са грешните му подавания.

blue SASHO77 написа:И, като фанеш джакпотите на Еврофутбол 8 пъти за 2 години, печалба над 30000 лв. с минималните средства от 6.40 на талон залог, тогава имаш право да кажеш кои е разбирач и кои не е!!! Това ти го пиша между другото!!!

Това е едно от нещата, за които съжалявам, че не мога да направя! Но причината не е, че не разбирам, ами просто живея в чужбина, а тук няма "Еврофутбол"! При техните "букита" няма такива неща, като суперджакпот, тук разчиташ единствено на коефицента, който направиш и на размера на залога.
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 12 ное 2010 12:58

marcas написа:Много ми е интересно как успяха да цитират точно вестника , в който има най-ниска оценка!Защо не погледнат какво пише в Гардиън , Скай Спортс, Манчестър Ивнинг Нюз, ще не погледнат там и не видят там каква му е оценката и какви са коментарите за играта му!Докога няма да се отчита позицията на която играе в последните 4 мача на Юнайтед!Всичко в България е избирателно, абсолютно всичко!Не ме и учудва вече, затова и избягвам да чета такива статии.

Не им отърва на каузата

Върни се в “Манчестър Ю”