blue SASHO77 написа:Виж ся, никой не ти оспорва правото да си разбирач,но, съгласи се с мен,че Манчо не върви така както ни се иска на всички фенове!!! Къде е проблема?В Бербо ли,в Рууни ли,в Съра ли?
Защо не върви отбора - според мен халфовата линия е причината! От началото на сезона играем с един халф и той не подава, защото е лакомия(визирам Нани). Гигс е контузен, а и на него му изтича времето, Валенсия е контузен, останалите са по-скоро дефанзивни. Обертан и Бебе не са готови да им се гласува подобно доверие, а Харгрийвс не вярвам, че някога ще се завърне в игра. За Парк въобще не ми се говори - вкарва по някой гол, но пасовете му са трагични, сигурно 60-70% на мач са грешните му подавания.
blue SASHO77 написа:И, като фанеш джакпотите на Еврофутбол 8 пъти за 2 години, печалба над 30000 лв. с минималните средства от 6.40 на талон залог, тогава имаш право да кажеш кои е разбирач и кои не е!!! Това ти го пиша между другото!!!
Това е едно от нещата, за които съжалявам, че не мога да направя! Но причината не е, че не разбирам, ами просто живея в чужбина, а тук няма "Еврофутбол"! При техните "букита" няма такива неща, като суперджакпот, тук разчиташ единствено на коефицента, който направиш и на размера на залога.