Уейн Руни остава в Юнайтед!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Уейн Руни остава в Юнайтед!

Мнениеот Frankie Lampard » 22 окт 2010 19:53

slai написа:Довчера си мислех, че повече никога няма да носи червената фланелка, а сега отново изглежда, че ще остане за дълго. Честно като прочетох новината преди няколко часа бях малко разочарован, но сега си мисля, че всичко в съблекалнята ще е наред, а относно реакцията на феновете - Джерард през 2005 стигна даже по-далеч от Рууни като подаде молба за трансфер, миналта година Тери по подобен начин използва Сити за да получи нов контракт. Не съм видял феновете да са настроени срещу тях, даже са капитани на отборите си

Даже на Джерард много му бяха набрали след като си вкара автогол в финала за купата на лигата.Феновете му пееха,че вече се мисли за играч на Челси и той се ядоса и остана в Ливърпуул,иначе сега щеше да е в Челси.

П.С Рууни официално подписа новия си договор за 180 000 седмично.

Потребителски аватар
cristiano_ronaldo7
Контакти:

Мнениеот cristiano_ronaldo7 » 22 окт 2010 20:49

според мен е добре че е останал :)
Изображение

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 22 окт 2010 22:52

Когато не става въпрос за пари то става въпрос за много пари. Рууни го доказа за съжаление на феновете си. Но в края на крайщата личните интереси са преди всичко. И нищо чудно всичката тази траги-комедия да приключи през един от следващите трансферни прозорци, когато талантливото момче напусне клуба направил го това, което е в момента за поредната колосална сума.

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 24 окт 2010 11:46

Ако в паузата САФ купи някой от споменатите набелязани звезди(или поне оформени играчи,набедени за бъдещи звезди)
то трансферната сага около Руни и целия и драматизъм и раздухване по медийте все повече намирисва на добре използване на ситуацията от старата лисица за да разввърже кесийте на американците.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Манчестър Ю”