Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
niki87 написа:Mоята прогноза е,че Милан ще елиминира Ман Ю.
macheda написа:niki87 написа:Mоята прогноза е,че Милан ще елиминира Ман Ю.
Ти меслеше че и Сити ще ни елемират ама след мача 3 дена не влезе в форома
Те завистниците винаги ги има
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
macheda написа:niki87 написа:Mоята прогноза е,че Милан ще елиминира Ман Ю.
Ти меслеше че и Сити ще ни елемират ама след мача 3 дена не влезе в форома
Lord of memory написа:Хахахах щял да поздрави, добре, както през 99та сигурно само поздрави е имало след мача.
Направо ти призлява от яд като чуеш "Манчестър Юнайтед" и тва е факта.
Lord of memory написа:Ми точно е най-големия и точно няма по-големи в последните 20 години, а преди това не ме вълнува, защото мен ме е нямало и клуба никога няма да е такъв какъвто е бил тогава. Иначе реагирам само на злостните забележки, на нормални прогнози нищо не казвам и не аз ти реагирах на поста първи. Иначе останалото не ми пука.
(И не, никой отбор няма толкова фенове във световен мащаб, колкото Юнайтед, защото тва е статистически доказано).
Ае лека.
Потребители, разглеждащи този форум: man_utd_ и 7 госта