Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Lyubooo написа:незнам кой ги е мислил тея правила, но е много грозна картинката, която се получи при втория гол!
това за мен е анти-феърплей правило!
неможе да има проснат футболист на терена и играта да продължи, че и да завърши с гол за другия отбор!
още първичния феърплей е повелявал негласно, топката да бъде вадена извън терена!
грозна работа!
tzloko написа:Колкото и идиотски да ви звучи за мен мача е Х2
И какво толкова брилянтно направи...Освен една асистенция нищо друго...хора,спрете с това ваше пристрастно гледанеBtovfan80 написа:Lyubooo написа:незнам кой ги е мислил тея правила, но е много грозна картинката, която се получи при втория гол!
това за мен е анти-феърплей правило!
неможе да има проснат футболист на терена и играта да продължи, че и да завърши с гол за другия отбор!
още първичния феърплей е повелявал негласно, топката да бъде вадена извън терена!
грозна работа!
Я по-добре критиците на Бербатов да коментират промяната в поведението на Юнайтед след появата му в игра! Всичко в атака потече като по вода!
deepblue1963 написа:
Юнайтед смаза Хъл, Бербатов дъвче дъвка
_RoKi_ написа:И какво толкова брилянтно направи...Освен една асистенция нищо друго...хора,спрете с това ваше пристрастно гледане![]()
![]()
Вече за 1 асистенция ли се хващаме,до там ли я докарахме.
Е щом смяташ,че това е много-окBtovfan80 написа:_RoKi_ написа:И какво толкова брилянтно направи...Освен една асистенция нищо друго...хора,спрете с това ваше пристрастно гледане![]()
![]()
Вече за 1 асистенция ли се хващаме,до там ли я докарахме.
Как една асистенция? Откакто влезе му сложиха двама да го пазят, а това отвори пространство на Рууни. Два пъти го фаулираха в центъра на терена. Нито един грешен пас откакто се появи. Като прибавим към всичко това и асистенцията, за 20 минути игра като резерва - мисля, че не е никак малко!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта