Юнайтед - Уулвс разгромна победа или ново разочарование

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Юнайтед - Уулвс разгромна победа или ново разочарование

Мнениеот niki87 » 15 дек 2009 19:30

[offtopic]"Те" би трябвало да са медиите и останалите хора във футбола. По-късно обаче осъзнах, че това не е само "тяхно" мнение. Самият Фъргюсън също го вярваше. Миналия май Фъргюсън спечели КЕШ за втори път начело на Юнайтед. Еуфорията беше голяма, но поне за шотландеца продължи твърде кратко. "Направихме една стъпка към приличието, що се касае до успехи в Шампионската лига. Искаме още, за да се наредим до Ливърпул, Байерн (Мюнхен) и Аякс", обяснява той."[/offtopic]
:lol: Пореден изблик на комлексарщина от страна на съра :lol: Е няма да се наредите до тези велики отбори ;) :!:

По темата-победа за Манчестър с 2:0!

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 15 дек 2009 23:13

ебати на тея манчестър пак им свириха дузпа :evil: то бива бива подпиране ама това тяхното минава всички граници :evil:

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 16 дек 2009 09:17

Май ти е време да минеш на очен лекар :geek: Играта с ръка на Зубар беше очевадна. Това беше най-чистата дузпа свирена през сезона, за който и да е отбор. Даже съдията спести червения картон.
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
mufc
Контакти:

Мнениеот mufc » 16 дек 2009 13:02

Ами дай, като са манчестър да не им се свирят дузпите?Тя си беше очевадна.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 16 дек 2009 13:16

Той и да не я беше свирил Видич щеше да им го нашмули за втори път падаше му точно на главата топката, така че все едно.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 16 дек 2009 21:14

battlestar31 написа:
_RoKi_ написа:
battlestar31 написа:Юнайтед тая година ако не са съдиските аванти са гола вода в лигата лично аз съм за вълците 8-)
Поредното малоумно мнение на топчиец :twisted: : Вие щото сте цъфнали и вързали,че коментирате другите :lol: Победа за МЮ с голяма разлика,над 3 гола :twisted:

умнико...аре стига всички знаят че по подпиран отбор от юнайтед няма а тоя съра реве като чорбар след загуба Земи гледай реално на нещата :) Без подпиране сте кръгла нула 8-)
Аз ли не гледам реално :evil: Ти явно толкова си ми чел мненията за МЮ,много се заблуждаваш,че съм фен,който не гледа реално,ама каквото си искаш мисли...Вие все съдиите ви в устата,толкова не можете да признаете,че Манчо е доста добър отбор и има класа....Няма отбор,на който да не са му свирили в негова полза.За Съра ще ти кажа само едно-всеки си има кусури-кой повече,кой по-малко
8-) Но прочети какво е постигнал с МЮ последните 20 години :!:

[offtopic]Честита победа на любимия ни отбор :P[/offtopic]

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 17 дек 2009 09:35

Дебил е, опитва се да си оправдава неуспехите на любимия отбор, който и да е той, с успехите на другите. Миналата година имахме 1 дузпа повече от Пуул в битката за титлата, те имаха 12-13 червени картона против съперниците им в мачовете ние имахме 2-3. Сега Челси имат точно дузпи колкото нас и се вижда че като отсъства Кинг Конг все има кой да му поеме симулаторските функций в 80тата минута след дузпа да победиш последния в класирането на твоя стадион.
Пак е ясен шампиона.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 18 дек 2009 22:37

Лесна победа над "вълците",а Челси май взеха да изпускат парата и вече човечетата в черно удрят по едно рамо ;)

Върни се в “Манчестър Ю”