ВЛ | 24-ти кръг | Лестър - Манчестър Юнайтед | 0:3
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 24-ти кръг | Лестър - Манчестър Юнайтед | 05.02
Абсурден Рашфорд..язък за прекрасната игра на Матиньо и Михтарян
Офтопик:
Офтопик:
- MapTo_D
- Контакти:
Не го защитавам, направотив, но това изобщо не е лесен удар, колкото и да изглежда, че е така. Който играе или е играл футбол и му се е налагало да нанася такива удари е наясно за какво говоря.
Но че и той е под всякаква критика тоя сезон е друг въпрос, не знам за какво Моу е такъв инат и налага хора, които играят ганкиното. 
MapTo_D написа:Не го защитавам, направотив, но това изобщо не е лесен удар, колкото и да изглежда, че е така. Който играе или е играл футбол и му се е налагало да нанася такива удари е наясно за какво говоря.Но че и той е под всякаква критика тоя сезон е друг въпрос, не знам за какво Моу е такъв инат и налага хора, които играят ганкиното.
То е ясно че не е лесен удара и че може да се случи на всеки.Ама сякаш на него от всичките ни нападатели е най-вероятно да се случи.
Винаги съм подкрепял талантите ни,но просто Рашфорд и Лингард не ми вдъхват никакво доверие на този етап.Най-малкото пък да играят титуляри.
Ама нормално и двамата са англичани,трябва да има и нещо за публиката,медиите и т.н
Офтопик:
Офтопик:
Браво на арменчето!
ЕДИТ: Ибра Кадабра ги приключи
ЕДИТ: Ибра Кадабра ги приключи
Офтопик:
Офтопик:
- MapTo_D
- Контакти:
Можело значи да влезе тая топка бе. Пууу. Комфортен аванс, дошъл в идеален момент. Шампионите са с двата крака в борбата за оцеляване.
Страхотен гол на Мики!!! Моу беше върнал Ибрата днес по-назад, но това се отрази негативно върху изнасянето на топката. Очаквам някой измежду Карик и Фелата да замени Мата през второто полувреме и да за играем с трима в центъра. И дано пусне Марсиал, защото Рашфорд не се справя много добре.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Мхитарян цяло полувреме го няма по терена, а за секунди избухна и гол. Браво! Ибрахимович най-накрая се отпуши.
Рашфорд разочарова. Мата трябва да внимава.
Сега Лестър ще се поотворят, за да търсят бърз гол, трябва на контра да ги хванем и да решим двубоя.
Марсиал и Йънг биха били полезни със скоростта си.
Вижте Валенсия какво прави по целия десен фланг, а вижте и Рохо. Не мърда повече от центъра. Рашфорд вземе топката и веднага центрира, ама там Хут и онзи черният мачкат. Трябва да се свали топката по земя, с бързи подавания, двойни, защото тогава Лестър не се чувстват в свои води.
Рашфорд разочарова. Мата трябва да внимава.
Сега Лестър ще се поотворят, за да търсят бърз гол, трябва на контра да ги хванем и да решим двубоя.
Марсиал и Йънг биха били полезни със скоростта си.
Вижте Валенсия какво прави по целия десен фланг, а вижте и Рохо. Не мърда повече от центъра. Рашфорд вземе топката и веднага центрира, ама там Хут и онзи черният мачкат. Трябва да се свали топката по земя, с бързи подавания, двойни, защото тогава Лестър не се чувстват в свои води.
Zlatan Ibrahimovic recorded 20 goals in 33 games with the Manchester United shirt.
Да сяда ли на пейката?
Офтопик:
Офтопик:
Re: ВЛ | 24-ти кръг | Лестър - Манчестър Юнайтед | 0:3
Честита победа.
Най-накрая да изгледам спокоен цяло полувреме от мач на Юнайтед.
Можеше и още 1-2 гола да вкараме, но да не бъдем максималисти.
Не съм очаквал, че точно срещу Лестър като гост ще вкараме 3 гола. Сега ме е яд още повече, заради хиксът с Хъл.
Поне този шанс не изтървахме, за да се доближим до топ 4.
Най-накрая да изгледам спокоен цяло полувреме от мач на Юнайтед.
Можеше и още 1-2 гола да вкараме, но да не бъдем максималисти.
Не съм очаквал, че точно срещу Лестър като гост ще вкараме 3 гола. Сега ме е яд още повече, заради хиксът с Хъл.
Поне този шанс не изтървахме, за да се доближим до топ 4.
Re: ВЛ | 24-ти кръг | Лестър - Манчестър Юнайтед | 0:3

76 touches
60 passes, 88% accuracy
3 chances created
1st PL assist
3rd PL goal
3 dribbles
5 tackles