ВЛ | 6-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Лестър | 4-1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: ВЛ | 5-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Лестър | 4-1

Мнениеот Rofles » 24 сеп 2016 16:28

Пропуснах голяма част от мача и ме е много яд, но важното, е че момчетата са се вдигнали, най-накрая. Откога не сме вкарвали 4 гола за едно полувреме не си спомням.. Видях головете и определено съм доволен !
Честита победа !
Изображение[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 24 сеп 2016 16:38

Честита победа.
През новата седмица предстоят две домакинства, в които отборът трябва да докаже, че е излязъл от малката криза.

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 24 сеп 2016 18:09

Нямаше как да гледам и аз мача , и ме е много яд!Особено като гледам резултата и репортажа!Показали сме страхотен футбол - ЕВАЛА!!!
С какво Погба заслужи да изиграе цял мач?
С какво Рууни заслужава да влиза всеки мач титуляр и да играе 90 минути?
С какво Ерера заслужи да е пейка?
С какво Швайнщагер заслужи да тренира с втория отбор?

Моу сам си отговори на част от въпросите които зададох след мача с Уотфорд!
Рууни пейка , Ерера титуляр , Погба си е размърдал задника - нещата се получават!
Не помня кога последно вкарахме 4 на Олда , а да не говорим кога последно бихме с 3 разлика!
Моу подхвана към правилната посока , дано продължава така , има още някои неща които да се изгладят , и ставаме ТОП!Само да държим вярната посока!

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 24 сеп 2016 19:15

Кеф. Руни на пейката, отбора вкарва 4 гола, чиста работа. Не успях да гледам мача, но от титулярите още Лингард не ми се връзва, не знам какво е показал не терена. Но Руни да свиква, ако не му хареса престоят при резервите да си ходи зимата. Може да звучи смело, но мисля, че той е тотално изхабен, може да е на 30, но е в края на кариерата си, а не в зенита и абсолютно няма какво да даде на тоя отбор. Пък нека е рекордьор по вкарани голове, голям праз. Евала и на Жозе, че има топки да го постави на мястото му. Нека играят играчите във форма, ако се подобри на тренировки да го пуска, но иначе смисъл не виждам.

Честита победа.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: ВЛ | 5-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Лестър | 24.09

Мнениеот Rofles » 24 сеп 2016 20:31

t0bl3ro_bg написа:Абе момци.. като извадят Руни, кой ще поведе отбора и ще му е капитан ? Нито Златан е до толкова интегриран в отбора, че да го води, нито Смолинг става за капитан .. Остава един Карик ,който ще играе на 2 месеца един път, тоест и той отпада

Такива играчи не се пипат, защото във всеки един момент може да те изкара от калта

Плиткоумна работа.. :lol:

Мата, Мхитарян, Марсиал, Рашфорд могат да се раздават 100 пъти повече от Рууни, но виждаш ли, не бива да са титуляри за негова сметка. Демек Рууни евър, т.е Юнайтед не може да си намери "новия Рууни", защото стария трябва да си изкара пенсията тука, а той я кара от 3 години вече.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 24 сеп 2016 21:56

Погба е избран за Играч на мача. Ще започне да затваря усти, най-добрият ни футболист в момента е той! Всичко интересно минаваше през него, ама всичко. Влиянието му върху полузащитата, а и отбора като цяло, е огромно и днес това си пролича най-много.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 25 сеп 2016 08:48

Да не се главозамайваме все пак.Нека изчакаме следващите мачове и превърнем вчеращното представяне в константа , а не представяне от време на време.
Мача го гледах на запис и първото полувреме играехме страхотно,комбинации,бързина и настроение.
Важно е в следващите няколко мача да се придържаме към следните правила:
Руни - пейка
Фелайни+Погба - никога повече
Ерера титуляр всеки мач,поне докаго не се усети умора у него
Моу трябва да даде повод а Руни да заиграе,ако не заиграе - сензационно завръщане в Евертън!
И продължавам да мисля че Швайни заслужава да играе за първия отбор.Спокойно може да сменя Ерера , в обши линии друг класен креативен играч май нямаме.Сега ако в отбора имаме Иниеста и Йозил , ок съгласен съм , но при положение че Ерера ни е единствен ... Швайни задължително в първия отбор!
На пред нещата са ясни - Марсиал,Рашфорд и Ибра ... Върха!!!

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 25 сеп 2016 09:15

А вчера 3 гола след корнер, като два от тях след директно центриране. Не помня от кога не бяхме вкарвали гол по този начин. Та ние рядко отправяхме дори удар, имали сме мачове с по над 10 корнера и нищо.
Но наистина не трябва да се главозамайват, Лестър тоя сезон изобщо не са мерило, доста спадна нивото им, което е и очаквано. Варди и Марез пропуснаха шанса да заиграят в някой гранд от Европа, след тоя сезон интереса към тях може драстично да намалее.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 25 сеп 2016 10:10

Рашфорд е голям играч, дано има по-различна съдба от традиоционната на млада английска надежда

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 25 сеп 2016 10:15

drvasko98 написа:Рашфорд е голям играч, дано има по-различна съдба от традиоционната на млада английска надежда

Ако го оставят наистина да се развива както трябва - и не го обявят за некадърник - след поредния английски провал(който неминуемо ще се случи) - то шансовете са обнадеждаващи

Върни се в “Манчестър Ю”