ВЛ | 33-ти кръг | Тотнъм - Манчестър Юнайтед | 3:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
prazen_hladilnik
- Контакти:
Re: ВЛ | 33-ти кръг | Тотнъм - Манчестър Юнайтед
Аз лично искам да падаме ,докато го уволнят.Аз не знам с каква цел излизаме на терена?Според мен да падаме с колкото се може по-малко.Не знам тоя кво го крепят още ,като се вижда ,че не потръгнаха нещата.
Много симпатичен отбор са Тотнъм и мен лично ще ме е доста яд, ако не станат шампиони. А това да вкарват няколко гола за отрицателно време не го правят за първи път.
Доста се завърза първенството, всичките мачове до края ще бъдат като финали за Лестър и Тотнъм, а като се има предвид, че ги чакат няколко тежки двубоя, направо притаявам дъх.
За жалост или не и Юнайтед най-вероятно няма да играе в Шампионската лига догодина, но го погледнете от добрата страна: всички сили ще бъдат концентрирани във ВЛ.
Доста се завърза първенството, всичките мачове до края ще бъдат като финали за Лестър и Тотнъм, а като се има предвид, че ги чакат няколко тежки двубоя, направо притаявам дъх.
За жалост или не и Юнайтед най-вероятно няма да играе в Шампионската лига догодина, но го погледнете от добрата страна: всички сили ще бъдат концентрирани във ВЛ.
И нас и вас много работа ни чака...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Nomer_9 написа:И нас и вас много работа ни чака...
Определено ! И то най - важната ще е през лятото ! Селекцията в двата клуба е от първостепенно значение.
Вие вече ни водите убедително с назначаването на Конте.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
gambletrade
- Контакти:
tevez написа:Да загубиш такъв важен мач за 6 минути. Този мач описва целия сезон. Идиотщина.
Несериозно е да очакваш да спасиш сезона в мач срещу отбора, който бележи най-много и допуска най-малко голове в лигата.
Освен това, Юнайтед не е топ4 материал през този сезон.
-
prazen_hladilnik
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Nomer_9 написа:И нас и вас много работа ни чака...
Определено ! И то най - важната ще е през лятото ! Селекцията в двата клуба е от първостепенно значение.
Вие вече ни водите убедително с назначаването на Конте.
Изобщо не вярвам,че Конте ще прокопса в Челси,ама въобще?аз никви умения не виждам в този .
Първото полувреме ги надиграхме. В началото те не можеха да излезнат от половината си. Имах надежди, че Марсиал ще изработи някой гол, Рашфорд наистина го нямаше никакъв, ама и Йънг нападател е гавра. Марсиал изтърва страхотно положение, което ако беше влезнало, щеше мачът да се развие по друг начин. След това влезна Дармиан и бум - 3 гола от неговата зона. А след първия гол беше ясно, че нищо няма да направим, но и още 2 гола да допуснем, пак не съм си го помислял.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Смешно е да се надяваме, че с Ван Гаал начело може да играем що годе някакъв качествен футбол ! Прав беше човека, че не сме материал за топ 4, особено и с този смешко на скамейката.
Няма абсолютно никакъв принос към отбора. Това, че видяхме няколко младежи в игра се дължи ИЗЦЯЛО на многото контузени !
Твърдо сме АУТ от ЕВРОПА ! Това означава и сигурно УВОЛНЕНИЕ
Няма абсолютно никакъв принос към отбора. Това, че видяхме няколко младежи в игра се дължи ИЗЦЯЛО на многото контузени !
Твърдо сме АУТ от ЕВРОПА ! Това означава и сигурно УВОЛНЕНИЕ
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Лига Европа няма да ни е много от полза, само ще пречи, но какво да правим.
tevez написа:Лига Европа няма да ни е много от полза, само ще пречи, но какво да правим.
Особено ако е Моуриньо треньор... Както върти един и същи състав и не прави никакви ротации, много тегаво ще стане с мачове в четвъртък
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]