Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Black&White1926 написа:Ще ги натупаме за назидание![]()
1:4
Van Gaal is considering starting Anthony Martial vs PSV [mirror]
Ето и акцентите от пресконференцията преди мача с ПСВ
ЛВГ за ПСВ
Очаква ни труден мач аз не съм печелил много пъти тук . Също така когато бях мениджър на Барселона аз не успях да спечеля тук .
Не спечелих много и с Аякс . Но може би с AZ Alkmaar спечелих .
За Депай -
Той се справя добре в първите му мачове . Но той никога не е доволен от себе си . Има доста голям ритъм във Висшата Лига и той трябва да се адаптира към него . Мисля , че след всеки мач той ще става все по добър . Трябва да приемем , че играчите под 21 години не са последователно в изявите си .
На въпрос как се отразява отсъствието на Рууни ?
Винаги се стремя да събера всички най добри играчи с които разполагам срещу всеки противник .
За самият мач -
Мисля , че 1 точка навън и то срещу съперник като ПСВ винаги е добър резултат . Но искам да спечеля първият ми мач в групите на ШЛ като мениджър на Юнайтед същото се отнася и за ПСВ .
За Филип Коку ( треньор на ПСВ )
Не всеки играч мисли за цялостното представяне на отбора и това как играе но той го правеше . Затова и винаги съм мислел , че ще стане добър треньор . Много се радвам за него че продължават да развиват този клуб .
Ние трябва да покажем , че можем да печелим мачовете от високо ниво . - Това е предизвикателството сега .
Имахме една лека тренировка след мача с Ливърпул .
За Марисал :
Впечатленията към Марсиал за сега са доста добри . Ние трябва да му дадем време както и феновете трябва да му дадат време да се адаптира . Той не може да промени пазарната цена и нека феновете не се вглеждат в нея .
Попитан дали ще прави ротации за ШЛ с вратарският пост ?
Не аз не обичам това аз винаги искам да излизам с най добрите ми 11 футболисти.
Мемфис за това какво е чувството да се върнеш в ПСВ ?
Сега гледам само напред в новият ми клуб . Прекарах 10 вълшебни години в ПСВ така , че за мен ще е специален мач да се изправя срещу бившият ми отбор .
Научих много неща в ПСВ , но във Висшата Лига се изправяш срещу доста други неща така , че трябва да науча и тях .
За Марсиал - Ние сме млади и си говорим много за да можем да си помагаме . Същото е и с Люк Шоу аз си говоря много с него , защото той е от доста време във Висшата Лига така , че аз го питам много въпроси ние си помагаме взаимно .
Мемфис ако вкараш дали ще отпразнуваш гола си ?
Аз имам огромно уважение към ПСВ . Много хора ме питат това . Аз ще отговоря , че бих се зарадвал защото футболът е игра а вкарването на гол е нещо специално за всеки футболист .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта