ВЛ | 17-ти кръг | Астън Вила - Манчестър Юнайтед 1:1 FT
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 17-ти кръг | Астън Вила - Манчестър Юнайтед
Няма как да изкара всички мачове около празниците - 26, 28, 01, 04! Трябват и ротации, а има играчи, които се връщат от лазарета 
- m.unaited forever
- Контакти:
Карик трябва да е титуляр. По-вероятно е Ерера да е резерва и Мата да почива.
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]
- MapTo_D
- Контакти:
На Карик нищо му няма, едва ли ще е много уморен, все пак имат по седмица почивка между мачовете, като отчетем и това, че централните защитници се движат кажи речи най-малко не виждам защо да не играе, справя се доста добре, има спокойствие в играта му. Предпочитам Ерера да стартира на мястото на Фелайни, че последните 2 мача изобщо не беше в час, супер много брак имаше в действията му! Дано най-накрая Фалкао стартира от първата минута.
- old_traff
- Контакти:
Пресконференцията накратко: Ди Мария тренира и може да е на пейката. Фалкао пък може да е титуляр, а Шоу е близо до завръщане. Фелайни е болен и пропуска мача.
0:2
Време е Фалкао да получи шанс от 1-вата минута! Също се надявам Ди Мария и Ерера да започнат.
Време е Фалкао да получи шанс от 1-вата минута! Също се надявам Ди Мария и Ерера да започнат.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Да обобщим :
Ди Мария и Фалкао по всяка вероятност ще присъстват поне на резервната скамейка.
Рохо пропуска и този мач.
Рафаел се завръща след контузията си.
Ди Мария и Фалкао по всяка вероятност ще присъстват поне на резервната скамейка.
Рохо пропуска и този мач.
Рафаел се завръща след контузията си.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- t0bl3ro_bg
Рафаел по-скоро би играл в следващия мач,за да натрупа малко повече практика с отбора (главно от тренировките,които ще са доста кратки), а и така ще стане част от ротацията покрай празниците.
Валенсия не бива да бъде оставян на пейката.
Андер задължително трябва да е титуляр.
Някой измежду РВП и Руни трябва да си почине малко, за да бъде свеж за следващите мачове.
Нищо чудно и МкНейър или Блекет, някой от двамата да стартира днес.
Шанса да не се спечели този мач за мен е голям,защото очаквам да има една широка рокада в отбора и мисъл за следващите мачове как да бъдат изиграни.
Валенсия не бива да бъде оставян на пейката.
Андер задължително трябва да е титуляр.
Някой измежду РВП и Руни трябва да си почине малко, за да бъде свеж за следващите мачове.
Нищо чудно и МкНейър или Блекет, някой от двамата да стартира днес.
Шанса да не се спечели този мач за мен е голям,защото очаквам да има една широка рокада в отбора и мисъл за следващите мачове как да бъдат изиграни.
Мач труден за печелене аз се надявам на цял мач на Фалкао. Ерера и според мен трябва да играе цял мач.Дано не излезем пак с 3-5-2,че ми прилошава от тая схема.

ДЕ ХЕА , ДЖОУНС , КАРИК , ЕВЪНС , ВАЛЕНСИЯ , ФЛЕТЧЪР , МАТА , РУУНИ , ЙЪНГ , ФАЛКАО , ВАН ПЕРСИ !
Пак без Ерера, но пък Фалкао е титуляр !
Пак без Ерера, но пък Фалкао е титуляр !
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта