Бербатов е всичко което Тевес не е .
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бербатов е всичко което Тевес не е .
Абе момчета,защо не излезете днеска да поритате малко топка на спортната площадка,а сте седнали глупости да пишете,Бербатов та Бербатов,нека някой си направи труда и да погледне колко голови паса има към Тевес и Роналдо,ако си спомняте и Стойчков когато игра в Барса така правеше!Не се опитвайте въобще да мислите за големите!
- Pro-European
- Контакти:
MuroCSKA написа:Pro-European написа:MuroCSKA написа:
Да, то в България е пълно с млади таланти. Хайде стига глупости. Кога бил мача с Хърватите. Ами когато за последно се класирахме за Европейско. Тогава. А според тебе играи акто Топчо, Мечо, Вили, Благо за нац. отбор ли са? Защо не погледнем тяхната игра, постройката на тбора, а плюем Бербо само? Защо с ирландците титуляри бяха Марто и Валери, изиграли за година и половина 2-3 мача като резерви??? Ами и Ибрахимович да е отпред, все тая като няма кой да играе зад него.....
Никой не очаква Бербатов да създава сам положения и да ги вкарва - отдавна знаем че няма такива способности.
Поне да вкарва като е сам срещу вратаря.
Манекенът имаше стопроцентово положение срещу Ирландия и го изигра като завършен НЕКАДЪРНИК. Някой може ли да го отрече?
Да изтърва. Това е факт. Но кой не изтърва? Аз безпогрешни хора не познавам. Ако ти си такъв - браво
За съжаление не съм;)) И аз правя много грешки.
Но пък нямам самочувствието да съм супер-звезда.
Авторът на темата: Ще спре ли..
rsk написа:1 Тевез тича, Бербатов не
2 Тевез се бори, Бербатов не
3 Тевез играе с хъс, Бербатов не
4 Тевез вкарва, Бербатов не
с т.4 въобще не си прав - справка Уикипедия (пък и който и да е друг справочник). Даже Роналдо се движи под графика на Бербатов, ако че миналия сезон вкара 42. И ако нещата продължават така - никога няма да го стигне - За Тевез пък въобще да не говорим
малее смях ме хваща да гледам колко идиоти и глуаци са се навъртяли в тоя сайт-бербатов бил слаб ама глупости на търкалета.Сега ще кажете той говори така щото сигурно е цскар-напратив нито съм цскар,нито съм левскар,фен съм на черно море-варна и на ман ютд откакто започнах да я разбирам тая игра футбола.Значи за мен бербо не е провал-може и 30 милиона да са си много,но се видя че бе избран за най-полезен играч на Ман Ютд,макар че игра в нетипична за него роля.И не знам защо го плюете,като знаете,че през този сезон целта му не бе да вкарва голове,а да подава.Ами забравихте ли рещителните му голове за ман Ютд когато Рууни бе контузен?Ами головете му в Шампионската лига?Така че според мен Бербо е по-добър от тоя Маугли и ако е вярно,че САФ ще изгражда този сезон атаката си върху Бербо ще видите кон боб яде ли
КОЛЕГИ, благодаря ви!!
това ми беше първата тема във форума. за 1 час 33ма - сигурно не е зле.
Ясно , че ако мразиш женчовци няма как да заобичаш Бербатов.
А колегата е прав - отивам да се яхна на колелото (щото за футбола съм малко старичък)
Ще се видим довечера във форумите!!!
това ми беше първата тема във форума. за 1 час 33ма - сигурно не е зле.
Ясно , че ако мразиш женчовци няма как да заобичаш Бербатов.
А колегата е прав - отивам да се яхна на колелото (щото за футбола съм малко старичък)
Ще се видим довечера във форумите!!!
Много изобретателни сме, ей. Във всяка подобна тема за Бербатов, всеки успява някакво ново оплюване да измисли, браво, похвално! Да видим бисерите от днес.
'Ако Сър Алекс можеше да избира не би дал отново тези пари за Бербатов'
Браво, нивото ни вече е такова, че четем мислите на Сър Алекс, нищо че тези мисли противоречат на всички негови изявления, но ние ги четем. Сигурно звездите ви помагат за тая работа.
'Бербатов е обявен сред 10-те най-лоши трансфера за годината'
Обявен от таблоидите, браво на прав път сте. Чудя се дали имате някаква представа какъв статут имат таблоидите на острова. Между другото след всички простотии по негов адрес, Бербатов в края на сезона все пак завърши на шесто място в класацията за играч на сезона на феновете, като се има предвид, че в този отбор са Роналдо, иконата на Англия - Рууни, Видич, Гигс, Фърдинанд, Ван дер Саар...
Още един бисер:
'Тевез вкарал повече Бербо'
О-оо. Тука вече някой е счупили тъпомера както се казва. През този сезон Бербатов вкара с един гол повече от Тевес, като двамата имат приблизително еднакво игрово време. Само дето головете и игровото време на Тевес са от турнира за лигата и ФА къп. Бербатов е най-добрия асистент във висшата лига, само Ван Перси има с една асистенция повече, но и значително повече игрово време. Ето това вече е факт. А за фактите на таблоидите, ако искате ги вземете за резерва в селските тоалетни.
Последно за национала. Май наистина да вземе да се откаже, като не ви кефи, вие сте фенове имате право да ви кефи и да не ви кефи, най-добре да не играе повече да се даде път на младите надежди - Отбелязалият 9 гола за Аш... нещо си - Д.Макриев, надеждата М.Камбуров - доколкото знам тези ги харесвате повече
ПС. а последно, само между другото головете на Бербо в този слаб за неговите възможности сезон са повече от първия сезон на Кантона, но постижението на Макриев си е друга работа, да знам.
'Ако Сър Алекс можеше да избира не би дал отново тези пари за Бербатов'
Браво, нивото ни вече е такова, че четем мислите на Сър Алекс, нищо че тези мисли противоречат на всички негови изявления, но ние ги четем. Сигурно звездите ви помагат за тая работа.
Обявен от таблоидите, браво на прав път сте. Чудя се дали имате някаква представа какъв статут имат таблоидите на острова. Между другото след всички простотии по негов адрес, Бербатов в края на сезона все пак завърши на шесто място в класацията за играч на сезона на феновете, като се има предвид, че в този отбор са Роналдо, иконата на Англия - Рууни, Видич, Гигс, Фърдинанд, Ван дер Саар...
Още един бисер:
О-оо. Тука вече някой е счупили тъпомера както се казва. През този сезон Бербатов вкара с един гол повече от Тевес, като двамата имат приблизително еднакво игрово време. Само дето головете и игровото време на Тевес са от турнира за лигата и ФА къп. Бербатов е най-добрия асистент във висшата лига, само Ван Перси има с една асистенция повече, но и значително повече игрово време. Ето това вече е факт. А за фактите на таблоидите, ако искате ги вземете за резерва в селските тоалетни.
Последно за национала. Май наистина да вземе да се откаже, като не ви кефи, вие сте фенове имате право да ви кефи и да не ви кефи, най-добре да не играе повече да се даде път на младите надежди - Отбелязалият 9 гола за Аш... нещо си - Д.Макриев, надеждата М.Камбуров - доколкото знам тези ги харесвате повече
ПС. а последно, само между другото головете на Бербо в този слаб за неговите възможности сезон са повече от първия сезон на Кантона, но постижението на Макриев си е друга работа, да знам.
Бербатов е всичко което Тевес не е .
от cvetan на 27 Юни 2009 10:51
За да бъдем справедливи и обратното е вярно.
1 Бербатов е висок....
2 Бербатов е красив...
3 Бербатов е техничен..
4 Бербатов е нежен
5 Бербатов е по-голям
6 Бербатов е вкарал повече голове в своята кариера
7 Бербатов е умен
Е как да не го намрази човек тоя Бербатов дето идва от една измислена страна дето никога няма да станат световни шампиони.
Ако аз съм Тевез и аз бих напуснал МЮ - колко ще пари да ми дават.cvetan
Адски тъпо мнение на футболен лаик! Ало, тинейджърче, за красотата-в други сайтове!
1 Бербатов е висок....
2 Бербатов е красив...
3 Бербатов е техничен..
4 Бербатов е нежен
5 Бербатов е по-голям
7 Бербатов е умен
Е как да не го намрази човек тоя Бербатов дето идва от една измислена страна дето никога няма да станат световни шампиони.
Адски тъпо мнение на футболен лаик! Ало, тинейджърче, за красотата-в други сайтове!
levskarov написа:Бербатов е всичко което Тевес не е .
1 Бербатов е висок....
2 Бербатов е красив...
3 Бербатов е техничен..
4 Бербатов е нежен
5 Бербатов е по-голям
7 Бербатов е умен
Ей пижжж чувал ли си за думата цитат.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- Pro-European
- Контакти:
Пиша с големи букви върху твоя пост:
ДОРИ ВСИЧКО ГОРЕ ДА Е ВЯРНо (А НЕ Е) ОСНОВНОТО, КОЕТО ДРАЗНИ ФЕНОВЕТЕ Е НЕ ДАЛИ БЕРБАТОВ Е ПО-ДОБЪР ОТ ТЕВЕС,
А ЗАЩО НЕ ИГРАЕ НИЩО В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР - ТОВА Е НЕОСПОРИМО!
И докога ще се радва на такъв огромен комфорт - сред медии и фенове, като не е имал принос в нищо съществено, направено от нац.отбор от 2004 г. насам!
DamonHill написа:Много изобретателни сме, ей. Във всяка подобна тема за Бербатов, всеки успява някакво ново оплюване да измисли, браво, похвално! Да видим бисерите от днес.
'Ако Сър Алекс можеше да избира не би дал отново тези пари за Бербатов' .
Браво, нивото ни вече е такова, че четем мислите на Сър Алекс, нищо че тези мисли противоречат на всички негови изявления, но ние ги четем. Сигурно звездите ви помагат за тая работа. ИЗЯВЛЕНИЯТА СА ЕДНО, НЯМА КАК ДА КАЖЕ ОТКРИТО, ЧЕ Е СБЪРКАЛ. ПО-ВАЖНОТО Е ДРУГОТО - ОСТАВИ ГО РЕЗЕРВА НА ФИНАЛА ЗА ШЛ /и не само тогавва/. КАКВО ОЗНАЧАВА ДА ОСТАВИШ НАЙ-СКЪПАТА СИ ПОКУПКА РЕЗЕРВА В НАЙ-ВАЖНИЯТ МАЧ. ЯСНО КАКВО.
Обявен от таблоидите, браво на прав път сте. Чудя се дали имате някаква представа какъв статут имат таблоидите на острова. - БЪРКАШ ТАБЛОИДИТЕ НА ОСТРОВА С НАШИТЕ ЖЪЛТИ ВЕСТНИЦИ. ТОВА НЕ Е ПРАВИЛНО.
Между другото след всички простотии по негов адрес, Бербатов в края на сезона все пак завърши на шесто място в класацията за играч на сезона на феновете, като се има предвид, че в този отбор са Роналдо, иконата на Англия - Рууни, Видич, Гигс, Фърдинанд, Ван дер Саар...ОТ НАЧАЛОТО НА ПОСТ-А ОСТАНАХ С ВПЕЧЕТЛЕНИЕ ЧЕ НЕ ОЦЕНЯВАШ ВИСОКО МНЕНИЕТО НА ФЕНОВЕТЕ. А ТУК ПОСОЧВАШ ТАКОВА!
Още един бисер:
О-оо. Тука вече някой е счупили тъпомера както се казва. През този сезон Бербатов вкара с един гол повече от Тевес, като двамата имат приблизително еднакво игрово време. Само дето головете и игровото време на Тевес са от турнира за лигата и ФА къп. ВАЖНОТО Е В КОИ МАЧОВЕ СА ПОВЕЧЕТО ГОЛОВЕ. ТЕВЕС РЕШИ НЕМАЛКО МАЧОВЕ, БЕРБАТОВ В ПОСЛЕДНАТА ФАЗА НА ШАМПИОНАТА СЕ ЗАГУБИ.
Бербатов е най-добрия асистент във висшата лига, само Ван Перси има с една асистенция повече, но и значително повече игрово време. Ето това вече е факт. А за фактите на таблоидите, ако искате ги вземете за резерва в селските тоалетни.
Последно за национала. Май наистина да вземе да се откаже, като не ви кефи, вие сте фенове имате право да ви кефи и да не ви кефи, най-добре да не играе повече да се даде път на младите надежди - Отбелязалият 9 гола за Аш... нещо си - Д.Макриев, надеждата М.Камбуров КАМБУРОВ Е УТВЪРДЕН ФУТБОЛИСТ И ДА ГО НАРИЧАШ НАДЕЖДА? СМЯТАМ, ЧЕ ЩЕ Е ПО-ЕФЕКТИВЕН ОТ БЕРБАТОВ.- доколкото знам тези ги харесвате повече
ДОРИ ВСИЧКО ГОРЕ ДА Е ВЯРНо (А НЕ Е) ОСНОВНОТО, КОЕТО ДРАЗНИ ФЕНОВЕТЕ Е НЕ ДАЛИ БЕРБАТОВ Е ПО-ДОБЪР ОТ ТЕВЕС,
А ЗАЩО НЕ ИГРАЕ НИЩО В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР - ТОВА Е НЕОСПОРИМО!
И докога ще се радва на такъв огромен комфорт - сред медии и фенове, като не е имал принос в нищо съществено, направено от нац.отбор от 2004 г. насам!
Авторът на темата: Ще спре ли..
-
mitaka_032
- Контакти:
Sagittarius написа:Мога да споря с тебе.Да не чакал на гюме,пас,поглед....ти описваш качествата на един халф-плеймейкър.Бербатов е нападател и това което се иска от него е едно нещо-да вкарва голове,много голове.Ти знаеш ли,че най-великия нападател на всички времена Герд Мюлер през цялата си кариера е дебнел само на гюме,нито пас е имал,нито техника,нито дори впечатляваща физика....просто е има пласиране,половината му голове са пред полупразна врата и добавки от 1-2 метра,но е най-великия голмайстор и нападател,въпреки,че не е имал никакъв принос към отборната игра,напротив-отборът е играел,за да вкарва той.Това е централния нападател,това е неговата съдба.Или вкарва,или отива на пейката.Бербатов никога няма да бъде плеймейкър от световна класа поради 2 причини-първо не е халф,27 години е нападател и му е безкрайно късно да се учи на полузащитническата работа и второ-всички блестящи плеймейкъри в света винаги са с доста по-нисък ръст по една причина-да са повратливи,пъргави,да обработват топката с едно докосване,за секунда да могат да се обръщат на 180 градуса с финт,да елиминирват така съперници....а Берба е доста муден,бавен,добре задържа топката,но не я обработва бързо!А кгоато разчиташ на такъв плеймейкър - край,бавна игра,никаква изненада.Казах-всички харесваме Бербатов,но Тевез е просто по-добър,това е.Ибрахимович също е много по-добър от нашия,Ето О също,Лука Тони и той.Това,че е българин не значи,че е най-великия в Света.Един българин беше стигнал до такова ниво и това е Христо Стоичков.Бербатов даже нивото на Краси Балъков не е достигнал и надали ще достигне пасовете и погледа на Краси,нали?Тогава какъв плеймейкър е?На малкия пръст на Карик не може да стъпи,а и не трябва.Той е нападател и трябва да си гледа головете,нищо друго не се иска от него освен да дупчи мрежите.Ако не успее до зимата да се вземе в ръце ще последва съдбата на Диего Форлан когото Сър Алекс изпъди точно заради това,въпреки,че Диего вкарваше повече от Митко
НЕКА НЯКОЙ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ДАДЕ ПАС НА МИТКО ПРЕД ПРАЗНА ВРАТА ПЪК ДА ВИДИМ НЯМА ЛИ ДА ГО ЗАОБИЧАТЕ... ГЛУПАВИ АРГУМЕНТИ ОТ ПОЛОВИНАТА ПОТРЕБИТЕЛИ... КОЙ ТИ СРАВНЯВА НАПАДАТЕЛ И ХАЛФ... И НАЙ-ВАЖНОТО: КОЙ, ПО ДЯВОЛИТЕ, КАЗА, ЧЕ МИТКО СЕ МИСЛИ ЗА ВЕЛИК!!!!!! АЗ ПО-СКРОМЕН ЧОВЕК НЕ БЯХ ВИЖДАЛ!!!