Кой искате за нов мениджър на Юнайтед ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Re: Кой искате за нов мениджър на Юнайтед ?

Мнениеот badboy95 » 26 апр 2014 18:29

Кашчей написа:
badboy95 написа:
Кашчей написа:Готин, когато МЮ ми е станал любим отбор, ти не си бил дори в проект на Господ!
Аз съм преживял и изпадането във втора дивизия през 74-а, ти това помниш ли го?

Нямах намерение да се заяждам с теб, мисля, че си наясно с възрастта ми. А и не виждам това какво общо има с твоите и моите твърдения за Сър Алекс. Питам те директно, за теб работата на САФ преди Юнайтед няма ли никаква тежест?

Сър Алекс бе назначен в Юнайтед именно заради успехите си с Абърдийн. Той имаше 4-5 лоши години в Юнайтед, но не го изгониха и успехите дойдоха.Алекс обаче наследи един разбит отбор, докато Мойс разби един шампионски отбор-това е огромната разлика между тях.

Значи сме на едно мнение! :) Бих добавил, че парите също са огромен фактор, това, че футболът се комерсиализира толкова много коства работата на Мойс по ред причини.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 апр 2014 18:30

Кашчей написа:
iliyan написа:
Кашчей написа:Готин, когато МЮ ми е станал любим отбор, ти не си бил дори в проект на Господ!

:lol: Я ме светни тогава как си го преживял :P По коя ТВ си го гледал ?!
Или може би с в.Спорт и в.Старт в ръка си го преживял :mrgreen:

Ти си същият бамбук, като кировец.
Няма да обяснявам повече!

Ти ли беше онзи бамбук който беше на гости на Боби и обясняваше , че е фен на М.Ю. от 70-те години защото знаел , че ще станат велик отбор :lol: :lol: :lol:
Кашчей Ясновидеца :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 26 апр 2014 18:33

iliyan написа:Ти ли беше онзи бамбук който беше на гости на Боби и обясняваше , че е фен на М.Ю. от 70-те години защото знаел , че ще станат велик отбор :lol: :lol: :lol:

Юнайтед са били велик отбор и преди 70-те.

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 апр 2014 18:33

badboy95 написа:
Кашчей написа:
badboy95 написа:

Нямах намерение да се заяждам с теб, мисля, че си наясно с възрастта ми. А и не виждам това какво общо има с твоите и моите твърдения за Сър Алекс. Питам те директно, за теб работата на САФ преди Юнайтед няма ли никаква тежест?

Сър Алекс бе назначен в Юнайтед именно заради успехите си с Абърдийн. Той имаше 4-5 лоши години в Юнайтед, но не го изгониха и успехите дойдоха.Алекс обаче наследи един разбит отбор, докато Мойс разби един шампионски отбор-това е огромната разлика между тях.

Значи сме на едно мнение! :) Бих добавил, че парите също са огромен фактор, това, че футболът се комерсиализира толкова много коства работата на Мойс по ред причини.

Футболът отдавна е комерсиализиран, но Мойс не можа да прежали егото си. Той пожела да е друг, но не с надграждане, а с разбиване. Успя, да го ева, но ще му е трудно оттук нататък да си намери работа в качествен отбор.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 апр 2014 18:37

iliyan написа:
Кашчей написа:
iliyan написа:

:lol: Я ме светни тогава как си го преживял :P По коя ТВ си го гледал ?!
Или може би с в.Спорт и в.Старт в ръка си го преживял :mrgreen:

Ти си същият бамбук, като кировец.
Няма да обяснявам повече!

Ти ли беше онзи бамбук който беше на гости на Боби и обясняваше , че е фен на М.Ю. от 70-те години защото знаел , че ще станат велик отбор :lol: :lol: :lol:

Илияне, ти си много тъпо парче! Дали защото си от ЦСКА или защото такъв си роден, но си тъп братче, ама много тъп!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 апр 2014 18:43

badboy95 написа:
iliyan написа:Ти ли беше онзи бамбук който беше на гости на Боби и обясняваше , че е фен на М.Ю. от 70-те години защото знаел , че ще станат велик отбор :lol: :lol: :lol:

Юнайтед са били велик отбор и преди 70-те.

Едва ли след като си изпаднал в тогавашната Втора дивизия би те смятал за велик отбор ;)
Кажи сега на един хлапак , че Блякбърн , Нотингам Форест или Лийдс са велики отбори ;)
Кашчей написа:Илияне, ти си много тъпо парче! Дали защото си от ЦСКА или защото такъв си роден, но си тъп братче, ама много тъп!

От по-тъпи мен не се обиждам :lol: :lol: :lol:
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 26 апр 2014 18:49

iliyan написа:Едва ли след като си изпаднал в тогавашната Втора дивизия би те смятал за велик отбор ;)
Кажи сега на един хлапак , че Блякбърн , Нотингам Форест или Лийдс са велики отбори ;)

Едва ли не биха те смятали за велик клуб още тогава,при положение че Юнайтед е първия английски отбор печелил ЕВРОПЕЙСКА КУПА :roll:
Ае що ли се занимавам със сперми като теб :lol:
Офтопик:
[wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg]

Офтопик:
[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg]

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 26 апр 2014 18:51

iliyan написа:Едва ли след като си изпаднал в тогавашната Втора дивизия би те смятал за велик отбор ;)

Това са 3-4 години от над 100 годишната история на клуба, не са показател по никакъв начин. Но Светата троица от 60-те е доста показателна. :mrgreen:

Офтопик:
Image

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 апр 2014 18:57

Tobacco написа:

Едва ли не биха те смятали за велик клуб още тогава,при положение че Юнайтед е първия английски отбор печелил ЕВРОПЕЙСКА КУПА :roll:
Ае що ли се занимавам със сперми като теб :lol:

Офтопик:
Като гледам аватара ти - явно устата ти е пълна със сперма :lol: :lol: :lol: Внимавай само да не оклепаш клавиатурата , че как ще пишеш не знам :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 апр 2014 19:10

badboy95 написа:

Това са 3-4 години от над 100 годишната история на клуба, не са показател по никакъв начин. Но Светата троица от 60-те е доста показателна. :mrgreen:

Какви 3-4 години ви гонят? Изпаднаха и се върнаха следващият сезон, и то така, както никой не се е връщал в Англия.

Илияне, ЦСКА е велик, защото никога не е влизал нормално в А група ли?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Манчестър Ю”