Шампионска лига | Реал Сосиедад - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Изход от двубоя

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Шампионска лига | Реал Сосиедад - Манчестър Юнайтед

Мнениеот vasilnv » 04 ное 2013 16:39

0:1
Нани вместо Янузай, Заха вместо Валенсия и Чича вместо Рууни и рокади в защита. Според мен с този състав ще спечелим, а и ще запазим някои основни играчи за мача с Арсенал.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 ное 2013 16:48

Прекалено много рокади не е на добре. Все пак става въпрос за двубой от Шампионска лига, а и още не сме си осигурили участие в следващата фаза. Мойс знае най-добре с кой състав да излезе срещу баските :)

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 04 ное 2013 16:49

vasilnv написа:0:1
Нани вместо Янузай, Заха вместо Валенсия и Чича вместо Рууни и рокади в защита. Според мен с този състав ще спечелим, а и ще запазим някои основни играчи за мача с Арсенал.

Най-вероятно вместо Валенсия ще поне Йънг или бъдещия носител на Златната топка Уелбек.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 ное 2013 16:50

Вальо, много си краен относно Дани. За тези двубои е перфектен при ротациите :)

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 04 ное 2013 16:56

MuFc1878 написа:Вальо, много си краен относно Дани. За тези двубои е перфектен при ротациите :)

Не отричам, че в някой ситуации е полезен, но.. Нещото, което напълно ми падна в очите, е че един вид не му пука за грешките. Имаше не една или две ситуации, в които губи топката оплитайки си краката и след това вместо да гони да я връща той лежи и се смее. Точно такива играчи, най-много мразя. Въпреки, че съм сравнително малък(16год(ненавършени) съм тренирал футбол доста време и нещото, на което съм научен, е че винаги, когато загубя топката трябва да гоня и да се опитвам да я върна.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 ное 2013 16:59

Между другото, живеещите фенове в Манчестър доста тачат Дани. Все пак е луд фен на Юнайтед, продукт на школата, но това на терена не винаги играе...

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 ное 2013 19:29

Отборът на Манчестър Юнайтед отлетя за Испания, където утре "червените дяволи" гостуват на Реал Сосиедад в двубой от Група "А" на Шампионската лига без четирима контузени играчи. Става дума за Дани Уелбек, Майкъл Карик, Джони Еванс и Рафаел да Силва. Бранителите получиха травми и бяха заменени по време на гостуването на Фулъм (1:3). Карик и Уелбек пък пропуснаха двубоя на "Крейвън Котидж", но все още не са възстановени от своите контузии - съответно в бедрото и коляното.
Патрис Евра и Том Клевърли също имаха оплаквания след двубоя с Фулъм, но отпътуваха с отбора за Испания.

Жалко за Рафаел и Евънс,това най-вероятно ще означава че един измежду Джоунс,Смолинг или Рио ще бъде резерва,а Видич-Евра ще заемат своите титулярни позиции.
В средата най-вероятно ще действат Фелайни и Кагава/Клевърли,а по крилата Валенсия/Заха-Нани/Йънг и разбира се Рууни и Ван Перси напред.
Бих искал да видя следния състав:Де Хея/Линдегард,Джоунс-Смолинг-Видич-Евра-Валенсия-Фелайни-Кагава-Нани-Рууни-Ван Перси.

пп:Та...щом Карик го няма,всичко е наред...Динамиката и креативността в средата са факт,Рууни и Ван Перси са във форма,така че аз лично нямам абсолютно никакви притеснения относно крайния резултат ;)

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 04 ное 2013 19:38

Де Хея
Смоулинг--Видич--Рио--Евра
Нани(иска ми се да видя Заха, но едва ли)-- Фелайни--Клевърли--Йънг
Рууни-РвП
Нещо такова очаквам :)
Би било интересно да видим Кагава зад РвП/Рууни.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 ное 2013 08:51

Един измежду Перси и Рууни трябва да бъде съхранен за неделя :!: Чича и Кагава трябва да играят днес.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 ное 2013 14:00

MuFc1878 написа:Един измежду Перси и Рууни трябва да бъде съхранен за неделя :!: Чича и Кагава трябва да играят днес.

Като титуляри!? Аз мисля,че дори и най-малкото подценяване на този двубой или детайл от него...може да ни изиграе много лоша шега!
Ван Перси и Рууни са ни основните нападатели,освен всичко друго се намират и в страхотна форма...ако,дай Боже си осигурим комфортен аванс...някъде до 70-75 минута,ще бъде пък грешка ако не се включи Чичарито,но при всички други положения Юнайтед има остра нужда от присъствието на лидерите и класата в нападение :)

Върни се в “Манчестър Ю”