Състав:Де Хея
Смоулинг, Евънс, Видич, Евра
Фелайни, Карик
Янузай, Рууни, Кагава
ван Перси
Манчестър Юнайтед - Саутхемптън
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Саутхемптън
old_traff написа:Състав:Де Хея
Смоулинг, Евънс, Видич, Евра
Фелайни, Карик
Янузай, Рууни, Кагава
ван Перси
Ашли скоро не е играл, Дани предвид,че е титуляр за Англия тук е задължителен!
Заха отново ще е водоноска
- old_traff
- Контакти:
Интересна ще ми е двойка Фелайни-Джоунс. 
Срещу добре организиран и особено стабилен в защита отбор,какъвто е Саутхемптън,мисля че трябва да се акцентира върху креативността и скоростта в халфовата линия!
Линдегард-Рафаел-Евънс-Джоунс-Евра-Валенсия-Клевърли-Кагава-Заха-Рууни-Ван Перси
Линдегард-Рафаел-Евънс-Джоунс-Евра-Валенсия-Клевърли-Кагава-Заха-Рууни-Ван Перси
Янузай трябва да е титуляр задължително. Заслужи си това право!
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Янузай трябва да е титуляр задължително. Заслужи си това право!
Не,Аднан трябва да бъде в перфектна форма и свеж,защото в сряда го чака голямото предизвикателство-дебюта в Шампионската лига,там е просто задължителен като титуляр
За "Светците" е доста по-важно тандема Рафаел-Валенсия да оперира отдясно и разбира се включването на Уилфи Заха,който да поразвинти малко защитата на Почетино;)
Добре, че дербито Фулъм - Палас не е в събота, та ще дават мача по Диема 
- t0bl3ro_bg
‘From the beginning I wanted to play to United and now I’ve got the chance,’ he told Kosovo television station KTV.
"От начало исках да играя за Юнайтед и сега имам този шанс" сподели Янузай пред телевизия КТV
‘I work hard in training, the manager gave me an opportunity and I managed to score the two goals against Sunderland – I was really happy with both strikes.
Тренирам здраво и мениджърът ми даде възможност от която се възползвах и вкарах два гола срещу Съндърланд.
‘I am a United player and will give everything for United.
Аз съм футболист на Юнайтед и ще направя всичко за клуба.
‘I want to give the maximum for the team and become the best player in the world.’
Ще дам максимума от себе си за тима, също така искам да се превърна в най-добрия играч в света
Очаква се да подпише 4 годишен контракт.
"От начало исках да играя за Юнайтед и сега имам този шанс" сподели Янузай пред телевизия КТV
‘I work hard in training, the manager gave me an opportunity and I managed to score the two goals against Sunderland – I was really happy with both strikes.
Тренирам здраво и мениджърът ми даде възможност от която се възползвах и вкарах два гола срещу Съндърланд.
‘I am a United player and will give everything for United.
Аз съм футболист на Юнайтед и ще направя всичко за клуба.
‘I want to give the maximum for the team and become the best player in the world.’
Ще дам максимума от себе си за тима, също така искам да се превърна в най-добрия играч в света
Очаква се да подпише 4 годишен контракт.
- Dexter Lord
- Контакти:
smoothc написа:Срещу добре организиран и особено стабилен в защита отбор,какъвто е Саутхемптън,мисля че трябва да се акцентира върху креативността и скоростта в халфовата линия!
Линдегард, Евънс, Кагава, Заха - Това са хората, които не си уцелил за жалост, според мен..
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта