Маруан Фелайни - Фен тема
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Маруан Фелайни - Фен тема
Няма значение откъде, просто феновете на се обединени, което никак не е добре
За мен Фелайни е успешен трансфер!
- t0bl3ro_bg
Разбира се, макар че все още не сме го видели в игра.
t0bl3ro_bg написа:Разбира се, макар че все още не сме го видели в игра.
На мен ми е любимец, така че мнението ми е пристрастно
- t0bl3ro_bg
Няма значение, то се вижда, че може да направи промяната именно той. 
Mihail Mantarkov публикува на Манчестър Юнайтед Фен Група !!!
Mihail Mantarkov публикува на Манчестър Юнайтед Фен Група !!!
Малко цифрички за Маруан Фелайни: в последния си сезон за Евъртън 2012-13г, е изиграл 31 мача във ВЛ, вкарал е 11 гола, 3 от които са срещу нас, Арсенал и Сити, и има 6 асистенции. Като прибавим към това физическата мощ, интелектът с който играе и не на последно място техниката, смятам, че никак не е зле за опорен халф. Личното ми мнение е, че в Англия има само още един играч на същата позиция, който да е от същата класа и това е Яя Туре.
Абе и аз чета,но пък не съм видял нещо против Фелайни.По-скоро има недоволство от тва че взехме само един футболист,в случая Маруан.
Офтопик:
Офтопик:
- terry_lampard
- Контакти:
superspiro написа: А и често добрите футболисти отиват от малък отбор в голям- например Бейл, Модрич, Бербатов.
Уейн и той искаше ама
Иначе ще внесе малко класа в средата на терена, каквато нямаше в отбора до момента. Една птичка пролет не прави и ядовете ще продължат.

ахахахахахах,как си вярвате че РУУНИ е искал при вас
Искаше колкото Фалкао и Кавани,а накрая взехте дъртия Ето'О
Като искаше,що не отиде бе? Нали бяхте убедени в трансфера му? Моу се помъчи да направи психологическите игри на СЪР АЛЕКС,ама нещо не му се получиха и Уаза беше най-силен точно срещу твоя отбор.
Като искаше,що не отиде бе? Нали бяхте убедени в трансфера му? Моу се помъчи да направи психологическите игри на СЪР АЛЕКС,ама нещо не му се получиха и Уаза беше най-силен точно срещу твоя отбор.
Офтопик:
Офтопик:
Фелайни: Искам да съм новия Рой Кийн
Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Маруан Фелайни обяви, че иска да бъде за отбора това, което преди години бе Рой Кийн. Фелайни очаква своя дебют срещу Кристъл Палас в събота.
„Кийн беше агресивен футболист, който можеше да спечели всяка топка. Може би и аз ще се справя с тази задача,“ коментира белгийският национал. „Мога да се преборвам за топката, мога да я чистя. Мога да играя доста чисто.“
Кийн бе и капитан на Ман Юнайтед, и основна движеща сила на тима дълги години. Фелайни играеше като по-атакуващ полузащитник в Евертън, но сега Дейвид Мойс смята да го прати назад.
„Мениджърът решава къде да ме постави, но аз искам да играя като дефанзивен халф,“ каза още Фелайни.
Ето това, приятели, вече е приказка
Добър дебют за Фелайни
Доволен съм, че бе привлечен в Юнайтед!