Манчестър Юнайтед - Рединг
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Рединг
След добрата работа на Мойс и компания,сега е важно и ние да си вземем на пръв поглед лесния мач.

Офтопик:
Офтопик:
Офтопик:
rakiQ написа:След добрата работа на Мойс и компания,сега е важно и ние да си вземем на пръв поглед лесния мач.
Просто е задължително..... на 8-ми искам шпалир

MuFc1878 написа:rakiQ написа:След добрата работа на Мойс и компания,сега е важно и ние да си вземем на пръв поглед лесния мач.
Аз искам ако я взимаме предварително,да я вземем на Емирейтс или срещу шитняците

Офтопик:
Офтопик:
Офтопик:
COME ON, MIGHTY REDS
rakiQ написа:MuFc1878 написа:rakiQ написа:След добрата работа на Мойс и компания,сега е важно и ние да си вземем на пръв поглед лесния мач.
Аз искам ако я взимаме предварително,да я вземем на Емирейтс или срещу шитняците
Аз искам да е на Олд Трафорд!
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- White Fang
- Контакти:
След като гледах повторението от миналият сезон сутринта по Диема и това 2:2 до 20 минута, силно се надявам да не стане такъв фал.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
White Fang написа:След като гледах повторението от миналият сезон сутринта по Диема и това 2:2 до 20 минута, силно се надявам да не стане такъв фал.
Тоя сезон в мачове на Юнайтед всичко е възможно

MuFc1878 написа:White Fang написа:След като гледах повторението от миналият сезон сутринта по Диема и това 2:2 до 20 минута, силно се надявам да не стане такъв фал.
Всеки вижда че този сезон просто не можем да пазим резултат.Предишни сезони ако поведем с 1:0,още повече пък с 2:0 си беше ясно как ще завърши мача.

Офтопик:
Офтопик:
Офтопик:
rakiQ написа:MuFc1878 написа:White Fang написа:След като гледах повторението от миналият сезон сутринта по Диема и това 2:2 до 20 минута, силно се надявам да не стане такъв фал.
Всеки вижда че този сезон просто не можем да пазим резултат.Предишни сезони ако поведем с 1:0,още повече пък с 2:0 си беше ясно как ще завърши мача.
Да ама сега с 0:2 да падаме до 70тата знаеш, че не сме загубили.

Сити загубиха от Евъртън. Сега е момента Юнайтед да подпечатат шампионската титла. Неприятното усещане за лош развой на мача с Рединг взе да ме напуска.