Манчестър Юнайтед - УБА
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - УБА
3 точки, а пък с какъв резултат не ме интересува!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
Последният ни мач за 2012г,в който нямаме право на грешки и победата е просто задължителна!
Драматичната победа вчера и загубата на Сити,със сигурност ще вдъхнат още по-голяма увереност у играчите,а и със сигурност сър Алекс ще направи доста промени в състава.
УБА се представят страхотно от началото на сезона,притежават и доста опитни играчи,а и в интерес на истината в последно време,въпреки че печелим срещу тях,те винаги ни затрудняват максимално.
Аз лично очаквам сър Алекс да направи доста промени в състава,като например:
Линдегаард
Джоунс
Видич
Евънс
Евра
Йънг
Клевърли
Флечтър
Уелбек
Ван Перси
Разбира се това е мое предположение,но за Клевърли,Видич и Флечтър съм убеден,че ще започнат титуляри
Драматичната победа вчера и загубата на Сити,със сигурност ще вдъхнат още по-голяма увереност у играчите,а и със сигурност сър Алекс ще направи доста промени в състава.
УБА се представят страхотно от началото на сезона,притежават и доста опитни играчи,а и в интерес на истината в последно време,въпреки че печелим срещу тях,те винаги ни затрудняват максимално.
Линдегаард
Джоунс
Видич
Евънс
Евра
Йънг
Клевърли
Флечтър
Уелбек
Ван Перси
Разбира се това е мое предположение,но за Клевърли,Видич и Флечтър съм убеден,че ще започнат титуляри
smoothc написа:Последният ни мач за 2012г,в който нямаме право на грешки и победата е просто задължителна!
Линдегаард
Джоунс
Видич
Евънс
Евра
Йънг
Клевърли
Флечтър
Уелбек
Ван Перси
Да, те може би са най-неудобния ни съперник. Сезон 2010/2011 именно от тях загубихме единствените си точки на ОТ. Миналия сезон първия мач ги бихме с гол на Йънг (
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
rebel написа:По-дървен футболист от чичарито Ман.Ю. не е имал....
1.Чичарито се пише с Главна буква!
2.Не е най-техничният,но със сигурност е един от най-упоритите в отбора! И най-важното-никога не се оплаква и не мрънка
3.Винаги е позитивно настроен и уверен,че ще отбележи-може 5 пъти да изпусне,но на 6 ще вкара и то в 93минута!
4.80-90% от головете му за Юнайтед-са от изключително значение-победни или носещи равенство!
5.КПД му е невероятен,предвид игровите му минути.....особено през сезон 2010-2011-реално ни изработи близо 20точки,които бяха в основата на 19-та ни титла!
6.Аз лично не се сещам за толкова млад играч в Юнайтед,направил такъв фурор и то в дебютният си сезон
smoothc написа:rebel написа:По-дървен футболист от чичарито Ман.Ю. не е имал....
1.Чичарито се пише с Главна буква!
2.Не е най-техничният,но със сигурност е един от най-упоритите в отбора! И най-важното-никога не се оплаква и не мрънка![]()
3.Винаги е позитивно настроен и уверен,че ще отбележи-може 5 пъти да изпусне,но на 6 ще вкара и то в 93минута!
4.80-90% от головете му за Юнайтед-са от изключително значение-победни или носещи равенство!
5.КПД му е невероятен,предвид игровите му минути.....особено през сезон 2010-2011-реално ни изработи близо 20точки,които бяха в основата на 19-та ни титла!
6.Аз лично не се сещам за толкова млад играч в Юнайтед,направил такъв фурор и то в дебютният си сезон
7.Винаги съм спокоен когато имаме играч като него на пейката. Може да влезе и да вкара, ако ще и 1 минута да остава до края на мача
-
tsvetomir01
- Контакти:
искам така
--------------де хеа--------------
смолинг----видич-----евънс----евра
клевърли--флечър----карик---юънг
-------------перси------чичирито
--------------де хеа--------------
смолинг----видич-----евънс----евра
клевърли--флечър----карик---юънг
-------------перси------чичирито
- GGMU_forever
GGMU_forever написа:Аз искам 4:0 с голове на ернандез,ван перси и евънс
Евра къде е
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти: