Ще играем почти сигурно с един нападател и 5 зад него.
Клев-Скоулс-Карик
Валенсия-Руни
Перси
Едва ли ще допусне САФ да сме толкова зле отзад отново, но пък от друга страна може да рискува и с офанзивна система, тъй като може да ни спаси, но пък може и да ни унищожи. Така че ще е интересно да видим какво ще предпочете, аз залагам на 4-5-1, но да видим. Винаги взима нестандартни решения. Малко късмет, малко магия и всичко ще е окей.
Челси-Манчестър Юнайтед 28-10-2012
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Челси-Манчестър Юнайтед 28-10-2012
Дано да стане хубав мач и по-добрият да победи. Само се надявам да няма съдииски грешки.
Прогноза: 2:3
Прогноза: 2:3

t0bl3ro_bg написа:Ще играем почти сигурно с един нападател и 5 зад него.
Клев-Скоулс-Карик
Валенсия-Руни
Перси
Едва ли ще допусне САФ да сме толкова зле отзад отново, но пък от друга страна може да рискува и с офанзивна система, тъй като може да ни спаси, но пък може и да ни унищожи. Така че ще е интересно да видим какво ще предпочете, аз залагам на 4-5-1, но да видим. Винаги взима нестандартни решения. Малко късмет, малко магия и всичко ще е окей.
Според мен пък независимо от очакваното трудно гостуване,Фърги няма да се поколебае и ще пусне Уелбек+РВП,Рууни и Валенсия на крилото.Скоулс здължително трябва да е титуляр.

Офтопик:
Офтопик:
Офтопик:
- Само Сините!
- Контакти:
t0bl3ro_bg написа:Ще играем почти сигурно с един нападател и 5 зад него.
Клев-Скоулс-Карик
Валенсия-Руни
Перси
Ае кви са тия че се ше съобразяваме с тях,и ше играем с 5 халфа?

Айде дяволи
поход към завоевание на Моста!

Изборът пред сър Алекс ще бъде наистина сложен,но да се нядаваме,че той ще избере възможно най-оптималният състав,който да ни донесе успехът в този мач
Разбира се не трябва да забравяме,че едно от най-силните оръжия за Челси,е изключителната скорост в халфовата линия-(Мата,Азар,Рамирес,Оскар) и от тази гледна точка,сър Алекс трябва да намери перфектното противодействие,най-вече във вътрешността на халфовата линия!
Аз лично се сещам за една...бих я нарекъл-екстравагантна,но изпълнена със свежест,скорост и опит идея:Йънг,Клевърли,Рууни,Карик,Валенсия--------->Ван Перси(като единствен нападател).
Да,факт е че всеки очаква Скоулси да е титуляр,но енергията(скоростта) и креативността на Рууни+Клевърли-конкретно за този двубой,мисля че би могла да бъде една идея по-ефективна
В защитата ситуацията изглежда предвидима-Рио,Евра,Рафаел,Евънс,а ако Линдегаард е възстановен напълно,считам че има добри шансове да бъде титуляр.
GGMU!

Разбира се не трябва да забравяме,че едно от най-силните оръжия за Челси,е изключителната скорост в халфовата линия-(Мата,Азар,Рамирес,Оскар) и от тази гледна точка,сър Алекс трябва да намери перфектното противодействие,най-вече във вътрешността на халфовата линия!
Аз лично се сещам за една...бих я нарекъл-екстравагантна,но изпълнена със свежест,скорост и опит идея:Йънг,Клевърли,Рууни,Карик,Валенсия--------->Ван Перси(като единствен нападател).
Да,факт е че всеки очаква Скоулси да е титуляр,но енергията(скоростта) и креативността на Рууни+Клевърли-конкретно за този двубой,мисля че би могла да бъде една идея по-ефективна

В защитата ситуацията изглежда предвидима-Рио,Евра,Рафаел,Евънс,а ако Линдегаард е възстановен напълно,считам че има добри шансове да бъде титуляр.
GGMU!

100% схемата ще е 4-5-1... при тази рехава защита ще затворим центъра!!! Но при ранен гол на Челси всичко отива на кино.....
Van Persie
Welbeck/Nani-Rooney-Valencia
----------------Scholes---------Carrick------------
Evra-------Evans----------Rio---------Rafa
Все още имам колебания кой измежду Линдегаард и Де Хея е по-добрия избор,но един ФЪРГИ знае.
Welbeck/Nani-Rooney-Valencia
----------------Scholes---------Carrick------------
Evra-------Evans----------Rio---------Rafa
Все още имам колебания кой измежду Линдегаард и Де Хея е по-добрия избор,но един ФЪРГИ знае.

- t0bl3ro_bg
MuFc1878 написа:100% схемата ще е 4-5-1... при тази рехава защита ще затворим центъра!!! Но при ранен гол на Челси всичко отива на кино.....
Мхм..
Само Сините! написа:Ае кви са тия че се ше съобразяваме с тях,и ше играем с 5 халфа?
Като стил, като играчи - всичко им е по-добро от нашето в момента. Азар ще ни тормози много от единият фланг, от другия Оскар и Мата, отделно ако пусне и Рамирес - стават 4 атакуващи с което може да ни взривят отвсякъде. Излезнем ли първите 10 минути да се браним ще допуснем със сигурност гол и както каза МЮФК ще е трудно да обърнем, както правехме до сега в 5 от случаите.
Нека да изчакаме още 1 ден да видим САФ какво ще реши, върти ми се из главата, че в схемата на игра ще бъде и Чичарито, като това ще бъде с цел да се изненада противника на контра. Believe !