Ливърпул - Манчестър Юнайтед 23/09/2012
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед 23/09/2012
Досега мачът на Ливърпул в Швейцария не е лесен.Надявам се да са по-уморени за мача в неделя и дано Фърги да използва това.
ЗА ВИСОКА БАНКЕТНА КУЛТУРА.
borkata написа:Досега мачът на Ливърпул в Швейцария не е лесен.Надявам се да са по-уморени за мача в неделя и дано Фърги да използва това.
Нали не мислиш, че те ще излезнат с този състав, който сега играе
Jones, Wisdom, Carragher, Coates, Robinson, Suso, Hendo, Shelvey, Assaidi, Pacheco, Sterling.
0:1
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/5da55d4c74937239e1815a1e7c4e803e/tumblr_mep3leVMSY1qiqjvto2_500.gif[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/a00cbada014a5ae7619debfba8b90a6b/tumblr_mfi1cp9yxK1qk1fueo1_500.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/a00cbada014a5ae7619debfba8b90a6b/tumblr_mfi1cp9yxK1qk1fueo1_500.gif[/wrapimg][/offtopic]
Само Сините! написа:Господи помилуй, амин, нека умрат просто. Нека ги бием с 0.5 на 0 поне. не искам "зрелища" нито "хубав мач", нито "оспорван мач" нито което и да било от тия лайнарски клишета. Искам 1 на мъка за нас и тва е всичко. Не ме ебе кой ще играе, кой ще вкарва, кой ще прави дузпи и червени картони и т.н. Просто да си тръгнем с 3те точки и толкова. Мерси.
П.П. Мъжки полов орган ЗА лузърите!
П.П.2. - пак мерси.
+1878.
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]
urkoto написа:Категорична победа на трагичния Юнайтед над доказаните ментета и некадърници от Ливърпул с 5:0. Анти герой на мача - Стиви Плейстейшъна, чието име трябва да бъде изтрито веднъж завинаги от аналите на историята на този някога велик отбор.
Ти си най-голямата издънка на света ужас

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
momchil написа:[center]De Gea
Rafael---Rio---Vidic----Butner
Cleverley---Carrick
-------------Valencia-----------Kagawa---------
---------------------RVP---Rooney---------[/center]
2:3
Оуууу лелее как искам с тоя състав да ни излезете на Анфилд. Ще ви се стъжни бързо. Това откъм спортната злоба

ПС:Дано няма нови скандали и всичко да е на футболна основа
ПС2:Фенове на Юнайтед? Питам съвсем сериозно и не злорадствам. Не смятате ли че някой футболисти са ви надцени? Например-Карик не е ли дърво?; с какво Де Хеа ви е по добър от резервният вратар?;Нани не е ли безполезен с лакомията си да се шопи постоянно? И не смятате ли че Рууни не е същият футболист отпреди 3 години? Зя мен този човек прецака Анхлия на евро 2012(сега ще ми кажете Керъл ли да играе). (Ами не,Дефоу си беше в форма и е завършен нападател) .
Е,ако може някои ИСТИНСКИ фен на Юнайтед да ми отговори на въпросите искрено ще му благодаря

мамичката ви мръсна аз на вас малки утрепки комлексарчета долни недорасли нямащи си на идея от футбоол .... Млъкнете и спреде да говорите за Ливърпул това е един от най-великите отбори и един от най-великите капитани в историята е деца мой ...
The Crow написа:Оуууу лелее как искам с тоя състав да ни излезете на Анфилд. Ще ви се стъжни бързо. Това откъм спортната злоба![]()
ПС:Дано няма нови скандали и всичко да е на футболна основа
ПС2:Фенове на Юнайтед? Питам съвсем сериозно и не злорадствам. Не смятате ли че някой футболисти са ви надцени? Например-Карик не е ли дърво?; с какво Де Хеа ви е по добър от резервният вратар?;Нани не е ли безполезен с лакомията си да се шопи постоянно? И не смятате ли че Рууни не е същият футболист отпреди 3 години? Зя мен този човек прецака Анхлия на евро 2012(сега ще ми кажете Керъл ли да играе). (Ами не,Дефоу си беше в форма и е завършен нападател) .
Е,ако може някои ИСТИНСКИ фен на Юнайтед да ми отговори на въпросите искрено ще му благодаря
Първо за надценените футболисти. Аз мисля, че във всеки един отбор има такива играчи. Не ми казвай, че в Ливърпул всичките заслужават да са играчи на Ливърпул. Така и е в Ман. Юн. Точно за Карик, не знам. Аз не бих казал, че е лош футболист. По-скоро Еванс го имам за лош футболист. Лично аз, изобщо не го харесвам. Къса ми нервите само като е на терена. А какво остава като направи някоя наивна и тъпа грешка

Второ за Де Хея. Смятам, че и той и Линдегард са добри вратари и заслужават да са в отбор като Манчестър Юнайтед. САФ постоянно ги редува, за да могат да получат еднакво игрово време. Който покаже по-добра форма, той е титуляр. За мен Де Хея трябва да е първи избор. Лично мнение, не ангажирам никого с него.
За Нани. Тук си прав. Наистина лакомията му идва в повече. Мислех, че с времето, САФ ще го промени, но уви. Все същият си е. Има някои уникални отигравания и голове, но са рядкост.
За Рууни - само добро или нищо. Поне за мен е така. Само с присъствието си на терена, Юнайтед е с едни гърди напред. Ако не можеш да ме разбереш, виж примерно Джерард при вас. В каквато и да е форма, самото му присъствие в стартовите 11, променя облика на отбора. Такъв е и Тери за Челси.
- lrlazarov_19
- Контакти:
О, тука огромна засилка и с пълна сила, бой, бой, бой. Всичкият потенциал, който имаме, трябва да е на терена. Няма нищо по-мотивиращо от победа над Ливърпуул на Анфилд. Такъв шанс да ги изпратим в зоната на изпадащите никога не трябва да се пропуска! Имам огромен респект към този отбор, но в следващите няколко дена няма да изпитвам нито респект, нито състрадание, нито нищо! Преди мача се почитат жертвите от Хилсбъро и после битката започва!
ПС: Дано Рууни да е готов, защото едва ли има човек на света, който да играе с по-голяма спортна злоба срещу тях!
ПС: Дано Рууни да е готов, защото едва ли има човек на света, който да играе с по-голяма спортна злоба срещу тях!
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
-
- Контакти:
ivo77 написа:1:1
[center]Liverpool v Manchester United head-to-head record
At Liverpool (85)games:
Liverpool 42 wins
Man. Utd 23 wins
Draws 20
Goals 144-95