Интер - Манчестър ???

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Re: Интер - Манчестър ???

Мнениеот Lord of memories » 21 фев 2009 11:29

momo написа:Аз мисля че Юнайтед ще спечелят мача с 2:0 едва ли Интер ще успеят да вкарат гол. А и да не забравяме че Юнайтед са в серия от 19 мача без загуба в ШЛ , а рекорда се държи от Аякс(21 мача). Както е тръгнало и този рекорд ще падне 8-) 8-)

Хех т'ва не го знаех, значи освен че не трябва да загубим двата мача с Интер, трябва и срещу евентуалния следващ съперник да не падаме.
GGMU

di4o
Контакти:

Манчестър отстранява Интернационале Милано

Мнениеот di4o » 21 фев 2009 11:54

Важното е да се отстрани Интернационале и "Специалния",пък рекордите... Те не ме топлят толкова ! :)
Бербатов ще се окаже асото в ръкава на Сър Алекс,според мен.В Шампионска лига и Купа не Уефа е неудържим просто. :lol:
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Re: Манчестър отстранява Интернационале Милано

Мнениеот Lord of memories » 21 фев 2009 13:14

di4o написа:Важното е да се отстрани Интернационале и "Специалния",пък рекордите... Те не ме топлят толкова ! :)
Бербатов ще се окаже асото в ръкава на Сър Алекс,според мен.В Шампионска лига и Купа не Уефа е неудържим просто. :lol:

Да, ама ден за ден, да опънем Блекбърн неска пък после ше му мислим.
GGMU

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 21 фев 2009 16:10

Ще ги опънем Блекбърн бре ,Лорде!Съмняваш ли се ? :) Съра ги нахъсва много здраво тоз сезон,излизат и почват да мачкат...То и така трябва да е.
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 22 фев 2009 20:10

Сега англичаните имат проблем с защитата... незнам незнам какво ще правят и то в Италия.Май ще се борят за равен, все пак 1-1 на чужд терен не е никак зле.тъкачее Успех на БЕрба.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 22 фев 2009 21:20

Нали това казах, че Интер ги мразя след Ц(*КА, защото само купуват мачове и първенството се обезсмисля...

За едните дузпа - в българското първенство, за да вкарат гол на вечния враг, а другите с ръка да вкарат... какво по-жалко може да има от това?!

To тогава трябва и Левски да мразиш и те бая мачове купиха последните 15 години,да не говорим колко измислени дузпи са получили,миналата година им дадоха една и за игра с глава на противников играч в наказателното поле :D :D :lol: :P .
Колкото до мача мисля,че Манчестър няма да имат големи проблеми с Интер 2-1 или 3-1 за дяволите според мене

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 22 фев 2009 21:25

Няма да е лесен мача, заради контузиите на защитниците. Но от друга страна Юнайтед има страшна атака сравнение с интер...
На жабарите единственият им що годе добър нападател е Ибрахимович.Другите не стават за нищо.Докато Юнайтед си имат Бербатов, Рууни, Роналдо, Тевес... играчи които ако се надъхат и не могат да бъдат спрени! Надявам се естествено на победа за Манчестър 1:2 може би... :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 23 фев 2009 12:45

...защитна формация в следния вид: Рафаел да играе вдясно, а брат му Фабио вляво, това ще позволи на Патрис Евра да премине в центъра на отбраната, където да партнира на Патрис Евра.

:D :D :D :D
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 23 фев 2009 13:39

Клонираните атакуват ;) Знаех си, че Юнайтед ще разработят новата технология :) До сега я караха само на братя, но защо да се ограничават?!? Чак да му се чуди човек на Сър Алекс как при положение, че има от всичко по две, се оплаква от кадрови проблеми :lol:
Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”