Цялата идея с консултантската позиция е тотална малоумна и за мен. А назначаването на временен треньор пък няма да го коментирам. Искаш промяна, изкарай сезона със сегашният си, после назначавай постоянен. Или назначавай по средата на сезона постоянният си треньор, за да може да си прави плановете.
Това да имаш временен треньор, който шял да бъде консултант след това беше тотална пародия на Глейзърс. Да видим дали няма да съсипят и Тен Хаг
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Astronomer
- Контакти:
- Scholesy93
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Жалко за Рангник. Трябваше ни футболен човек в борда, даже повече отколкото на тренировките. Смятах, че Рангник и Тен Хаг в тандем щяха да работят добре , но и Тен Хаг явно не е държал да работи с германеца. А и той прие да е национален треньор в Австрия. Две работи едновременно, малко трудно и двете да ги вършиш добре.
Следващата година ще се види тия играчи какво струват. Шест месеца Ралф ги нагъна да работят усърдно, те тотално абдикираха. Поне съобщението от борда е ясно-Тен Хаг е новият треньор, и там ще има потене и мъчене на тренировки. Кой оцелее оцелее, кой не оцелее-вратата. Той Погба си мислеше, че 3 години ще си влачи краката и в края пет клуба ще си отворят чековете и вратите и ще го приветстват. Май само ПСЖ остана, щото там надценените примадони са на почит. Нито Клоп, нито Пеп, нито татко Карло или Шави искат да работят с такъв дроб. Време е на тренировките и по върховете на клуба да се въведе някаква работна етика и дългосрочна политика за развитие. Тен Хаг, от това което се пише, държи на това най-много. А не на принципа на Жозе или ван Гаал-дайте ми 200 милиона да ги профукам за едно лято и да видим какво ще стане.
Следващата година ще се види тия играчи какво струват. Шест месеца Ралф ги нагъна да работят усърдно, те тотално абдикираха. Поне съобщението от борда е ясно-Тен Хаг е новият треньор, и там ще има потене и мъчене на тренировки. Кой оцелее оцелее, кой не оцелее-вратата. Той Погба си мислеше, че 3 години ще си влачи краката и в края пет клуба ще си отворят чековете и вратите и ще го приветстват. Май само ПСЖ остана, щото там надценените примадони са на почит. Нито Клоп, нито Пеп, нито татко Карло или Шави искат да работят с такъв дроб. Време е на тренировките и по върховете на клуба да се въведе някаква работна етика и дългосрочна политика за развитие. Тен Хаг, от това което се пише, държи на това най-много. А не на принципа на Жозе или ван Гаал-дайте ми 200 милиона да ги профукам за едно лято и да видим какво ще стане.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
-
Astronomer
- Контакти:
Имам някакво лошо предчувствие, че Погба ще си остане с нас. Докато не видя официално че не е при нас, не се радвам, че да не вземе нашите герои да му предложат нов, пет годишен договор, със заплата 500 000 заради доброто му представяне през изминалите години и Тен Хаг да започне да обяснява как той го е искал и как ще гради отбора покрай него и Харко Капитанко.
Погба официално си ни напуска и договора му е до сряда! Затворена страница е вече!
-
Astronomer
- Контакти:
Така е, да! Просто като гледам какви абсурди се случват в съвременния футбол и ми настръхва косата. До сряда е договора му, което означава, че има още три дена до края му. Докато не го видя, че е свободен агент, не мога да се успокоя. За Лингард също. Но също голямо притеснение ми е и Марсиал. Тоя търтей какво ще го правим, не знам и аз!
Погба може да остане при нас да тренира, ако няма договор, но няма да играе, освен ако не му предложат нов договор.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
-
Astronomer
- Контакти:
Jackxxx написа:Погба може да остане при нас да тренира, ако няма договор, но няма да играе, освен ако не му предложат нов договор.
Именно! И в този ред на мисли, ще отида по-далеч: няма да се успокоя докато не го видя в друг отбор официално (а не просто свободен агент понеже пак може да му предложим договор като такъв).
David De Gea new contract verbally agreed, he will sign a new five year contract at Manchester United in the upcoming weeks
New Weekly Wages - £250k/week
Annual Salary - £12 million
No signing bonus
David De Gea will take a pay cut from £375k/week down to £250k/week to stay at Manchester United for another five years, he loves the club, and will play for Man United as long as the club wants him. The verbal agreement didn't take long, De Gea has committed his rest of the career to Man United. This new five year contract means David De Gea will be one of the longest serving players at the club with 16 years of service.
Reported by Atheletic UK
Четох и че след провала да влезем в ШЛ е имало 15% намаление на заплатите на футболистите. Силно се надявам заплатите да влязат в някакъв допустим интервал. А и по този начин като привличаме нови футболисти знаем, че идват не за да си оправят банковата сметка, а реално за да играят за клуба.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
-
Astronomer
- Контакти:
Само с напусналите до момента пестим по близо 1 млн. евро на седмица за заплати. Лудост направо! От тях, единствено Мата си заслужи заплатата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Явно акцента в селекцията ще падне върху средната линия ! И много правилно. Ние точно там сме ТОТАЛ ЩЕТА !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]