Манчестър Юнайтед - Атлетик Билбао

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

di4o
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Атлетик Билбао

Мнениеот di4o » 09 мар 2012 10:13

naduvko написа:
sMotLiO написа:Иначе всичко е наред,когато попиташ разни фенчета. Нали Скоулс го върнаха (не знам в историята на футбола дали е имало по-голям ход на отчаяние) и Гигс ще рита през следващия сезон. Този отбор се превръща във все по-голямо посмешище с времето

Адмирации! Добре че не спомена и имена, че веднага щяха да те наплюят фенчетата :)

+1
Нищо против Гигс и Скоулс, просто вече не са за голям футбол . Откак е дошъл Бербатов, отбора се нуждаеше от класен халф (поне един). Това са 4 години без качествено попълнение . Лично мнение ... ;)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 09 мар 2012 10:19

Заслужена победа на Билбао. Много добър футбол, въпреки, че втория гол беше от засада, отборът си надигра съперника и си спечели. Юнайтед определено не игра по начина, по който игра срещу Аякс, защото играчи като Рууни и Гигс няма как да не променят играта. Но въпреки всичко, Билбао в 60% от времето беше по-добрия отбор и заслужено си взе мача. Очаквам много свирепа битка в реванша и в крайна сметка, ако Юнайтед не излезе с най-доброто, Билбао да спечели и да продължи. :)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 09 мар 2012 10:42

Атлетик изнесоха футболен урок, не само на Юнайтед, а и на всички отбори, как трябва да се играе срещу Манчестър. Проблема за пореден път идва от надменността и арогантността на Юнайтед. Излизат с мисълта ние сме Юнайтед те излизат с свалени гащи, да ама не. Това ще е и големия проблем на Юнайтед след ерата Фъргюсън. Това не е ВЛ, това е Европа. Юнайтед трябва да вкара 3 гола на Сан Мамес, правили сте го преди, самоче тогава допускате 5. Поне за мен Юнайтед е аут от турнира, не заради това, че падат с 2:3 у дома, а заради надменността и арогантността, с която подхождат във всеки един мач, освен срещу Сити.

П.С. пича с аватара на Клевърли(съжалявам, че не ти знам ника) казваш, че никой не се гаври с Юнайтед, не го приемай като заяждане, но да загубиш от кръвния си враг с 5 гола разлика на Олд Трафорд без да имаш повече от 3-4 голови положения мисля, че си е пълна гавра. Ти го смятай както искаш.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 09 мар 2012 10:48

sMotLiO написа:Иначе всичко е наред,когато попиташ разни фенчета. Нали Скоулс го върнаха (не знам в историята на футбола дали е имало по-голям ход на отчаяние) и Гигс ще рита през следващия сезон. Този отбор се превръща във все по-голямо посмешище с времето

Съжалявам, но наистина картинката е от жалка по жалка... гръбнака на Юнайтед - Скоулс(37) и Гигс(38), това за отбор от калибъра на Юнайтед е недопустимо. Заслужавате да не станете шампиони само заради простотиите на САФ.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 09 мар 2012 10:52

KingKenny написа:Атлетик изнесоха футболен урок, не само на Юнайтед, а и на всички отбори, как трябва да се играе срещу Манчестър. Проблема за пореден път идва от надменността и арогантността на Юнайтед. Излизат с мисълта ние сме Юнайтед те излизат с свалени гащи, да ама не. Това ще е и големия проблем на Юнайтед след ерата Фъргюсън. Това не е ВЛ, това е Европа. Юнайтед трябва да вкара 3 гола на Сан Мамес, правили сте го преди, самоче тогава допускате 5. Поне за мен Юнайтед е аут от турнира, не заради това, че падат с 2:3 у дома, а заради надменността и арогантността, с която подхождат във всеки един мач, освен срещу Сити.

П.С. пича с аватара на Клевърли(съжалявам, че не ти знам ника) казваш, че никой не се гаври с Юнайтед, не го приемай като заяждане, но да загубиш от кръвния си враг с 5 гола разлика на Олд Трафорд без да имаш повече от 3-4 голови положения мисля, че си е пълна гавра. Ти го смятай както искаш.

Идеята ми беше, че и Рилски Спортист да дойдат на Олд Трафърд и ни бият 2:8, пак няма да го възприема като гавра, защото целта на футбола не е да се гавриш със съперниците си, а точно обратното - да ги уважаваш ;) Аз уважавам абсолютно всички отбори, особено тези които са ни най-големи съперници. И много се дразня на злобата на повечето хора към Юнайтед, която според мен се дължи на донякъде неуспешния престой на Бербатов.
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 09 мар 2012 11:31

smoothc написа:Манчестър Юнайтед винаги се е славил като отбор,изграден от джентълмени! Играчите и цялото ръководство,са подготвили специална изненада за всички фенове и най-вече за нежната половина от феновете на Юнайтед,която обаче едва ли ще се хареса на тези от Атлетико Билбао ;)
Но както е известно от Юнайтед винаги са били великодушни и припомнят,че все пак Баските фенове се намират в "Театъра на мечтите",което им дава възможност да помечтаят,а нали мечтите са безплатни(би казал сър Алекс,намигвайки)...

[wrapimg=]http://eaxan.mobile9.com/download/media/210/devilgirl-_bbf74ejr.jpg[/wrapimg]

Няма какво повече да добавя след този велик мач вчера !!!

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 09 мар 2012 11:52

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KVkjINug7p8&feature=player_embedded[/youtube]
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 09 мар 2012 12:14

lrlazarov_19 написа:
KingKenny написа:Атлетик изнесоха футболен урок, не само на Юнайтед, а и на всички отбори, как трябва да се играе срещу Манчестър. Проблема за пореден път идва от надменността и арогантността на Юнайтед. Излизат с мисълта ние сме Юнайтед те излизат с свалени гащи, да ама не. Това ще е и големия проблем на Юнайтед след ерата Фъргюсън. Това не е ВЛ, това е Европа. Юнайтед трябва да вкара 3 гола на Сан Мамес, правили сте го преди, самоче тогава допускате 5. Поне за мен Юнайтед е аут от турнира, не заради това, че падат с 2:3 у дома, а заради надменността и арогантността, с която подхождат във всеки един мач, освен срещу Сити.

Идеята ми беше, че и Рилски Спортист да дойдат на Олд Трафърд и ни бият 2:8, пак няма да го възприема като гавра, защото целта на футбола не е да се гавриш със съперниците си, а точно обратното - да ги уважаваш ;) Аз уважавам абсолютно всички отбори, особено тези които са ни най-големи съперници. И много се дразня на злобата на повечето хора към Юнайтед, която според мен се дължи на донякъде неуспешния престой на Бербатов.

може и това да е... не знам обаче аз Юнайтед ги уважавам за това, което са постигнали, но не ги уважавам за начина, по който са ги постигнали някой успехи.

П.С. поне стана много много интересен мач и ако не друго то поне Билбао си спечелиха много фенове с играта си, сред които съм и аз. Не бях гледал Биелса на начина, футболът, който практикуват отборите му е невероятен. :)

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 09 мар 2012 12:24

KingKenny написа:
lrlazarov_19 написа:

може и това да е... не знам обаче аз Юнайтед ги уважавам за това, което са постигнали, но не ги уважавам за начина, по който са ги постигнали някой успехи.

П.С. поне стана много много интересен мач и ако не друго то поне Билбао си спечелиха много фенове с играта си, сред които съм и аз. Не бях гледал Биелса на начина, футболът, който практикуват отборите му е невероятен. :)

Според мене , футболът на Билбао е много сходен с този на Валенсия , а от там с този на Барса, явно испанските отбори откриха кое води до печеливш стил и го практикуват все повече отбори .

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 мар 2012 13:39

Истината е в Биелса ...
Преди него, Атлетик играеха като Стоук и Евертън - с дълги пасове към Лиоренте, който сваляше топката на хората около себе си, от там следваше центриране от крилата и те така.
Силов футбол ...

Няма спор, че Биелса надигра категорично Сър-а !
Шотландеца трябваше да гледа, как Челси размаза Валенсия и в двата мача ...
Това го казвам, без капка заяждане !
Просто Челси не им даваше топката на ония ...
Всеки испански тим, практивкуващ стила с много подавания - къси и бързи, е опасен с топка !
За това, трябва колкото е възможно-повече да се владее топката срещу такива отбори.
Юнайтед направиха грешката да абдикират от продължителното владеене на топката, като се задоволиха да изчакват грешки и да гледат, как баските си играят играта ... и си платиха ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Манчестър Ю”