Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот vasilnv » 13 май 2022 17:52

Стив Макларън все пак ще е в щаба на Тен Хаг.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 20 май 2022 14:36

Остана последният мач от един безобразно слаб сезон. Дори в последният кръг има как да се изложим още и току виж сме завършили 7-ми. Едвали някога ще разберем как така Оле изтърва съблекалнята и от отбор с мераци за титла се оказахме с най-слабият ни сезон във ВЛ. Аз лично, нямам обяснение и всички теории, които изчетох ми звучат зле. За мен футболистите не са толкова слаби, колкото ги изкарват. Оле не е такъв тактически некадърник, какъвто го изкарват. Отбора не страда от къса скамейка, а и фитнес подготовката беше добра и като цяло нямаше, кой знае какви проблеми с контузени ключови играчи.

Аз обаче отправям най-острата си критика към управлението на клуба, защото смятам, че това са хора, които виждат отбора през таблици и финансови отчети и поради тази причина взимат решения, които са лишени от футболна логика. Вярвам, че сезона можеше да бъде спасен, ако Оле беше уволнен още след първите няколко кръга, когато вече за феновете беше видно, че нещо се случва и представянето на терена е под очакванията. Вътре в съблекалнята трябва да е било още по очевадно. И решението трябваше да е назначаването на силна фигура като мениджър. Конте беше най-логичният избор в този момент. Отбора имаше нужда от силна ръка и характер, който да се наложи над индивидуалностите и да ги накара да играят като отбор. Решението да назначим временен мениджър с идеята да избута сезона и започване ново изграждане от лятото за е абсурдно.

Аз, мисля че го казах още тогава и сега на края на сезон теорията ми се потвърди. Рангник дойде без никакви очаквания към него и съответно той нищо не постигна. И мен да бяха сложили като мениджър пак по същият начин щяхме да завършим сезон, дали даже нямаше и по-добре да е, защото щях да се скъсам да викам по лекетата. Сега си би шута към Австрия и щял да ни консултира. Още един признак за пълната некадърност на ръководството. Явно толкова са специалисти, щом ще звънят на Рангник да ги консултира. Пълен смях.

За новият сезон нямам никакви позитивни нагласи. Реална цел е топ 6. Желая най-искрено успехи на Тен Хаг, но задачата му е изпълнена с безброй трудности. Ясно, че няма как да смени 10-15 човека наведнъж, а дори да го направи, няма да има времето да създаде отбор от тях. А, и никой не е казал, че новите попълнения всъщност ще са добри попълнения. Реално ще вземем 4-5 футболиста най-много и Тен Хаг ще гради с тях. Ама около кой и как ще гради е направо мисията невъзможна... Съчувствам му на Тен Хаг и ако се провали изобщо не бих го обвинил.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 21 май 2022 16:31

Пускайте да гледаме пенсиите срещу Ливърпул. Те поне са свикнали да ги шамарят :D

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 22 май 2022 20:00

Добре, че са чайките, та да хванем поне ЛЕ. Много скапан сезон като цяло, дано следващия да имаме повече поводи за радост с отбора...

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 22 май 2022 21:44

Гледайки еднеска критичния поглед на ЕТХ, очаквам яката брадва за голяма част от играчите.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 23 май 2022 08:31

Голова разлика на края на сезона - нула!
Този сезон не е просто лош, а позорен. Нищо не предвещаше такъв завършек.
Успех на Тен Хааг!
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 май 2022 08:52

Ралф им еба мамата на всички в клуба!

- Защо се дават 90 млн за Дони, Амад и Пелистри, а не за класен титуляр
- Защо се дават огромни договори на играчите. Отговор: Защото играят добре
- Байи дава фалшива информация къде се намира около КАН. Ралф го е изобличил пред всички в съблекалнята

Виждате ли какви схеми се въртят последните 7-8 години. Тоя клуб така не може да продължава. И това го разбираме, защото е пълно с доноси. За Хендерсън и Лингард се разбра. Сигурно има и още от англичаните.

Jack, това мисля отговаря на твоя коментар ;)

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 23 май 2022 11:02

Завършихме подобаващо сезона: със загуба! Надявам се нашите ритнитопковци да са доволни от представянето си и да поискат още по-високи заплати, базирани на феноменалното си представяне и постоянство през този сезон. И, разбира се, заради зверската и спечелена битка за място в престижната Лига Европа. Като ще излизаме демотивирани в мача, поне Рангник да беше пуснал само юноши. Сигурно щяхме да бием.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 23 май 2022 12:07

MuFc1878 написа:И това го разбираме, защото е пълно с доноси. За Хендерсън и Лингард се разбра. Сигурно има и още от англичаните.

Аз бях чел, че Лий Грант е тоя, дето постоянно снася информация на медиите за това какво става в съблекалнята. При всички положения се очертава и тримата да не са в клуба другия сезон :D

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 23 май 2022 14:15

https://www.youtube.com/watch?v=9f9h07uKwWY

Определено за момента доста ми допада. Заслужава да се слуша/гледа.

Върни се в “Манчестър Ю”